Straffe odds bij JPL-match RSC Anderlecht – Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 december 2021     0 REACTIES

Op Sinterklaasmiddag komen RSC Anderlecht en SV Zulte Waregem in actie in de zeventiende speelronde van de Jupiler Pro League. Beide ploegen zijn zoekende naar hun beste vorm en zullen er zondag alles aan doen te winnen. Het duel wordt in het Lotto Park Stadion te Brussel gespeeld. Welke ploeg zegeviert er volgens u? Trakteer uzelf op Sinterklaasdag op ferme bonussen door de juiste voorspellingen in te vullen bij de Belgische wedkantoren.

Vincent Kompany: “Absoluut bedoeling om te winnen van Zulte Waregem”

Na drie matches op rij niet te hebben gewonnen, boekte RSC Anderlecht voorbije weekeinde terug drie punten. Dat smaakt voor Anderlecht-coach Vincent Kompany naar meer. “We spelen zondag thuis tegen Zulte Waregem, dus het is absoluut de bedoeling om te winnen en om dat waar te maken zullen we moeten aanvallen”, zegt de coach van de Brusselse ploeg.

“Moeilijke tijden”

Coach Kompany weet dat Zulte Waregem in zwaar weer verkeerd, maar verwacht dat Essevee er dit seizoen wel komt. “Zulte Waregem kent moeilijke tijden, maar zal terugkeren”, stelt de T1 van RSCA vast. “We weten waar we naartoe willen. We weten dat we moeilijke tijden gaan doormaken, maar we zien dagelijks het werk dat gedaan wordt. We moeten maken dat we Play-off 1 spelen, zodat we dit seizoen goed maken”, aldus Kompany die met zijn ploeg ook nog in de Belgische beker actief is.

Francky Dury: “RSC Anderlecht is een dominante topploeg”

Zulte Waregem-coach Francky Dury heeft alleen maar lovende woorden voor de tegenstander van dit weekeinde. “Als je spreekt over Anderlecht, dan doe je dat met twee woorden. Daar spreek je over met respect. Het is een topploeg”, zegt de coach van Zulte Waregem. “Anderlecht is een goeie ploeg die graag dominant voetbal brengt met jonge en technisch sterke spelers. Kompany wil graag de bal in de ploeg en dat merk je”, analyseert Dury in zijn voorbeschouwing.

“We gaan er wel uitraken”

Zulte Waregem won voorbije weekeinde sinds lange tijd weer eens een match, maar dat is volgens de coach nog niet genoeg om te zeggen dat Essevee hersteld is. Als nummer zestien op de tabel gaat Dury met zijn team op pad naar Brussel. “Je bent ermee bezig om oplossingen te vinden, we hebben belangrijke spelers die geblesseerd zijn. Als we rustig blijven, gaan we er wel uitraken. Als je twee keer kan winnen, dan ben je vertrokken qua vertrouwen, maar je moet natuurlijk eerst twee keer winnen”, besluit de coach van Essevee.

Statistieken

RSC Anderlecht staat op de zesde plaats van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Kompany heeft 25 punten. Zulte Waregem is pas zestiende en blijft met zeventien punten net uit de gevarenzone. Cercle Brugge is de nummer zeventien met dertien punten. Koploper van de Belgische competitie is Royale Union SG dat al 34 punten bij elkaar heeft gevoetbald.

Head 2 Head

RSC Anderlecht speelde maart dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen Zulte Waregem. De ploeg van coach Kompany zegevierde toen in eigen stadion met 4-1 van de bezoekers uit Waregem. Een seizoen eerder werd het zelfs 7-0 in het Lotto Park Stadion voor Paars-wit. Voor een zege van Essevee moeten we acht jaar terug in de tijd. In februari 2013 won de ploeg uit Waregem voor de laatste keer in Brussel. Het werd toen 0-1 door een treffer van de onlangs overleden Franck Berrier.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht maakt tot nu toe een goede week door. Voorbije weekeinde werd er gewonnen van Sporting Charleroi met 1-3 in de Jupiler Pro League. RSCA speelde voorbije dinsdag de Belgische bekermatch tegen RFC Seraing. Het werd een lange match voordat Paars-wit met de bloemen kon zwaaien. Het werd in de reguliere speeltijd een gelijkspel 3-3 en in de verlenging wisten beide ploegen niet te scoren. Met strafschoppen bleek RSCA de sterkste van de twee te zijn.

Huidige vorm SV Zulte Waregem

Zulte Waregem beleefde voorbije weekeinde een goede start van de week door met 2-0 te winnen van rode lantaarn Beerschot VA. Ook Essevee kwam midweeks in actie in de Belgische beker, maar verzuimde in de match tegen KAS Eupen. De ploeg uit Waregem kwam voor de rust al op voorsprong met twee treffers, maar KAS kwam na de thee terug met ook twee goals. In de verlenging wist de Duitstalige ploeg nogmaals toe te slaan en won met 3-2.

Lappenmand

RSC Anderlecht hoeft zondag niet te rekenen op Hannes Delcroix. De verdediger van Paars-wit heeft een knieblessure. Benito Raman en Francis Amuzu zijn geschorst en moeten een match op de blaren zitten.

Zulte Waregem speelt zondag nog zonder Abdoulaye Sissako en Bent Sormo. Ook de lang geblesseerde Luka Zarandia speelt zondag niet mee tegen RSCA.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – SV Zulte Waregem. Onze wedtip is een zege van RSCA: 2-0. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor dit duel in Brussel.

Quoteringen RSC Anderlecht – Zulte Waregem

Mocht u op zoek zijn naar straffe quoteringen, dan zijn die zeker te vinden voor de match RSC Anderlecht – Zulte Waregem. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odd voor een zege van Essevee op tot maximaal x 11.00 keer uw speelbedrag.

Verwacht u een zege van RSCA, dan zal u het in de pre-match fase kunnen doen met een odd ter waarde van x 1.25 keer uw inlegbedrag.

Een gelijkspel wordt een pak hoger beloond. U kunt x 6.45 keer uw speelbedrag terug krijgen als Paars-wit en Essevee zondagmiddag de punten delen.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – SV Zulte Waregem Wordt gespeeld op zondag 5 december om 16:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Plaats u ook een voorspelling op de dag van Sinterklaas bij de online wedkantoren op VoetbalGokken.be? Speel mee en maak de beste bookmakersdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN