Straffe odds bij JPL-inhaalmatch Beerschot VA – Cercle Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 januari 2021     3 REACTIES

Deze woensdag hebben K Beerschot VA en Cercle Brugge nog een inhaalmatch af te werken. Beide teams hebben al weken niet meer gewonnen en willen in deze midweekse match het tij keren. Is Beerschot thuis sterk genoeg om laagvlieger Cercle Brugge te overmeesteren of komt de ploeg uit Brugge drie punten ophalen uit Antwerpen? Laat uw voorspelling waardevol zijn door mee te spelen met de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Hernan Losada: “Vol voor de overwinning tegen Cercle Brugge”

Voorbije weekeinde verspeelde Beerschot nog maar eens twee punten door thuis een gelijkspel te spelen tegen KAA Gent: 1-1. Deze woensdag moet Beerschot opnieuw weeral vol aan de bak, maar coach Hernan Losada wil richting het inhaalmatch tegen Cercle Brugge niet op voorhand al plooien. “We kunnen veel positieve zaken onthouden aan de match tegen Gent. Nu gaan we mensen binnen twee dagen proberen te recupereren voor de inhaalmatch tegen Cercle. Want in dat duel gaan we weer vol voor de overwinning”, zegt een strijdvaardige Losada.

K Beerschot VA wint de wedstrijd
1.89
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.45
Cercle Brugge wint de wedstrijd
3.85

“We zijn klaar voor Cercle”

Met de eerste match van het jaar achter de rug had coach Losada gehoopt op drie punten, maar zijn team krijgt woensdag opnieuw een kans. “We wilden 2021 starten met punten te pakken. We hadden een andere aanpak in vergelijking met de vorige wedstrijden. Het is niet de manier waarop we punten willen pakken, maar het is soms noodzakelijk. Maar geloof me, we zullen er klaar voor zijn. Méér dan klaar,” verklaart Losada aan het slot van zijn relaas op de clubwebsite van Beerschot.

Paul Clement: “Tegen Beerschot tij keren”

Er hangen donkere wolken boven Cercle Brugge. De ploeg van coach Paul Clement kan maar moeilijk uit de gevarenzone blijven. Er moet echt eens gewonnen worden om niet te degraderen. Clement ziet tegen een kwakkelend Beerschot wel kansen:  “Eén overwinning kan ons weer over vier ploegen in de rangschikking tillen. Dat is een enorme motivatie om tegen Beerschot het tij te keren en eindelijk weer eens te winnen.”

“Wedstrijden beter managen”

Clement piekert zich een punthoofd over waar het fout liep en hoe het terug beter moet. “Ik moet toegeven dat ik er de vinger niet kan op leggen. Het probleem heeft meerdere oorzaken, maar toch lijkt het me in de eerste plaats om een gebrek aan maturiteit te gaan. We moeten er veel beter in slagen om onze wedstrijden te ‘managen’”, aldus Clement in zijn bespiegelingen voorafgaand aan de inhaalmatch in de Belgische Pro League.

Statistieken

Na lange tijd bovenaan de tabellen te hebben gestaan, zakt Beerschot VA de jongste weken telkens iets verder naar beneden. De ploeg van coach Losada staat inmiddels al zevende met 29 punten.

Cercle Brugge staat zeventiende met achttien punten. Waasland-Beveren staat zestiende met negentien punten en hekkensluiter Moeskroen heeft zeventien punten bij elkaar geveegd.

Head 2 Head

Beerschot en Cercle Brugge speelden in seizoen 2017/2018 van de Proximus League voor het laatst tegen elkaar in het Olympisch stadion te Antwerpen. Beerschot wist toen met 1-0 te zegevieren.

Een match eerder werd het 2-3 voor de ploeg uit Brugge. Dit keer treffen de teams elkaar voor het eerst sinds mensenheugenis op het hoogste niveau van het Belgische voetbal.

Huidige vorm K Beerschot VA

Beerschot VA verloor vier matches op rij, maar voorbije weekeinde werd er dan toch een gelijkspel uit het vuur getrokken tegen KAA Gent: 1-1. Thuis kwamen de Mannekes uit Antwerpen op voorsprong tegen de ploeg uit Gent die net voor de thee ook nog tot scoren kwam. In de tweede helft van de match werd er geen goal meer gemaakt waardoor de teams de punten moesten delen.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge won al zeven matches op rij niet meer. Voorbije weekeinde ging de ploeg van coach Clement onderuit tegen KAS Eupen 1-2. De laatste match die gewonnen werd was tegen Waasland-Beveren 0-2, maar dat is inmiddels ruim twee maanden terug.

Lappenmand

De medische staf van Beerschot heeft met Loris Brogno en Tarik Tissoudali twee spelers onder behandeling voor een knieblessure.  Ryan Sanusi en Yan Vorogovskiy hebben vier gele kaarten achter hun namen staan en moet oppassen voor nog een prent.

Cercle Brugge komt zonder Robbe Decostere naar Antwerpen afreizen. De verdediger kampt met een kuitbeenbreuk. Jean Marcellin heeft vier gele kaarten en moet tegen Beerschot op zijn tellen passen.

Prognose

Wij denken dat Beerschot uiteindelijk de match naar zich toe zal trekken. Veel doelpunten worden er volgens ons niet gemaakt: 1-0. Maar die uitslag kan u wel een ferme bonus opleveren!

Quoteringen K Beerschot VA – Cercle Brugge

In het 1X2 spelsysteem wordt de hoogste odd van deze match uitgekeerd als Cercle wint: x 3.85 keer uw inleg is daar de quotering van.

Verwacht u een gelijkspel in het Olympisch Stadion van Beerschot? De odd voor een gelijkspel staat op x 3.45 keer uw speelbedrag ingedeeld. Een overwinning van Beerschot VA staat genoteerd op x 1.89 keer de inleg en dat is ook zeker een straffe odd te noemen.

De Jupiler Pro League match K Beerschot VA – Cercle Brugge wordt gespeeld op woensdag 13 januari om 18:30 uur in het Olympisch Stadion te Antwerpen. Gaat u de hoogst mogelijke odd pakken door de juiste voorspelling in te vullen bij de bookmakers op VoetbalGokken.be? Zet nu in en win!


Reacties

goktopper
12 januari 2021

Losada en zijn team gaan dit keer wel zegevieren: 2-0!

3 jaar geleden

kampioe...
12 januari 2021

Cercle Brugge is diep gezonken, ik ga ook voor winst van Beerschot.

3 jaar geleden

jupiler...
13 januari 2021

De hoogste odd ga ik scoren bij de bookies.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN