Straffe odds bij duel Zulte Waregem – Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 september 2020     1 REACTIE

De Jupiler Pro League wordt dit weekeinde weer opgepakt na de interlands van de Rode Duivels in de Nations League. Voor Zulte Waregem betekent dit een thuismatch tegen Royal Sporting Charleroi. De Zebra’s hebben nog geen duel verloren dit seizoen en prijken boven aan de lijst. Kan Essevee in eigen huis Charleroi van de punten houden? VoetbalGokken.be heeft de strafste odd van de Belgische wedkantoren alvast voor u op een rijtje gezet.

Franky Dury: “Tegen Charleroi lijn doortrekken”

Net voor de interlandbreak tikte Zulte Waregem drie punten binnen door Moeskroen te verslaan met 0-1. Dat was volgens Waregem-coach Franky Dury ook hard nodig. “Na een matige start van de competitie moet je winnen. Dat deden we en dat stemt me tevreden, maar nu moeten we tegen Charleroi die lijn proberen door te trekken”, zegt Dury.

Zulte Waregem wint de wedstrijd
3.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
Sporting Charleroi wint de wedstrijd
2.02

“Aanvallend nog steeds zoekende”

Een thuisoverwinning op competitieleider Charleroi ziet Dury wel zitten; aangezien er voor hen nog een paar zware matches aan zitten te komen. “Als je kijkt naar ons programma – met wedstrijden tegen Charleroi, Club Brugge en Standard – oogt dat niet eenvoudig”, volgens Dury moet er wel iets veranderen wil zijn team de huidige koploper verslaan. “We zijn aanvallend nog steeds een beetje zoekende. We hebben in de spits heel veel kwaliteit lopen, maar die jongens moeten bediend worden”, zo licht Dury zijn werkpunten toe.

Karim Belhocine: “Verbeterd naar Waregem gaan”

Het gaat Sporting Charleroi momenteel voor de wind. De ploeg van trainer Karim Belhocine heeft nog geen punt verspild en heeft in vier duels maar één doelpunt tegen gekregen. Toch wil Belhocine niet te vroeg juichen. “We hebben nog maar 12 punten, geen reden om te zweven. Er zijn zelfs nog heel wat punten die voor verbetering vatbaar zijn voordat we naar Zulte Waregem gaan”, stelt de trainer van Charleroi vast.

“Proberen opnieuw te winnen”

Toch gaat Belhocine met een tevreden gevoel op weg naar de match op verplaatsing bij Essevee. “Die koppositie, dat is een motivatie voor en tijdens de match, maar erna en op dit moment in het seizoen is dat slechts een voetnoot. We hebben vier matchen gewonnen en dat gaan we zondag ook proberen bij Zulte Waregem”, aldus de coach van Charleroi.

Statistieken

Sporting Charleroi heeft twaalf punten uit vier matches weten te halen en de ploeg van trainer  Belhocine staat dan ook op de eerste plek. Standard Luik volgt op de tweede plaats met tien punten. Zulte Waregem vinden we terug op de zesde plek. De ploeg van coach Dury heeft zes punten en dat zijn er evenveel als Club Brugge, Cercle Brugge en Anderlecht tot nu toe ook hebben behaald.

Head 2 Head

Zulte Waregem weet zich de laatste twee seizoenen goed staande te houden als Charleroi op bezoek komt. De laatste twee ontmoetingen werden met 3-1 afgewerkt. Eind 2017 was het de ploeg uit Charleroi die er met drie punten vandoor ging. De Zebra’s sloegen met een 0-4 zege flink toe in het Regenboogstadion. Begin juni dit jaar speelden de teams een oefenduel tegen elkaar en toen was het Charleroi die met 1-2 aan het langste eind trok.

Huidige vorm Zulte Waregem

Met twee zeges op rij is Zulte de belabberde competitiestart snel vergeten. Moeskroen: 0-1 en Waasland-Beveren: 4-1 werden beide aan de zege kar geknoopt. De twee duels die verloren gingen waren die tegen Beerschot VA: 3-1 en KRC Genk: 1-2.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi startte het seizoen bij Club Brugge. Op Jan Breydel werd het 0-1 voor de ploeg van trainer Belhocine. Daarna werden KV Oostende:1-0, OH Leuven: 1-3 en Royal Antwerp: 2-0 van de punten gehouden. Tijdens de interlands speelde Charleroi twee oefenduels tegen Lens en die werden allebei verloren: 2-1 en 3-1 zijn daar de uitslagen van.

Lappenmand

Trainer Dury kan zondag nog niet beschikken over Sammy Bossut (schedelbreuk), Hendrik Björdal (gebroken voetwortelbeen) en de al lang geblesseerde Erdin Demir (heupblessure). Verder zijn er geen geschorste spelers binnen de kern van Zulte Waregem.

Ook het team van trainer Belhocine is niet geheel blessurevrij. Massimo Bruno en Christophe Diandy kunnen door een kruisbandblessure niet worden opgesteld. Mamadou Fall is geschorst voor de match tegen Essevee.

Prognose

Sporting Charleroi gaat wat ons betreft drie punten meenemen vanuit Waregem. Wij voorspellen een 0-2 overwinning voor de Zebra’s. Daar hoeft u het helemaal niet mee eens te zijn. Bij de bookmakers getoond op VoetbalGokken.be bent u vrij om uw eigen voorspelling op scherp te zetten. Check hieronder alvast wat uw voorspelling waard kan worden.

Quoteringen Zulte Waregem – Sporting Charleroi

De quoteringen zijn straf ingedeeld voor deze zondagavondmatch in het Regenboogstadion van Essevee. De hoogste odd die er wordt gehanteerd voor dit duel staat genoteerd bij een gelijkspel: x 3.40 keer de inleg wordt er dan uitbetaald.

Een overwinning van Zulte Waregem levert met x 3.35 keer het speelbedrag niet veel minder op. Voor een zege op verplaatsing van Charleroi zijn de bookies met een odd van x 2.02 keer de inleg bereid het dubbele van uw speelbedrag uit te keren.

De Jupiler Pro League match SV Zulte Waregem – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zondag 13 september om 18:15 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Mis dankzij VoetbalGokken.be niets van deze speelronde en laat uw voorspelling nu alvast achter bij de bookmaker naar uw keuze!


Reacties

thegambler
13 september 2020

Ik gok op Charleroi: 1-3

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN