Straffe odds bij Club Brugge – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 februari 2023     0 REACTIES

In de Belgische Pro League treffen Club Brugge en Royale Union SG elkander op Jan Breydel. Het duel tussen de nummer vier uit Brugge en twee uit Brussel spelen vrijdagavond voor drie belangrijke punten. Welke ploeg scoort volgens u de drie punten in de 25ste speelronde van de Belgische Pro League? Vergelijk de bookmakers op VoetbalGokken.be en scoor straffe odds bij deze competitiekraker!

Scott Parker: “Vrijdag gaan we voor drie punten”

Met coach Scott Parker aan het roer, rijgt Club Brugge niet de één na de andere overwinning aan elkander. Met slechts één zege in dit kalenderjaar moet de coach van Blauw-zwart zijn team voorbereiden op de komst van Royale Union. “Er is nog veel werk, dat is zeker, maar de spelers zijn klaar om er volledig voor te gaan. Ook vrijdag gaan we opnieuw vol voor de drie punten. Het zal een moeilijke match worden, maar des te meer een uitdaging van ons”, zegt de Engelse trainer.

“Vasthouden en op verder werken”

De coach zag in de match tegen Royal Antwerp voorbije weekeinde een uitblinker bij zijn team. “Noa Lang vond ik de beste op het veld. Hij was echt goed tegen Antwerp FC. Hij kan dingen laten gebeuren, zelfs in de positie waar ik hem vroeg om te spelen. We moeten dit vasthouden en hierop verder werken, dan gaan we hem nóg zien verbeteren”, zo verwacht Parker.

Karel Geraerts: “Club Brugge is altijd moeilijke verplaatsing”

Royale Union SG zegevierde voorbije weekeinde met 4-0 van Zulte Waregem en dus kijkt coach Karel Geraerts met opgeheven hoofd richting de match van vrijdag in Brugge. “Club Brugge is altijd een heel moeilijke verplaatsing, met hun twaalfde man. Maar we gaan zoals altijd naar daar met ambitie”, zegt de coach van Union SG.

“Ons programma zal druk zijn”

De coach van de Brusselse ploeg maakt zich echter geen zorgen. Vooral de aanval is volgens de coach goed voor elkander bij zijn team. “Ik beschik in totaal over vier spitsen waarvan er momenteel drie fit zijn. Voor mij is dat een luxe, want ons programma zal druk zijn tot het einde van het seizoen”, besluit coach Geraerts die met Union nog op drie fronten actief is.

Statistieken

Na 24 speelronden staat KRC Genk met 62 punten op de eerste plaats van de Belgische Pro League. Royale Union SG kan de koploper nog het beste bijbenen. Het team uit Brussel staat tweede met 55 punten. Club Brugge is de nummer vier met 41 punten en moet Royal Antwerp nog voor zich dulden.

Head 2 Head

Club Brugge en Royale Union speelden op 11 mei voorbije jaar voor de laatste keer tegen elkander op Jan Breydel. De Bruggenaren waren toen met 1-0 net iets sterker dan de bezoekers uit Brussel. Een match daarvoor waren de teams aan elkander gewaagd en bleef het in Brugge bij de brilstand: 0-0.

Huidige vorm Club Brugge

Dit kalenderjaar boekte Club Brugge nog maar één overwinning. Dat gebeurde eind januari bij Zulte Waregem. De ploeg van coach Parker zegevierde met 1-2 bij Essevee. Voorbije weekeinde werd er ook niet gewonnen van Royal Antwerp. De kraker in het Bosuil Stadion werd een puntendeling omdat beide teams niet tot scoren wisten te komen: 0-0.

Huidige vorm Royale Union

Royale Union boekte dit jaar al vijf overwinning. Voorbije weekeinde werd het 4-0 bij Zulte Waregem. De enige match waarin de ploeg van coach Geraerts punten liet liggen was bij Cercle Brugge. Op Jan Breydel werd het 1-1 tegen de Brugse formatie.

Lappenmand

Bij Club Brugge zijn geen geblesseerde spelers te melden. Wel een schorsing. Denis Odoi mag door het maximale aantal gele kaarten niet in actie komen in deze speelronde. Komende week mag de verdediger van Blauw-zwart in de derby tegen Cercle Brugge terug aantreden.

Royale Union kan vrijdag niet rekenen op Dennis Eckert Ayensa die door kwetsuren achterblijft in Brussel.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Pro League match Club Brugge – Royale Union SG. De Belgische wedkantoren wijzen Blauw-zwart aan als licht favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten een gelijkspel in Brugge en zetten in op een 1-1 draw. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen Club Brugge – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren keren de strafste pre-odds uit bij een gelijkspel. Als Club Brugge en Union SG de punten delen deze vrijdag, dan staan er quoteringen van maximaal 3.60 keer de inleg gereed voor voetbalgokkers die dit resultaat vooraf al hadden ingevuld bij de bookmakers.

De quoteringen bij een zege van Royale Union zijn ook niet mis. In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van Union SG op tot maximaal 2.80 keer het speelbedrag.

Een overwinning van Club Brugge krijgt in de pre-fase een maximale odd van 2.38 keer het speelbedrag mee. De bookmakers keren ook dan meer dan het dubbele van uw speelbedrag uit!

De Jupiler Pro League match Club Brugge – Royale Union SG wordt gespeeld op vrijdag 10 februari om 20:45 uur op Jan Breydel te Brussel. Vergelijk de quoteringen bij uw favoriete bookmakers en speel mee via VoetbalGokken.be op deze kraker in de Belgische Pro League!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN