Straffe odds bij Belgische Pro League match Sporting Charleroi – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 oktober 2021     0 REACTIES

Deze zondag spelen Sporting Charleroi en KRC Genk tegen elkaar in het Stade du Pays de Charleroi. In de elfde speelronde gaan de teams op jacht naar drie punten om de top van de Belgische Pro League niet uit het oog te verliezen. De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds straf in. Profiteert u mee en maakt u de winnende deal via VoetbalGokken.be?

Edward Still: “Laat Genk maar komen”

Met de thuismatch tegen KRC Genk hoopt Charleroi-coach Edward Still dat er drie punten binnengehaald worden nadat de één op drie van de jongste weken. Van Club Brugge en KV Mechelen werd verloren. De match bij KV Kortrijk werd een gelijkspel 2-2. “ Laat Genk maar komen. De groep is hongerig naar punten en overwinningen”, zegt coach Still over de volgende match voor eigen publiek.

“Druk op onszelf leggen”

Vanop de elfde plaats is de concurrentie erg groot voor Charleroi. Eén match verliezen kan zo een paar plaatsen naar beneden betekenen. Daar wil coach Still voor waken en moet er zondag gewonnen worden van Genk. “Natuurlijk is er druk en die leggen we op onszelf. Dat weet iedereen binnen de club. Het zal niet goed zijn voor onze plaats op de tabel als we niet winnen, maar we vergeten niet dat toeval belangrijk blijft in het voetbal. De match tegen Genk win je niet zomaar”, aldus de coach van Charleroi.

John van den Brom: “Zondag naar Charleroi voor drie punten”

Voor Racing Genk begon de interland periode zuur nadat er in de laatste match voor de pauze werd verloren van KAS Eupen (3-2). De ploeg van Genk-coach John van den Brom krijgt zondag de kans die match snel doen te vergeten, want dan gaan de Genkies naar Charleroi. Coach Van den Brom: “Zondag gaan we naar Charleroi en dan zijn de drie punten het belangrijkst”, blikt Van den Brom vooruit op het duel in de Duitstalige streek.

“Resultaat nodig in Charleroi”

Met een driepunter kan Genk de top van de Pro League weer bereiken. Coach Van den Brom weet dat de druk hoog is. “We hebben het in eigen hand”, beseft de T1 van Genk. “We moeten het zelf doen. We hebben een resultaat nodig in Charleroi. De mindset van de jongens moet zijn: de wedstrijd winnen, ten koste van alles”, besluit de Nederlandse trainer.

Statistieken

Na tien speelronden staat Racing Genk op de vijfde plek van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Van den Brom heeft zeventien punten. Koploper van de competitie is KAS Eupen dat net als de nummer twee Royal Antwerp FC twintig punten heeft.

Sporting Charleroi staat op plek elf op de tabel. De ploeg van coach Still heeft veertien punten net als de nummer tien KV Oostende en nummer negen Sint-Truiden VV.

Head 2 Head

Sporting Charleroi speelde in februari dit jaar voor de laatste keer tegen Genk in Stade du Pays de Charleroi. Toen won Genk met 1-2. Een match eerder zegevierden de Zebra’s met 2-1. Begin 2019 werd het voor de laatste keer een gelijkspel. Beide teams scoorden toen eenmaal: 1-1.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Begin deze maand speelde Sporting Charleroi de match op verplaatsing bij KV Kortrijk. Het werd een gelijkspel 2-2 in Kortrijk. In september gingen twee duels verloren en werden er twee gewonnen. Charleroi verloor zes punten in de thuismatch tegen KV Mechelen 0-2 en Club Brugge 0-1. Op verplaatsing werd van KAA Gent gewonnen 2-3 en voor eigen publiek werd Beerschot verslagen 5-2.

Huidige vorm KRC Genk

Voor de interlands van de Rode Duivels verloor Racing Genk op verplaatsing bij KAS Eupen. Het team van coach Van den Brom verloor met 3-2. Midweeks werd de Europa League match tegen Dinamo Zagreb al verloren met 0-3 in de Luminus Arena. De laatste overwinning van Genk is de thuismatch tegen RFC Seraing (3-0) eind september.

Lappenmand

Sporting Charleroi beschikt zondag tegen Genk niet over Ken Nkuba en Steeven Willems. Beiden zijn al lange tijd uit de roulatie en zullen niet direct gemist worden.

Bij Genk zijn er geen spelers geblesseerd. Ook zijn er bij beide teams geen spelers geschorst voor de match dat zondag op het programma staat.

Prognose

En dan de prognose voor Sporting Charleroi – KRC Genk. Onze wedtip is een zege van de Genkies: 2-3. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers in de pre-fase hanteren.

Quoteringen Sporting Charleroi – KRC Genk

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds van deze match hoog in. De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem wordt uitgekeerd bij een gelijkspel. U kunt een beloning van maximaal x3.60 keer uw speelbedrag terugkrijgen als de teams de punten delen.

Een zege van Sporting Charleroi staat met een pre-odd van x3.20 keer uw speelbedrag voor niet veel minder ingeschaald. Wint Genk volgens u? De bonus voor een zege van de Genkies kan oplopen tot x2.05 keer uw speelbedrag.

De Belgische Pro League match Sporting Charleroi – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 17 oktober om 18:30 uur in Stadion du Pays de Charleroi. Welke ploeg zwaait dit weekeinde met de bloemen? Voorspel en win straffe odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN