Straffe odd klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 oktober 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat deze zondag de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge op het programma. Een match waarbij voetbal- en gokliefhebbers van smullen. VoetbalGokken.be zocht de strafste pre-odds op die de Belgische bookmakers uitkeren bij de klassieker in het Lotto Park Stadion te Brussel.

Felice Mazzu: “Efficiënt zijn in match Club Brugge”

RSC Anderlecht beleeft een wisselvallig seizoen. Het is vallen en opstaan bij de ploeg van coach Felice Mazzu. De T1 van Anderlecht moet zijn team paraat maken voor de klassieker in eigen Lotto Park. “Ik weet dat het beter moet bij een club als Anderlecht en ik doe er alles aan om betere resultaten voor te leggen. We moeten tegen Club Brugge proberen te tonen dat we echt iets willen tonen. Ik hoop dat we efficiënt zullen zijn”, legt Mazzu uit.

“Alle matchen zijn op dit moment belangrijk”

Coach Mazzu wil elk weekeinde punten pakken om aansluiting te vinden met de top van de Pro League. “Alle matchen zijn op dit moment belangrijk voor Anderlecht. We willen ons herpakken na de moeilijke weken die we hadden. Daar zijn we voorbije zondag in de tweede helft tegen Mechelen mee begonnen en dat willen we doorpakken. Er zijn geen belangrijkere of minder belangrijke matchen voor ons”, zegt de coach.

Carl Hoefkens: “Ook tegen Anderlecht dominant zijn”

In Brugge was het deze week al feest toen Club Brugge zich plaatste voor de knock-outfase van de Champions League. Club Brugge-coach Carl Hoefkens wil echter snel verder kijken. Zondag speelt zijn team de klassieker in Brussel. “Dit zijn twee competities die niets met mekaar gemeen hebben. Wij moeten gewoon prestaties blijven leveren. Wij willen ook tegen Anderlecht dominant zijn. En tegelijk een resultaat pakken”, vertelt coach Hoefkens.

“Nu komt de match tegen RSC Anderlecht”

Club Brugge speelt deze maand nog tegen St-Truiden VV, Royale Union SG en KV Oostende. Ook komen de Bruggenaren in oktober nog in actie tegen FC Porto in de Champions League. Coach Hoefkens maakt zich geen zorgen om het overvolle schema. “We bekijken wedstrijd per wedstrijd en nu komt RSC Anderlecht. De beste spelers zullen spelen tegen Anderlecht”, zegt de coach van Blauw-zwart.

Statistieken

Club Brugge gaat als nummer drie in de Belgische competitie de klassieker in. De Bruggenaren hebben tot nu toe 22 punten bij elkander geraapt in elf duels. RSC Anderlecht staat pas negende. De ploeg van coach Mazzu heeft zestien punten. De koploper van de competitie is Royal Antwerp dat dertig punten heeft.

Head 2 Head

RSC Anderlecht en Club Brugge speelde op 1 mei dit kalenderjaar voor het laatst tegen elkander in Brussel. De klassieker eindigde toen zoals het begon (0-0). Een seizoen eerder waren de teams ook al aan elkander gewaagd. Op 19 december 2021 werd het 1-1 in het Lotto Park Stadion. Op 5 mei datzelfde kalenderjaar werd het zelfs 3-3 tussen RSCA en Blauw-zwart.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht speelde voorbije weekeinde een duel op verplaatsing bij KV Mechelen. De ploeg van coach Mazzu zegevierde ginds met 1-3. Een speelronde daarvoor ging verloren bij Sporting Charleroi met 0-1. De laatste match in september werd gewonnen met 4-1 van KV Kortrijk.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge gooit hoge ogen in de poulefase van de Champions League waarin het eerste staat in de poule. Deze week wisten de Bruggenaren zich al te verzekeren van de achtste finales van het Miljardenbal. In de Jupiler Pro League gaat het nog niet zo vlot. Voorbije weekeinde werd er nog verloren van Westerlo met 0-2.

Lappenmand

RSC Anderlecht speelt zondag zonder de geblesseerde verdedigers Marco Kana en Jan Vertonghen. Ook Majeed Ashimeru en Adrien Trebel doen door blessureleed niet mee in de klassieker tegen Club Brugge.

De Bruggenaren treden aan zonder Dedryck Boyata en Mats Rits. Beide spelers kampen met knieklachten.

Prognose

En dan onze prognose voor de klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten dat de teams aan elkander gewaagd zullen zijn en zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 puntendeling. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen RSC Anderlecht – Club Brugge

De pre-odds zijn zeer straf ingedeeld voor de match van Anderlecht tegen Club Brugge. In het 1X2 spelsysteem kunt u de hoogste pre-odds vinden bij een gelijkspel. De Belgische wedkantoren zijn bereid tot maximaal x 3.90 keer het speelbedrag uit te keren als de rivalen de punten gaan delen.

Winst van Club Brugge levert een iets hogere beloning op dan een zege van Paars-wit, maar het verschil is klein. Zo kunt u tot maximaal x 2.70 keer het speelbedrag scoren bij een zege van Blauw-zwart.

Wint de Brugse formatie? Dan kunt u bij de bookmakers rekenen op een straffe quotering van maximaal x 2.50 keer uw speelbedrag.

De klassieker RSC Anderlecht – Club Brugge in de Jupiler Pro League wordt gespeeld op zondag 16 oktober om 18:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel de match bij de betrouwbare wedkantoren van België via VoetbalGokken.be en scoor de strafste deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN