Straffe Jupiler Pro League odds: RSC Anderlecht – KV Kortrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 november 2021     0 REACTIES

In speelronde vijftien van de Jupiler Pro League ontvangt RSC Anderlecht in eigen huis KV Kortrijk. De jongste weken ging het beide teams niet van het leien dakje en nu de Belgische competitie wordt herpakt, willen beide ploegen drie punten rapen in het Lotto Park Stadion te Brussel. Welke ploeg slaagt erin om te zegevieren? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en raap de hoogst mogelijke quotering die past bij uw voorspelling.

Vincent Kompany: “Iets rechtzetten tegen KV Kortrijk”

RSC Anderlecht wist de laatst gespeelde competitiematch voor de interlands van De Rode Duivels niet te winnen. Op verplaatsing bij Royal Antwerp FC werd verloren met 2-0 en die nederlaag zit RSCA nog dwars. Om dat weg te spoelen, moet er zondag gewonnen worden van KR Kortrijk. Anderlecht-coach Vincent Kompany kan niet wachten tot de match tegen KVK in het Lotto Park Stadion. “Tegen Kortrijk moeten we onze vorige prestatie rechtzetten”, blikt coach Kompany vooruit.

“Gewoon punten pakken”

In de laatste thuismatch werden er ook al geen drie punten in eigen huis gehouden. Tegen OH Leuven werd het een gelijkspel 2-2. Coach Kompany hoopt op een driepunter in het Lotto Park Stadion voor zijn team. “Momenteel moeten we gewoon zien dat we punten binnenhalen zonder aan ons vertrouwen te raken. We hebben echt heel hard een resultaat nodig”, aldus de T1 van Paars-wit.

Karim Belhocine: “Anderlecht wordt moeilijke trip”

Als nieuwbakken coach van KV Kortrijk gaat coach Karim Belhocine met KV Kortrijk voor het eerst op pad naar Brussel voor een match tegen RSC Anderlecht. Belhocine wil niets liever dan met drie punten terug naar Kortrijk reizen. “Anderlecht wordt een moeilijke trip maar we zijn gewapend. De drie punten die we daar kunnen halen, zouden zeer belangrijk zijn voor de rest van de competitie”, zo blikt de coach van KVK vooruit naar het duel van zondagmiddag.

“Een resultaat pakken”

Ook voor KV Kortrijk waren de laatste twee speelronden niet geweldig. Twee van de zes punten haalden de ploeg van coach Belhocine binnen. Daar moet volgens de Franse coach snel verandering in komen, maar dat geldt volgens Belhocine ook voor Paars-wit. “Ik denk dat we twee teams zullen hebben die iets willen doen tijdens deze wedstrijd. We zullen er alles aan doen om daar een resultaat te maken”, besluit coach Belhocine.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat RSC Anderlecht op de achtste plaats met 21 punten. KV Kortrijk is de nummer negen met twintig punten. Beide teams hebben veertien speelronden achter de rug. Koploper van de Belgische Pro League is Royale Union SG dat 31 punten heeft en dat zijn al tien punten meer dan RSCA er dit seizoen heeft geraapt.

Head 2 Head

De laatste keer dat RSC Anderlecht en KV Kortrijk tegen elkaar speelden in het Lotto Park Stadion was eind maart dit kalenderjaar. Dit betrof een oefenmatch en de ploeg uit Kortrijk kwam toen zegevieren met 1-2. Een maand eerder zegevierde KVK in de competitie nog bij Anderlecht. Het werd 0-2 voor de Kerels uit Kortrijk. Anderlecht won voor de laatste maal van Kortrijk op tien maart 2019. Het werd toen 2-0 voor Paars-wit, maar dat is inmiddels al twee seizoenen terug.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De eerste competitiematch van deze maand ging voor RSC Anderlecht verloren. Op bezoek bij Royal Antwerp FC werd het 2-0 in het voordeel van The Great Old. De thuismatch tegen OH Leuven werd een week eerder ook al een gelijkspel 2-2. De laatste wedstrijd die Anderlecht won was van Beerschot VA. In eigen Lotto Park Stadion werd het 4-2 voor het team van coach Kompany.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk speelde de laatste match thuis tegen Beerschot VA. Het werd een gelijkspel 1-1 tegen de Rode Lantaarn van de Belgische Pro League. Ook bij Standard Luik wist de ploeg van coach Belhocine een week eerder maar een punt te rapen. Op Sclessin werd het 1-1. Net als bij RSCA is het drie speelronden terug dat Kortrijk voor de laatste maal zegevierde. Toen werd het thuis tegen KV Oostende 1-0 voor de Kerels.

Lappenmand

Anderlecht-coach Kompany kan zondag geen beroep doen op Hannes Delcroix. De verdediger kampt met een knieblessure. Michael Murillo is geschort door een rode kaart.

Met KV Kortrijk komen Victor Torp en Charles-Jesaja Herrmann (beiden spierblessure) nog niet mee naar Brussel.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – KV Kortrijk. Onze wedtip is een zege van Anderlecht 2-1. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze competitiewedstrijd in het Lotto Park Stadion te Brussel.

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Kortrijk

De quoteringen in de pre-fase zijn het hoogst ingedeeld bij een zege van KV Kortrijk. In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat een overwinning van de ploeg uit Kortrijk op maximaal x 7.50 keer uw speelbedrag ingeschaald.

Een gelijkspel krijgt met x 4.75 keer uw speelbedrag ook een straffe odd mee voor dit duel in onze hoofdstad. Wint RSC Anderlecht, dan kunt u rekenen op een beloning van maximaal x 1.40 keer uw inleg.

De Belgische Pro League match RSC Anderlecht – KV Kortrijk wordt gespeeld op zondag 21 november om 13:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Wilt u meespelen en de hoogste pre-odds ontdekken bij uw bookmaker? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en sla uw slag in deze vijftiende speelronde van de Belgische Pro League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN