Straffe bookmakersdeals voor KV Oostende – Royale Union match

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 november 2021     0 REACTIES

Deze zondag gaat koploper van de Jupiler Pro League, Royale Union SG op verplaatsing spelen bij KV Oostende. De ploeg van coach Felice Mazzu gooit al lange tijd hoge ogen in de Belgische Pro League. De Belgische wedkantoren zijn er dan ook van overtuigd dat de ploeg uit Saint Gilles dit weekeinde terug zal zegevieren. Voorspelt u dit ook of remt KVO de huidige koploper af? U vindt de strafste odd en deals via VoetbalGokken.be!

Alexander Blessin: “Zoeken naar oplossingen voor Union match”

KV Oostende verloor drie matches op rij en hoopt na de interlandbreak goed te herpakken tegen Royale Union Saint Gillis. Volgens Oostende-coach Alexander Blessin wordt het tijd te gaan winnen en dat zal dan zondag tegen koploper Royale Union SG moeten gebeuren. “We moeten dit echt snel oppikken of we spelen tegen de degradatie. Zondag speelt Union SG hier in Oostende en dan zullen we al voor wat zaken oplossingen moeten hebben”, stelt de coach van KV Oostende vast.

“We moeten er voor knokken”

Oostende moet het als nummer twaalf in de Belgische competitie zien klaar te bewerkstellen tegen de nummer één van de Jupiler Pro League. Een hele klus weet coach Blessin. “We hebben minder kwaliteit dan vorig seizoen, maar dan moet je er wel voor knokken. Ik heb ons stappen in de juiste richting zien maken, ook op defensief vlak. Dat geeft vertrouwen voor de match van zondag”, aldus de coach van KVO.

Felice Mazzu: “Nederig blijven en focus behouden”

Royale Union SG staat eerste als het zondag naar Oostende reist. Coach Felice Mazzu wil geen tegenstander onderschatten. “We hebben de top bereikt, maar het aller moeilijkste is om daar te blijven. Zondag gaan we naar KV Oostende en dan moeten we nederig blijven. Daarom predik ik om de focus te behouden. Want naar beneden tuimelen, dat kan veel pijn doen”, zegt de coach van de ploeg uit Saint Gillis.

“De druk hoort erbij”

Met vier punten voorsprong op de nummer twee, Royal Antwerp FC, is Union SG niet direct van de troon te schoppen. Toch blijft coach Mazzu op zijn hoede. “De druk hoort erbij, maar we moeten met de voeten op de grond blijven. Het kan snel gaan in voetbal. Drie keer op rij verliezen, en je bengelt onderaan”, besluit de coach van Royale Union SG.

Statistieken

De Jupiler Pro League is veertien speelronden op weg. Royale Union SG heeft met 31 punten tot nu toe de meeste punten binnengehaald. De nummer twee Royal Antwerp FC en drie Club Brugge hebben tot nu toe 27 punten.

KV Oostende is de nummer twaalf in het rijtje met zeventien punten. Ook Standard Luik en OH Leuven hebben zeventien punten, maar staan lager geklasseerd door een minder goed doelsaldo.

Head 2 Head

De laatste keer dat KV Oostende thuis tegen Royale Union SG speelde, was in 2017. In dat jaar troffen de teams elkaar in het Belgische bekertoernooi. De Kustploeg won die wedstrijd met 3-1. In 2011 speelden de teams ook tegen elkaar in de beker. KVO zegevierde na extra tijd met 0-1. In 2008 speelden de teams tegen elkaar in de 1B Pro League. Ook toen won Oostende van het team uit Saint Gillis (3-1).

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende verloor de laatste drie competitiematches op rij. Zo ging de match op verplaatsing bij KV Kortrijk met 1-0 verloren, werd het 2-4 thuis tegen KV Mechelen en wist ook OH Leuven drie punten in eigen huis te houden (1-0). Wel wist de ploeg van coach Blessin tussendoor de bekerwedstrijd tegen CS Onhaye met 8-1 te winnen.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union SG heeft al weken lang niet verloren in de Jupiler Pro League. De laatste match voor de interlands van De Rode Duivels was tegen Sporting Charleroi. De ploeg van coach Mazzu zegevierde 4-0. Ook de match bij KAA Gent werd gewonnen met 0-2. Eind oktober wist wel KV Mechelen de ploeg uit Saint Gilles uit te schakelen in de Belgische beker. Er werd met 2-1 verloren van de ploeg in Mechelen.

Lappenmand

KV Oostende treedt zondag aan zonder Manuel Osifo (ziek) en Indy Boonen (achillespeesblessure). Ook Cameron McGeehan speelt door een enkelblessure niet mee.

Union SG moet Senne Lynen achterlaten in Saint Gilles door een knieblessure.

Prognose

En dan de prognose voor KV Oostende – Royale Union SG. Onze wedtip is een zege van Union SG 0-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze competitiewedstrijd in de Diaz Arena.

Quoteringen KV Oostende – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds het hoogst in bij een zege van KV Oostende. Wint KVO voor eigen publiek dan kan u dat maximaal x 5.50 keer uw speelbedrag opleveren. De hoogste pre-odd van deze match!

In het 1X2 spelsysteem staat de quotering voor een gelijkspel op gemiddeld x 4.20 keer uw speelbedrag ingeschaald. Een overwinning van Union SG is goed voor een beloning van x 1.56 keer uw speelbedrag.

De Belgische Pro League match KV Oostende – Royale Union SG wordt gespeeld op zondag 21 november om 18:30 uur in de Diaz Arena te Oostende. Laat uw voorspellingen voor matches in de Jupiler Pro League achter bij de veiligste en eerlijkste Belgische bookmakers die u kunt vinden op VoetbalGokken.be! Scoor dit weekeinde al de strafste bookmakersdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN