Straffe bookmakers bonussen bij RSC Anderlecht – KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 september 2021     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treedt deze zondag RSC Anderlecht in eigen Lotto Park aan tegen KV Mechelen. Beide teams draaien dit seizoen nog niet lekker, maar daar kan dit weekeinde snel verandering in komen. Voorspelt u deze match via VoetbalGokken.be? Dan speelt u bij de betere bookmakers die de hoogste pre-odds voor u gereed hebben staan voor de match van RSCA tegen Mechelen.

Vincent Kompany: “KV Mechelen is leuke ploeg om tegen te spelen”

RSC Anderlecht kan zich dit weekeinde gaan opmaken voor een thuismatch tegen KV Mechelen. De ploeg van coach Vincent Kompany kan zich nu helemaal richten op de Jupiler Pro League nu de groepsfase van de Conference League er niet van gekomen is. Coach Kompany kijkt uit naar de komst van Malinwa. “KV Mechelen is een leuke ploeg om naar te kijken en tegen te spelen”, zegt de RSCA-coach over de tegenstrever van zondag.

“Gevaarlijke ploeg”

KV Mechelen staat net een plaatsje lager op de tabel dan Anderlecht en heeft evenveel punten. Op papier zou het team uit Mechelen dus even sterk kunnen zijn. “We moeten op onze hoede zijn tegen Mechelen. Ze zijn altijd gevaarlijk”, zegt coach Kompany.

Wouter Vrancken: “Volle bak gaan tegen RSC Anderlecht”

KV Mechelen probeert zich een weg te banen in de Jupiler Pro League. De dertiende plek is niet het doel van coach Wouter Vrancken. Zondag moet er volgens de trainer een tandje bij om Anderlecht de baas te kunnen. “In uitwedstrijden moet je er als ploeg alles aan doen om punten binnen te halen. Natuurlijk heeft iedereen recht op een mindere match, maar ik verwacht van mijn spelers dat ze zondag tegen Anderlecht altijd volle bak gaan”, zo zegt de coach van KV Mechelen.

“Spelers moeten elkaar helpen”

In de eerste matches in de Jupiler Pro League werden weinig resultaten gehaald. Inmiddels lijkt coach Vrancken de zaakjes op de rails te krijgen. “Het had niks met een slechte controle te maken. Het is iets wat tussen de oren zit. In moeilijke, maar ook in makkelijkere momenten verwacht ik van mijn spelers dat ze elkaar helpen. We gaan het zondag tegen RSC Anderlecht zien”, besluit coach Vrancken.

Statistieken

De meeste teams hebben zes speelronden achter de rug. RSC Anderlecht heeft er vijf gespeeld doordat het uitstel krijg tijdens de kwalificaties van de Conference League heeft de ploeg van coach Kompany nog een match in te halen. RSCA staat op de twaalfde met zeven punten. KV Mechelen staat op de dertiende plek met evenveel punten als Paars-wit. Royal Union Sint Gillis staat met twaalf punten op de eerste plaats van de Belgische competitie.

Head 2 Head

Voorbije maart speelden de team voor de laatste keer tegen elkaar. Het werd toen een 1-1 gelijkspel in het Lotto Park. In de twee voorgaande jaren werden de punten ook al gedeeld: 0-0 in 2019 en 2-2 in 2018. De laatste keer dat RSCA thuis won van Malinwa was in 2016. Anderlecht zegevierde met 2-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De laatste match voor de interlandbreak ging verloren voor Anderlecht. De ploeg van coach Kompany wist niet te winnen van KRC Genk. In de Luminus Arena werd het 1-0 voor de Genkies en konden coach Kompany en zijn team met lege handen terugkeren. De laatste competitiewedstrijd die werd gewonnen, was tegen Cercle Brugge.

Op Jan Breydel slaagde Paars-wit erin om met 1-2 te winnen van Cercle. Tussentijds werd RSC Anderlecht door het Nederlandse Vitesse Arnhem uitgeschakeld in de Conference League en dat kwam hard aan in Brussel.

Huidige vorm KV Mechelen

Voor de WK kwalificatiecampagne van de Rode Duivels ging KV Mechelen nog op bezoek bij KV Kortrijk. Het team van coach Vrancken haalde er een punt op door een gelijkspel 2-2 te spelen in het Guldensporen Stadion. Een week eerder werd er gewonnen van koploper Union Sint Gillis met 3-1. Op de eerste dag van september speelde Malinwa een oefenmatch tegen het Nederlandse Willem II en dit duel werd gewonnen met 4-1.

Lappenmand

RSC Anderlecht speelt zondag zonder Hannes Delcroix. De centrale verdediger van RSCA herstelt van een knieoperatie. KV Mechelen-coach Vrancker heeft met de geblesseerde Niklo Dailly ook een speler minder ter beschikking als er zondag op verplaatsing gespeeld zal worden tegen Anderlecht.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – KV Mechelen. Onze wedtip is een gelijkspel: 1-1. Wat is uw voorspelling voor de Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers gereed hebben staan in de pre-fase.

Quoteringen RSC Anderlecht – KV Mechelen

De hoogste pre-odds vindt u bij de bookmakers op VoetbalGokken.be. Deze online wedkantoren keren maximaal x 4.30 keer uw inleg uit als Malinwa wint. Een gelijkspel levert u met x 3.95 keer het speelbedrag nog een zeer straffe beloning op.

In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers staat winst van Anderlecht ingedeeld op een quotering van x 1.68 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – KV Mechelen wordt gespeeld op zondag 12 september om 13:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Zegeviert Paars-wit of gaat Malinwa met drie punten terug naar Mechelen? Voorspel de uitkomsten via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste beloningen bij deze Belgische Pro League match!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN