Straffe bookmaker odds bij Royal Antwerp – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 januari 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League nemen Royal Antwerp FC en KAA Gent het deze zaterdag tegen elkander op. De Antwerpenaren willen koploper KRC Genk niet verder uit het oog verliezen en AA Gent werkt zich een weg naar de top vier van de Belgische competitie. Welke ploeg begint het nieuwe kalenderjaar goed in het Bosuil Stadion? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Mark van Bommel: “KAA Gent heeft een sterke ploeg”

Royal Antwerp coach Mark van Bommel herinnert zich de match op verplaatsing bij KAA Gent van dit seizoen nog al te goed. De Great Old zegevierde met 1-2 in de Ghelamco Arena, maar dat ging niet gemakkelijk. “Dat was toen een vechtwedstrijd. KAA Gent heeft een sterke ploeg. Wij moeten zaterdag voor eigen publiek vol gas gaan”, vertelt de coach van Royal Antwerp.

“We willen nu graag doorgaan”

De laatste match die Royal Antwerp speelde, werd een puntendeling bij Westerlo (3-3). Coach Van Bommel was er niet over te spreken, maar hoopt de ongeslagen reeks van vijf duels op rij door te kunnen trekken naar de match tegen KAA Gent. “We willen nu graag doorgaan, met attractief voetbal. Ik vind alvast dat we tijdens de training goed hebben kunnen werken. Maar uiteindelijk draait het altijd om winnen”, aldus de coach van Royal Antwerp.

Hein Vanhaezebrouck: “Royal Antwerp is niets beter dan AA Gent”

KAA Gent staat op de vijfde plaats, maar volgens coach Hein Vanhaezebrouck is zijn team niet minder dan de top vier van de Belgische Pro League. “De vier ploegen boven ons zijn niet beter dan ons. Wij hadden gerust zes punten meer kunnen hebben. Moeten hebben eigenlijk, maar dan stond je tweede. Dat betekent dat wij even goed moeten doen als zij. We moeten de match tegen Royal Antwerp dus kunnen winnen”, zegt coach Vanhaezebrouck.

“Vooruitkijken naar match Royal Antwerp”

KAA Gent wist in de laatste speelronde van 2022 geen drie punten te pakken in eigen huis tegen Standard Luik. Het bleef 0-0 in Gent en dat hoopt coach Vanhaezebrouck snel te kunnen vergeten met een zege op Royal Antwerp. “Dat was een gemiste kans, want we konden een schitterende zaak doen. Maar we moeten verder en vooruitkijken naar de match op verplaatsing in Antwerpen”, besluit de coach van de Buffalo’s.

Statistieken

Na achttien speelronden van de Belgische Pro League staat KRC Genk op de eerste plaats met 46 punten. Op de derde plek staat Royal Antwerp met 36 punten. KAA Gent is de nummer vijf in het rijtje met 31 punten.

Head 2 Head

De laatste maal dat Royal Antwerp en KAA Gent elkander troffen in het Bosuil Stadion was op 3 oktober 2021. RAFC zegevierde toen met 1-0 voor eigen publiek. Michael Frey maakte toen het enige doelpunt van de match. In 2019 zegevierde AA Gent voor de laatste keer in Antwerpen. Op 16 mei dat jaar werd het 1-2 in het voordeel van de Buffalo’s.

Huidige vorm Royal Antwerp

In de laatst gespeelde speelronde liet Royal Antwerp dure punten liggen. OP 27 december werd de match bij Westerlo een 3-3 puntendeling. Voor de kerst zegevierde de ploeg van coach Van Bommel nog met 4-0 van Standard Luik in de Belgische beker.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent kwam voor de kerst nog uit tegen Standard Luik. De Buffalo’s kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de ploeg van Liège. Drie dagen eerder werd de bekermatch tegen Cercle Brugge met 2-0 wel gewonnen.

Lappenmand

Royal Antwerp rekent zaterdag nog niet op de geblesseerde middenvelders Faris Haroun en Koji Miyoshi. Ritchie De Laet is geschorst door een gele kaart en mag pas na 8 januari terug in actie komen in de Pro League.

KAA Gent komt zonder verdedigers Nurio Fortuna, Andreas Hanche-Olsen, middenvelders Sven Kums, Sulayman Marreh, Tarik Tissoudail en aanvaller Darko Lemajic afreizen naar Antwerpen. De spelers van Gent blijven door blessureleed achter in Gent.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor deze JPL match Royal Antwerp – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen Royal Antwerp aan als licht favoriet bij dit duel in het Bosuil Stadion. Wij verwachten ook een overwinning van de Great Old en zetten bij de online bookmakers in op een 2-1 zege van RAFC. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Royal Antwerp – KAA Gent

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij dit duel in Antwerpen het hoogst in bij een gelijkspel. De bookmakers keren tot maximaal 3.50 keer de inleg aan u uit als de ploegen de punten gaan delen in deze negentiende speelronde van de Pro League.

Mocht Royal Antwerp zegevieren in deze eerste match van het jaar, dan kunt u als voetbalgokker tot maximaal 2.55 keer uw speelbedrag scoren bij een zege van de Great Old.

De online bookmakers keren een iets hoge beloning uit als KAA Gent met drie punten terugkeert. In het 1X2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van de Buffalo’s op tot maximaal 2.75 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp – KAA Gent wordt gespeeld op zaterdag 7 januari om 20:45 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Vul uw voorspellingen in bij uw favoriete bookmaker en ga het nieuwe jaar in met straffe bookmakerdeals via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN