Standard Luik verwelkomt Sint-Truiden VV

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 maart 2020     1 REACTIE

Deze zaterdag wordt in het Maurice Dufrasne Stadion de Jupiler Pro League wedstrijd Standard Luik tegen Sint-Truiden VV gespeeld. De Belgische wedkantoren schalen de odds hoog in voor deze een na laatste speelronde van de competitie. VoetbalGokken.be laat beide trainers aan het woord en heeft de strafste odds alvast voor u opgezocht.

Michel Preud’homme: “Punten pakken tegen STVV”

Alhoewel Standard Luik niets meer te vrezen heeft als het plaatsing voor PO1 betreft, wil trainer Michel Preud’homme alles uit de kast halen om de laatste zes punten te winnen. “Om punten te pakken, moet je negentig minuten gefocust zijn”, zegt Preud’homme. “Ik hoop dan ook dat we in onze laatste twee matchen iets kunnen tonen. We zullen er alles aan doen om punten te pakken tegen STVV.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.33
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.05
Sint-Truiden VV wint de wedstrijd
7.85

“STVV heeft niets te verliezen”

Ook Sint-Truiden VV is al zeker van PO2, maar volgens Preud’homme is het doel van STVV voor zaterdag hetzelfde als van zijn ploeg. Zegevieren bij een PO1-kandidaat is namelijk goed voor het zelfvertrouwen. “Ze hebben niets te verliezen en komen toch naar hier met het idee om voor drie punten te spelen. Ze gaan zaterdag alles geven”, denkt de trainer van Standard Luik.

Miloš Kostić: “Standard Luik wordt niet gemakkelijk”

Sint-Truiden VV nam aan het einde van het voorbije jaar afscheid van Marc Brys en hoopte met zijn opvolger Miloš Kostić betere tijden te kunnen realiseren. STVV is nu zeker van PO2, maar er wordt de jongste weken niet veel meer gezegevierd. Volgens Kostić heeft dat een reden. “Er is iets mis met onze structuur”, merkt de coach van Sint-Truiden op. “Zoals we nu spelen kunnen we moeilijk punten pakken. KV Mechelen was voorbije weekeinde beter en de nederlaag is dan ook logisch. Ik hoop dat dit een goeie les zal zijn voor mijn spelers voor de komende wedstrijden, want Standaard wordt al geen gemakkelijk opgave.”

“Punten pakken tegen Standaard”

De trainer wil echter wel dat er met opgeheven hoofd naar Luik wordt afgereisd. “We willen punten pakken tegen Standard Luik. Het vertrouwen is er en dat moeten wij behouden. We moeten gewoon ons eigen spel blijven spelen”, besluit Kostić.

Statistieken

Standard Luik heeft zich al kunnen verzekeren van deelname aan PO1. De ploeg van trainer Preud’homme staat op de veilige vijfde plek met 48 punten. Ook Sint-Truiden heeft de schaapjes op het droge staan en komt straks uit in PO2. Op de twaalfde plek met 32 punten kan de ploeg van Kostić niet meer in de gevarenzone komen.

Head 2 Head

Voorbije seizoen werd Standard Luik tegen Sint-Truiden 3-2 in het voordeel van de thuisploeg. Dat er door Standaard op Sclessin gezegevierd wordt tegen STVV is bepaald geen zekerheidje. In 2017 werd het tweemaal een gelijkspel in Luik. Net na de zomer van 2016 waren de Rouches wel te sterk voor STVV (2-0), maar begin dat jaar ging de thuisploeg met 1-2 toch weer onderuit tegen de ploeg uit Sint-Truiden.

Huidige vorm Standard Luik

Voorbije weekeinde kreeg Standard Luik geen kans om op verplaatsing te winnen van Sporting Charleroi. De Zebra’s waren met 2-0 te sterk voor de Rouches. De ploeg van trainer Preud’homme had de week ervoor nog gewonnen van Royal Antwerp (1-0) en werd ook de match op verplaatsing bij KRC Genk met 1-3 overwonnen.

Huidige vorm Sint-Truiden VV

Sint-Truiden heeft al drie matches op een rij niet gezegevierd in de Jupiler Pro League. De punten bleven liggen voor STVV bij KAA Gent (4-1) en ook KV Mechelen had met een 0-3 zege geen kind aan het team van Kostić. Ook van laagvlieger Cercle Brugge werd ruim drie weken terug niet gewonnen (0-1).

Lappenmand

Bij Standard Luik zijn Orlando Sá, Noë Dussenne en Merveille Bokadi de spelers die al geruime tijd kampen met een blessure. Rechtsbuiten-speler Mehdi Carcela-González moet met vier gele kaarten achter zijn naam op zijn tellen letten, wil hij de eerste PO1-match meedoen.

STVV reist zonder Steven De Petter en Daniel Schmidt af naar Luik. De Petter is al bijna een jaar out door een enkelblessure. Schmidt is sinds januari in de lappenmand beland. De doelman van STVV heeft een voetblessure wat hem aan de kant houdt. Met Pol Garcia en Thibault De Smet heeft STVV twee verdedigers waarbij een schorsing boven het hoofd hangt. Beiden hebben al vier gele kaarten verzameld.

Prognose

Wij denken dat het zaterdag is voor Standaard en dat de ploeg van trainer MPH zegeviert op Sclessin. De ploeg van MPH laat soms steken vallen, maar onze prognose is dat dat dit weekeinde niet het geval zal zijn. Wij vullen een 2-0 overwinning in voor de thuisploeg. Bent u benieuwd wat dat oplevert? Of wilt u graag weten wat de overige odds zijn? Check onderstaand odds overzicht alvorens u uw eigen voorspelling achterlaat bij de bookmaker van uw keuze.

Quoteringen Standard Luik – Sint-Truiden VV

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor de match van zaterdag op Sclessin. De Belgische wedkantoren hebben de hoogste odd van deze wedstrijd gereed staan als Sint-Truiden wint: x 7.85 keer de inleg. Een overwinning van Standaard Luik staat genoteerd op x 1.33 keer het speelbedrag. Een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem met x 5.05 weer vele malen hoger ingecalculeerd.

De Jupiler Pro League wedstrijd Standard Luik – Sint-Truiden VV wordt gespeeld op zaterdag 7 maart om 20:00 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Welk team gaat er volgens u dit weekend zegevieren en welke ploeg komt met lege handen te staan? De bookmakers belonen u graag als u de juiste voorspelling vooraf hebt ingevuld. Dus doet u mee met Standaard tegen STVV?


Reacties

martijnj
6 maart 2020

Alles ingezet op een thuiszege van de Rouches.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN