Standard Luik treft Beerschot VA in strijd om PO2

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 april 2021     3 REACTIES

Deze zondag worden de laatste matches van de Belgische Pro League afgewerkt en wordt definitief welk team play-offs speelt of zelfs degradeert. Bij zowel Standard Luik als Beerschot wordt er ferm gestreden om een plek in play-off 2. Beide teams hebben evenveel punten. Het kan dus nog alle kant op op Sclessin. Wat is uw voorspelling voor deze JPL-match? Laat het ons weten op VoetbalGokken.be en profiteer van de hoogste pre-odds.

MBaye Leye: “De bal ligt in ons kamp”

Standard Luik-coach Mbaya Leye moet met zijn team zondag winnen van Beerschot om PO2 te mogen spelen. De laatste twee matches werden overtuigend gewonnen, waardoor coach Leye met vertrouwen toekijkt naar de thuismatch tegen Beerschot. “Die zeges laten ons toe om erin te blijven geloven, maar we moeten wel drie punten pakken. De bal ligt in ons kamp”, zegt Leye overtuigend.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.62
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Beerschot VA wint de wedstrijd
5.05

“Winnen om door te gaan”

Even leek het dat de Rouches de boot gingen missen, maar de jongste weken maakten een hoop goed. Zondag moet de klus geklaard worden. “Deze overwinningen, brachten ons terug in de race voor de Play-Offs 2. We hebben nog een wedstrijd te spelen en die moeten we winnen. Het is aan ons om er het beste van te maken en door te gaan”, stelt de coach van Standaard vast.

Will Still: “We gaan naar Standard om play-off 2 veilig te stellen”

Beerschot VA staat net een plaatsje hoger in de tabel dan Standard Luik en die wil Beerschot-coach Will Still niet uit handen geven. “We staan op de zesde plaats en er is nog maar één speeldag. Dat is dus zeker niet slecht en dit weekeinde gaan we naar Standard om play-off 2 veilig te stellen”, spreekt de 28-jarige coach zijn doel uit.

“We hebben al mirakels verricht”

Het is de laatste weken wel vallen en opstaan bij de ploeg uit Antwerpen. De matches worden niet op rij gewonnen. Voorbije week werd er zelfs thuis verloren van KV Oostende. Coach Still wil dat snel vergeten en nu vooral doorpakken op weg naar Luik. “We hebben al mirakels verricht in het verleden, dus waarom niet nog één deze week?”, vbesluit een strijdvaardige Still.

Statistieken

Beide teams hebben 47 punten in de Jupiler Pro League uit 33 matches weten te halen. Beerschot VA heeft een wat hoger doelsaldo en staat op plek zes van de competitie. Standard Luik is de nummer zeven in de tabel. De ploegen worden op de hielen gezeten door Zulte Waregem de nummer acht die 46 punten heeft. Ook nummer negen KAA Gent kan nog roet in het eten gaan gooien.

Head 2 Head

Standard Luik en Beerschot VA speelde eenmaal eerder tegen elkaar omdat Beerschot pas dit seizoen in de Pro League terechtkwam. Die match werd gespeeld in Antwerpen. Standard won op 30 augustus van het voorbije jaar met 0-3 en gaf Beerschot bijgevolg een pandoering in eigen huis.

Huidige vorm Standard Luik

Voorbije weekeinde slaagde Liege erin om KAS Eupen met 0-4 te overmeesteren in het Kehrwegstadion. Een match eerder werd KAA Gent al aan de zegekar geknoopt: 2-1. Op 19 maart wist de ploeg van coach Leye niet te winnen op verplaatsing bij KRC Genk: 2-2.

Huidige vorm Beerschot VA

Beerschot verloor voorbije week met 1-2 van Oostende. Het weekeinde daarvoor werd in het Olympisch Stadion nog met 2-1 gewonnen van Charleroi. De match op verplaatsing bij Cercle Brugge ging verloren met 2-1. Begin maart versloeg de ploeg van coach Still rode lantaarn Waasland-Beveren met, jawel 1-2.

Lappenmand

Standard Luik-speler Zinho Vanheusden moet ook de laatste Pro league-match van dit seizoen aan zich voorbij laten gaan. Vanheusden kampt met een ingescheurde kruisband dat hem tot vermoedelijk eind deze maand nog in de lappenmand houdt.

Ook Beerschot-verdediger Mohamed Réda Halaimia is er zondag niet bij in Luik. De verdediger heeft een spierblessure.

Prognose

Op basis van de jongste resultaten voorspellen wij een zege van Standard Luik. Onze wedtip is een 2-1 zege voor de Luikse ploeg. Voorspelt u dit ook of verwacht u een ander resultaat? Bij VoetbalGokken.be vindt u altijd de hoogste pre-odds voor matches in de Belgische Pro League.

Quoteringen Standard Luik – Beerschot VA

De quoteringen zijn torenhoog ingeschaald voor deze match in Luik. De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem wordt uitgekeerd als Beerschot VA komt zegevieren op Sclessin. U kunt gemiddeld x 5.05 keer uw speelbedrag retour verwachten als de Beren zegevieren.

Een gelijkspel is goed voor een beloning van x 3.75 keer uw wedbedrag. Verwacht u een zege van de Rouches? Een overwinning van Standaard levert u x 1.62 keer uw speelbedrag op.

De Jupiler Pro league match Standard Luik – Beerschot VA wordt gespeeld op zondag 18 april om 18:00 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Welke ploeg speelt play-offs 2 en welk team wordt er in de laatste speelronde nog uitgewerkt? Voorspel de match vandaag alvast via VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds!


Reacties

mignole...
16 april 2021

Gegokt op een gelijkspel op Sclessin.

3 jaar geleden

weddendat
18 april 2021

Beerschot gaat nog even flink knallen!

3 jaar geleden

dropend...
20 april 2021

Mooi dat Standaard play-offs gaat spelen

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN