Standard Luik op verplaatsing naar KV Kortrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 januari 2020     3 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat voor Standard Luik vrijdagavond een wedstrijd op verplaatsing bij KV Kortrijk gepland. De Belgische wedkantoren hebben voor die match hoge quoteringen gereedstaan. VoetbalGokken.be heeft de gemiddelde quoteringen voor u opgezocht en laat beide coaches aan het woord over deze wedstrijd in het Guldensporen Stadion.  

Yves Vanderhaeghe: “Gaan voor maximale punten tegen Standaard”

KV Kortrijk heeft met Standard Luik de tweede thuiswedstrijd op rij op het programma staan. Voorbije weekeinde kwam Club Brugge op bezoek en KVK wist knap een gelijkspel (2-2) uit het vuur te slepen. Kortrijk-trainer Yves Vanderhaeghe is dan ook trots op zijn ploeg en gaat vol zelfvertrouwen de wedstrijd tegen Standaard tegemoet. “Ik ben een fiere coach. Als er één ploeg vertrouwen mag hebben, dan zijn wij het wel. Ik ga voor zoveel mogelijk punten tegen Standard Luik”, aldus Vanderhaeghe.

KV Kortrijk wint de wedstrijd
3.60
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Standard Luik wint de wedstrijd
1.95

“Standaard goede voorbereiding op bekermatch”

De coach van KVK wil de huidige lijn dus ook graag doortrekken naar de komende wedstrijd dat ook weer voor eigen publiek gespeeld moet worden. “We zien nu een andere mentaliteit bij Kortrijk. Ik ben blij dat we vrijdag weer een topmatch hebben tegen Standard. Dat zijn de beste wedstrijden om ons voor te bereiden op het bekerduel tegen Antwerp”, aldus Vanderhaeghe die met zijn ploeg op 6 februari de return van de halve bekerfinale tegen Royal Antwerp speelt.

Michel Preud’homme: “Kortrijk geen gemakkelijke ploeg”

Standard Luik won voorbije weekend thuis van KV Oostende, maar dat was geen gemakkelijke overwinning. Standaard-coach Michel Preud’homme onderschat de wedstrijd op verplaatsing dan ook niet nu hij heeft gezien wat de Kortrijkers tegen koploper Club Brugge konden presteren. “Elke ploeg heeft het in deze periode moeilijk, maar Kortrijk weet hoe ze moeten voetballen en ze houden de bal graag en goed bij. Het is zeker geen makkelijke ploeg om tegen te spelen”, zegt Preud’homme over de komende tegenstander.

“Meer snelheid en capaciteit om blok te ontwrichten”

De coach van de Rouches weet dan ook waar er verbeterd moet worden om KVK in eigen huis te breken. “We moeten met snelheid en technische capaciteit een blok beter kunnen ontwrichten”, stelt de Luikse coach bij Play Sports. “Dat moeten we beter doen dan dat we tegen KV Oostende deden.”

Statistieken

Standard Luik krabbelt weer wat op en staat inmiddels op de vierde plek in de Jupiler Pro League. De ploeg van Preud’homme behaalde 41 punten uit 23 wedstrijden. KV Kortrijk vinden we terug op de twaalfde plek in de ranglijst. De Kerels hebben 23 punten en wordt op de hielen gezeten door KAS Eupen (ook 23 punten) en Waasland-Beveren (20 punten). De elfde plek is bezet door Moeskroen en zijn met 27 punten niet direct van die plek af te krijgen.

Head 2 Head

Verplaatsing van Standard Luik bij Kortrijk zijn nimmer evident. Voorbije seizoen werd er wel gewonnen door de Rouches (0-2), maar dat was dan ook de eerste zege in vier jaar tijd. Eind 2014 wisten de Luikenaren ook de overwinning naar zich toe te trekken. Met een 2-3 zege op het scorebord was wel te zien dat Kortrijk ook toen een taaie tante was voor Standaard.

Een thuiszege van KVK op Standaard is ook nog niet zo heel lang geleden. De Kortrijkers slaagden erin om net na de kerst van 2017 de Waalse formatie met 2-1 aan de zegekar te hangen. De laatste keer dat de punten werden gedeeld was in oktober 2016. Toen werd Kortrijk – Standaard bij een 3-3 stand afgefloten.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk hield voorbije weekend Club Brugge van de drie punten af. De koploper van de Jupiler Pro League kon door het gelijkspel 2-2 maar met een punt op zak terugkeren naar Brugge. De ploeg van Vanderhaeghe verloor die week ervoor nog van Sint-Truiden VV (2-0). De midweekse bekerwedstrijd tegen Royal Antwerp werd ook een gelijkspel (1-1) en daaruit wisten de Kortrijkers waarschijnlijk genoeg zelfvertrouwen uit te halen voor de match tegen Club.

Huidige vorm Standard Luik

De ploeg van Preud’homme heeft dit jaar nog geen punt laten liggen. Voorbije vrijdag speelden de Rouches thuis tegen KV Oostende en die wedstrijd werd met 2-1 naar zich toe getrokken. De week ervoor werd KV Mechelen ook al aan de zegekar geknoopt. In het AFAS Stadion werd het 2-3 tegen de nummer zeven van de Jupiler Pro League.

Lappenmand

Vanderhaeghe heeft weinig problemen als het gaat om de fitheid van zijn spelers. De lappenmand van Kortrijk is leeg, maar er zijn wel drie spelers die uit moeten kijken voor een prent. Voor Hannes Van der Bruggen, Imoh Ezekiel en Petar Golubovic dreigt een schorsing.

Michel Preud’homme kan nog altijd niet beschikken over verdediger Noë Dussenne die herstellende is van een gescheurde kruisband. Voor Mehdi Carcela-González en Obbi Oulare is het oppassen dat zij geen prent binnenhalen. De twee spelers hangt namelijk een schorsing boven het hoofd.

Prognose

Onze prognose is dat ook deze wedstrijd weer een gelijkspel wordt. Wij noteren een 2-2 bij de bookmakers en daar staat een straffe quotering tegenover. Uiteraard moet u zelf bepalen waarop u wilt spelen en is het raadzaam daarbij (financiële risico’s te mijden). Check onderstaand overzicht voor de gemiddelde odds. De actuele odds vindt u terug bij de diverse bookmakers getoond in ons vergelijkingsoverzicht.

Quoteringen KV Kortrijk – Standard Luik

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen als volgt voor u ingedeeld. De hoogste odd van deze match x 3.60 keer de inleg wordt uitgekeerd als KV Kortrijk thuis zegeviert van de ploeg van MPH. Voor een gelijkspel wordt ook een gemiddelde odd van x 3.60 keer uw speelbedrag aangehouden. Verwacht u een zege van Standaard? Vul dan de 2 in op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en ontvang uw inleg x 1.95 keer retour als The Rouches winnen in Kortrijk.

De Jupiler Pro League wedstrijd KV Kortrijk – Standard Luik wordt gespeeld op vrijdag 31 januari om 20:30 uur in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Speel mee via VoetbalGokken.be op deze vrijdagavondwedstrijd. Houd de odds van de bookmakers goed in de gaten en zet in op het juiste moment voor de hoogste winstkans.


Reacties

bobgok
31 januari 2020

Pittig potje voetbal. Gokje op een puntendeling.

4 jaar geleden

teamspeler
31 januari 2020

Alle vertrouwen in een zege van MPH

4 jaar geleden

weddendat
1 februari 2020

Wat gebeurde er hier nou in Kortrijk??? Ongelooflijke zege van KVK!! Ik had echt op Kortrijk moeten spelen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN