Standard Luik op verplaatsing naar KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 november 2019     3 REACTIES

In de zestiende speelronde van de Jupiler Pro League gaat Standard Luik deze zaterdag op verplaatsing spelen bij KAS Eupen. Voor de interlandbreak verloren beide teams hun match en zullen nu dus zeer gebrand zijn om die nare nasmaak zaterdag weg te kunnen spoelen. De Belgische wedkantoren smullen van dit soort wedstrijden waar veel belang op zit. De quoteringen zijn dan ook zeer aantrekkelijk!

Michel Preud’homme: “Eupen heeft technische en snelle spelers”

Met twee verloren wedstrijden op een rij wil Standaard Luik komende zaterdag bij KAS Eupen eindelijk weer eens overwinnen. Al wordt het geen gemakkelijke klus denkt Standard trainer Michel Preud’homme. De coach is op zijn hoede voor de buren uit het Duitstalige België die in de jongste weken al wat plaatsen hogerop de ranglijst is komen te staan. “Het is een team dat voetbal probeert te spelen, met technische en snelle spelers. Bovendien kreeg Eupen niet altijd wat het verdiende”, aldus Michel Preud’homme in de Voetbalkrant.

KAS Eupen wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Standard Luik wint de wedstrijd
2.05

“Veel belangrijke matchen”

De wedstrijd tegen Eupen is er meteen een om de ploeg goed voor te bereiden op de drukke week die komen gaat. Na de wedstrijd op verplaatsing in het Kehrwegstadion gaat Standard op pad naar Guimaraes voor de Europa League. Daarna volgt de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. “Nu komen er veel matchen aan. We hebben geprobeerd om klaar te zijn door een zware voorbereiding. Ik zal roteren, maar ik kan niet alle spelers veranderen. We proberen de kern te beheren”, aldus Preud’homme die elke wedstrijd met een driepunter wil afsluiten.

Benat San Jose: “Tegen Standard tonen waartoe we in staat zijn”

KAS Eupen had zich aardig uit de gevarenzone gewerkt toen het voor de interlandbreak verloor van Sporting Charleroi (1-0). Eupen-coach Benat hoopt dat zijn team snel hersteld nu Standard Luik zaterdag in Eupen komt spelen. “Ik vind nog niet dat we staan waar we verdienen te staan”, zegt de trainer die met zijn ploeg twaalfde staat in de Jupiler Pro League. “We zouden hoger moeten staan, maar het is de realiteit. Toch moeten we zaterdag tegen Standard tonen tot wat we in staat zijn. Ik heb alvast vertrouwen in mijn spelers, die er altijd vol voor gaan en hard werken”, zegt Benat.

“In veel dingen spelen we het voetbal dat ik wil zien”

“We hebben een moeilijke start beleefd, maar in veel dingen spelen we het voetbal dat ik wil zien. We combineren goed en zijn altijd gefocust op het doel”, vervolgt de Spanjaard in het Duitse GrenzEcho. “Het doel van Eupen is om er altijd hard voor te werken en dan kunnen we van wedstrijd naar wedstrijd analyseren wat er beter moet. Als we onze beste prestaties leveren tegen een ploeg als Standard, zien we waar het seizoen ons uiteindelijk brengt”, zo besluit Benat.

Statistieken

Standaard vinden we terug op een derde stek. De ploeg van Michel Preud’homme stond lange tijd bovenaan, maar moeten inmiddels zijn meerdere erkennen in Gent en Club Brugge. Desalniettemin heeft de ploeg met 27 punten uit vijftien matches een uitstekende seizoenstart. Voor tegenstander en thuisploeg Eupen ligt dat iets anders. Goede resultaten worden afgewisseld met onverwachte verliespartijen. Eupen is een ploeg waarmee het dit seizoen tot nu toe werkelijk alle kanten op kan gaan. En wat gebeurt er meestal als je alle kanten opgaat? Juist, dan eindig je ergens middenin. Dit is ook exact de plaats waar Eupen zich momenteel in de tabellen bevindt: twaalfde met zestien uit vijftien.

Huidige vorm Eupen

Eupen moest in de voorbije speelronde verrassend het hoofd buigen op verplaatsing bij Charleroi. Niet dat de Waalse ploeg verrassend won, want ze staan zeer verdienstelijk vijfde, maar Eupen was juist aan een straffe reeks bezig. Sinds de nederlaag thuis tegen KV Mechelen werd er niet meer verloren. Oostende werd met 2-3 verslagen, Anderlecht werd op 0-0 gehouden, Kortrijk bleef na een 1-2 eindstand met lege handen achter en ook regerend landskampioen KRC Genk moest eraan geloven: 2-0. Maar dat alles telde niet meer toen er bij Charleroi werd gespeeld, want daar moest Eupen toch echt met nul punten huiswaarts keren.

Huidige vorm Standaard

Ook Standaard Luik is niet in topvorm geweest de voorbije weken. Als ze zaterdag afreizen naar Eupen dan doet men dat in de wetenschap dat de voorbije speelronde met 1-2 van KV Mechelen werd verloren. Natuurlijk is KVM wel even een ander paar mouwen dan Eupen, maar we hebben ook gezien dat Eupen zich niet laat ondersneeuwen door ploegen uit de top van het JPL-klassement. Er is uiteraard ook de 2-1 zege van Standaard op Eintracht Frankfurt in de Europa League. Die zege op de Bundesliga-club toont dat er ook geen sprake hoeft te zijn van een vorm dip, maar Standaard is kwetsbaarder dan pakweg een maand geleden het geval was.

Lappenmand

Geen directe probleemmeldingen vanuit van de ziekenboeg van Eupen. Als er de komende dagen geen gekke dingen gebeuren op training dan zal Benat kunnen kiezen uit een volledige fitte kern. Ook voor Preud’homme zijn de meest fysieke problemen in zijn selectie achter de rug. Enkel sterkhouder Anthony Limbombe staat nog onder behandeling van de medische staf die zijn knieblessure probeert te verhelpen. De algehele verwachting is dat hij niet tijdig fit zal geraken voor de match tegen Eupen. Sterker nog: het is zeer waarschijnlijk langer out.

Prognose

Onze voorspelling voor Eupen – Standard Luik is 0-2. Eupen kan sterk uit de hoek komen, zeker thuis. Maar wij verwachten dat Luik, ook op verplaatsing, wel opgewassen zal zijn tegen deze ploeg. Normaal gezien moeten dit gewoon drie punten zijn voor MPH. Denkt u dat het anders zal verlopen of bent u benieuwd naar de odds voor een zege van Luik? Check dan de onderstaande pre-wedstrijdquoteringen!

Quoteringen KAS Eupen – Standard Luik

Voor wie mee wil spelen op de wedstrijd in Eupen vindt straffe quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren. De hoogste odd van deze match staan genoteerd bij winst van KAS Eupen en een gelijkspel. Beide uitslagen levert u als speler hierop x 3.50 keer de inleg op. Voor een zege van Standard wordt met x 2.05 keer uw speelbedrag nog een straffe odd uitgekeerd.

De Jupiler Pro League wedstrijd KAS Eupen – Standard Luik wordt gespeeld op zaterdag 23 november om 18:00 uur in het Kehrwegstadion te Eupen. Voor de meest actuele odds, check de bookmakers van VoetbalGokken.be en sla toe op het juiste moment om de hoogst mogelijke odd uitgekeerd te kunnen krijgen.


Reacties

riesjart
22 november 2019

Een lastige match voor Standard. Ik gok op een zege van Eupen. In eigen stadion zijn het taaie.

4 jaar geleden

mignole...
25 november 2019

Toch nog wat verdiend dankzij Luik. Eupen was sterk.

4 jaar geleden

voetbal...
25 november 2019

MPH doet het weer!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN