Standard Luik ontvangt kustploeg KV Oostende in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 januari 2020     3 REACTIES

Deze vrijdag opent de 23e speelronde in de Jupiler Pro League met de match tussen Standard Luik en KV Oostende. Luik gaat op zoek naar drie punten en Oostende gaat op voor een stunt in Maurice Dufrasne. Wie gaat er met de bloemen zwaaien? Laat uw voorspelling achter op VoetbalGokken.be en wordt zelf de grootste winnaar van deze match!

Michel Preud’homme: “Er bestaan geen makkelijke matchen

Standaard is thuis vaak op zijn best, maar kende in de laatste speelronden veel problemen. Trainer Michel Preud’homme is dan ook voorafgaand aan de match tegen laagvlieger Oostende voorzichtig in zijn uitspraken: “Er bestaan geen makkelijke matchen. Het is vooral zaak om snel het vertrouwen terug te krijgen en wellicht is Oostende daar de goede ploeg voor.”

Standard Luik wint de wedstrijd
1.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.50
KV Oostende wint de wedstrijd
9.00

“Ik zal ook tegen KVO weer roteren”

Preud’homme is blij met de progressie die hij zag op trainingskamp en hoopt dat de stijgende lijn die voorbije weekend tegen KVM al te zien was, wordt doorgetrokken: “We hebben geprobeerd om klaar te zijn door een zware voorbereiding. Ik zal ook tegen KVO weer roteren, maar ik kan niet alle spelers veranderen. We proberen de kern te beheren en te verbeteren.”

Kåre Ingebrigtsen: “Standaard is bijzonder sterk”

KV Oostende coach Kåre Ingebrigtsen weet wat hem te doen staat: Oostende boven de rode streep houden. Winnen op verplaatsing bij Standaard is dan niet de gemakkelijkste opgave. “Standaard is bijzonder sterk en wij spelen op verplaatsing vaak tegen onszelf. We moeten proberen een snelle tegengoal te voorkomen en daarna proberen in de match te groeien.”

“Winst zou een mooie bonus zijn”

Ingebrigtsen hoopt op een match waarbij zijn team lang meedoet. “Dat is belangrijk met het oog op de komende matchen. Winst zou een mooie bonus zijn, maar eerst en vooral is het zaak dat we mee kunnen komen met ploegen als Standard. Dan maken we stappen richting de rest van het seizoen.”

Statistieken

Thuisploeg Standard Luik is vijfde na 22 speelronden. Standard wist in de voorbije matches elfmaal te winnen en speelde reeds vijf keer gelijk. Dit resulteert in 38 punten. Oostende is dit seizoen één van de laagvliegers in de JPL. KVO heeft pas 18 punten en strijdt met Cercle tegen degradatie.

Head 2 Head

Meestal wint Standaard haar thuiswedstrijd tegen Oostende gemakkelijk. Voorbije seizoen werd het 3-1 op Sclessin. De twee voorgaande edities vielen tegen voor de thuisformatie. Oostende hield Standard tot twee keer toe op een draw: 0-0 en 2-2. De laatste keer dat Oostende kwam winnen bij Luik was tijdens de editie van 2015. Aan het begin van dat competitiejaar werd het 1-2.

Huidige vorm Standaard Luik

Michel Preud’homme sloot 2019 af met drie nederlagen, maar 2020 is goed begonnen voor Luik. Voorbije weekeinde werd er met 2-3 gewonnen op verplaatsing bij KV Mechelen. Het is pas de eerste officiële zege sinds Standaard begin december de cupmatch van Rebecquoise (3-0) won.

Huidige vorm KV Oostende

Voor Oostende heeft het nieuwe jaar nog geen punten gebracht. Voorbije zaterdag bleek Waasland Beveren net iets te sterk voor de kustploeg: 0-1. Ook voor de jaarwende ging het niet best met KVO, er werd verloren bij Charleroi (5-0) en bij KV Mechelen (1-0).

Lappenmand

In de lappenmand van Luik zit alleen nog de 27-jarige Noë Dussenne. De centrale verdediger herstelt nog altijd van een kruisband scheuring opgelopen in augustus vorig jaar. MPH heeft ook nog enkele zieken in de selectie, maar de hoop en verwachting is dat iedereen weer tijdig fit geraakt.

KVO mist defensieve middenvelder Renato Neto als ze afreizen naar Luik. De 28-jarige Neto kampt met een kuitblessure. Ook hij is al maanden out en speelde in september voor het laatst mee met de ploeg uit West-Vlaanderen.

 Prognose

Onze voorspelling voor dit duel: 2-0. Luik is in onze optiek te sterk voor KVO. Daarom is onze wedtip: vul een 1 in bij de bookmakers. Uiteraard bepaalt u zelf waarop u speelt. Check vooral ook ons overzicht met betrouwbare bookmakers en onderstaand odds bij Unibet.be voordat u inzet.

Quoteringen Standard Luik – KV Oostende

Voor wie op zoek is naar straffe quoteringen zit goed bij deze wedstrijd van Standaard tegen Oostende. Er staat op een overwinning van Oostende met x 9.00 keer de inleg een zeer straffe en hoogste odd van deze match voor u klaar. De gemiddelde uitkering bij een gelijkspel staat momenteel op x 5.50 keer uw inleg ingecalculeerd. Een thuiszege van de Rouches wordt met x 1.30 keer uw speelbedrag ook nog zeer netjes beloond.

De Jupiler Pro League wedstrijd Standard Luik – KV Oostende wordt gespeeld op vrijdag 24 januari 20:30 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Komt Standaard in de top zes in de problemen door te verliezen van laagvlieger Oostende of is er geen vuiltje aan de lucht te bekennen op Sclessin en verslaan de mannen van MPH de Kustploeg? Laat uw voorspelling achter bij de bookies en win straffe geldprijzen.


Reacties

tooskla...
23 januari 2020

Denk dat Oostende ons nog gaat verrassen vrijdagavond.

4 jaar geleden

hazarddd
24 januari 2020

Standard gaat er met de buit vandoor. Gespeeld op 1-3 van MPH. Het geld komt vanavond vast en zeker binnenstromen.

4 jaar geleden

allesof...
24 januari 2020

Ik ga voor de hoogste odd: een overwinning van KVO!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN