Standard Luik ontvangt in eigen huis Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 oktober 2019     2 REACTIES

Deze week is het extra smullen van de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Midweeks worden er al diverse wedstrijden gespeeld. Zo ook de match tussen Standard Luik en Waasland-Beveren waarde pre-wedstrijdquoteringen weer niet voor aan te slepen zijn. Een stunt van Waasland-Beveren wordt torenhoog beloond door de Belgische wedkantoren, maar ook de overige odds zijn om de vingers bij af te likken.  

Michel Preud’homme: “Focus op Waasland-Beveren”

Standaard Luik had voorbije weekend de kans om Club Brugge af te remmen dat hard op weg is naar winterkampioenschap, maar de ploeg van trainer Michel Preud’homme slaagde er niet in om te winnen op Jan Breydel. Het werd een gelijkspel 1-1 in Brugge nadat de Luikenaren wel op een voorsprong hebben gestaan. De kans is geweest en dat betekent dat de ploeg van Preud’homme verder moet kijken. Op verplaatsing bij Waasland-Beveren wordt de volgende match van de Rouches. “We maken ons nu op voor de wedstrijd in en tegen Waasland-Beveren”, zegt de trainer na afloop van de wedstrijd in Brugge.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.50
Waasland-Beveren wint de wedstrijd
11.00

“Punten pakken bij Waasland-Beveren”

Het is voor de Luikenaren van groot belang dat de wedstrijd van woensdag gewonnen wordt wil MPH en zijn mannen de koploper van de Jupiler Pro league niet uit het oog verliezen. “Ons doel is en blijft elke match zoveel mogelijk punten verzamelen en dat begint woensdag weer bij Waasland-Beveren. We moeten blijven groeien. Dan zien we wel waar we uitkomen”, zo zegt de trainer van Standard dat komend weekend thuis tegen KAA Gent speelt.

Arnauld Mercier: “Woensdag weer topmatch”

Sinds trainer Arnauld Mercier aan het roer staat bij Waasland-Beveren heeft de ploeg tot nu toe zeven punten bijeen geraapt. Het team uit Waasland-Beveren staat vijftiende en verloor zijn laatste twee matches tegen KAA Gent (2-0) en KV Mechelen (1-3). Met Standard Luik heeft Waasland-Beveren opnieuw een ploeg uit de top vier van de competitie op het programma staan. Waasland-Beveren trainer Arnauld Mercier maakt zich daar vooraf geen zorgen om. “We spelen woensdag weer tegen een topploeg, maar ik kijk nooit naar de ranglijst”, stelt de trainer in RTBF vast.

“Standard is heel sterk”

Mercier vervolgt: “Standard is heel sterk. Voor ons wordt het een moeilijke match, maar niets is onmogelijk”, aldus Mercier die vooraf de handdoek niet in de ring wil gooien. Na de wedstrijd tegen Standard Luik krijgen de Leeuwen zaterdag Zulte Waregem op bezoek.

Statistieken

Standard Luik en Waasland-Beveren staan hemelsbreed uit elkaar op de ranglijst van de Jupiler Pro League. De ploeg van Preud’homme staat met 24 punten op de tweede plek en achtervolgt Club Brugge dat drie punten meer heeft. KV Mechelen is de ploeg die de derde plek bezet en met 23 punten is het een gevaarlijke concurrent voor Standard.

Waasland-Beveren vinden we terug op de vijftiende plaats met zeven punten. De Leeuwen hebben alleen Cercle Brugge nog onder zich en die is met drie punten niet direct een gevaarlijk voor Mercier en zijn mannen. De weg naar boven is echter wel lang voor de ploeg uit Waasland-Beveren. Op de veertiende plek staat KAS Eupen met tien punten, KV Oostende staat dertiende met elf punten en Sint-Truiden twaalfde met twaalf punten. De match tegen Luik moet gewonnen worden wil Waasland-Beveren die kloof niet groter laten worden.

Head 2 Head

Standaard Luik was de voorbije jaren in de meeste wedstrijden heer en meester over Waasland-Beveren. Begin dit jaar werd het 4-3 in het Sclessin stadion van Luik. Toch heeft Waasland-Beveren nog niet eens zo lang geleden nog gewonnen bij de Rouches. De Leeuwen slokten in april 2017 de thuisploeg dankzij een 0-2 zege met huid en haar op. Voor een gelijkspel moeten we terugkijken naar de wedstrijd van eind oktober 2013 toen de match tussen Standard en Waasland-Beveren eindigden in 2-2.

Huidige vorm Standard

Standard Luik wist tegen Club Brugge voorbije weekend niet te winnen, maar wist wel in de eerste vijf minuten van de wedstrijd al op voorsprong te komen. Samuel Bastien scoorde voor de Luikenaren en Club kon daar pas na de rust antwoord op geven met een tegendoelpunt van David Okereke. Hier bleef het dan ook bij en zo werd de topmatch van voorbije weekend met 1-1 een gelijkspel. Standard heeft inmiddels in de competitie een reeks van acht ongeslagen matches opgebouwd. Tussendoor verloor de ploeg van Preud’homme wel van Eintracht Frankfurt (1-0) en Arsenal (4-0) in de Europa League.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft nog maar een doel te gaan dit seizoen en dat is zich handhaven in de Jupiler Pro League. In de Belgische bekercompetitie is de ploeg van Mercier al uitgeschakeld. In de Jupiler Pro League wist Waasland-Beveren nog maar een keer te zegevieren. Van KV Oostende werd begin deze maand nog gewonnen met 3-1. Ook bij RSC Anderlecht wisten de Leeuwen een punt te verdienen. In Brussel werd het een (0-0). Voorbije weekend zat het dan weer niet mee voor Waasland-Beveren. De ploeg van Mercier verloor met 1-3 de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen.

Lappenmand

Bij Standard Luik is verdediger Noe Dussenne nog niet hersteld van een langdurige knieblessure. Ook is het nog afwachten wanneer Anthony Limbombe (knieblessure) en Emond Renaud (scheenblessure) groen licht krijgen van de medische staf van de Rouches. Bij Waasland-Beveren is het afwachten wanneer de middenvelders Thomas Agyepong (spierblessure) en Bizimana Djihad (spierblessure) weer wedstrijdfit zijn.

Prognose

Onze voorspelling is dat Standard Luik in eigen stadion gaat zegevieren. De Rouches laten Waasland-Beveren niet met de drie punten op zak naar huis terugkeren. We verwachten een 3-0 overwinning voor de ploeg van Preud’homme.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Standard Luik – Waasland-Beveren

De pre-wedstrijdquoteringen zijn voor de thuiswedstrijd van Standard als volgt ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem vinden wij de hoogste odd van deze match bij winst van Waasland-Beveren x 11.00 keer uw speelbedrag.

Nog een straffe odd staat er genoteerd bij een gelijkspel x 6.50 keer de inleg. Verwacht u dat de Rouches gaan zegevieren? Vul dan een 1 op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en ontvang uw inleg x 1.20 keer terug als u gelijk krijgt.

De Jupiler Pro League-wedstrijd Standard Luik – Waasland-Beveren wordt gespeeld op woensdag 30 oktober om 20:30 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Pakt de Rouches drie punten in hun thuismatch of is Waasland-Beveren de ploeg die gaat verrassen? Profiteer mee van de hoge odds door uw voorspelling in te vullen op het wedstrijdformulier van de bookmakers.


Reacties

teamspeler
30 oktober 2019

De Rouches kan Waasland-Beveren wel hebben ;)

4 jaar geleden

mignole...
31 oktober 2019

Net wat ik dacht 2-0 ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN