Standard Luik en Royal Antwerp bekampen elkaar in Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 februari 2021     1 REACTIE

In speelronde 27 van de Jupiler Pro League staan heel wat mooie matches gepland. De match met de nummer zes Standard Luik tegen de nummer twee Royal Antwerp is er daar één van. Voor de Belgische wedkantoren is deze match smullen geblazen. De quoteringen staan straf ingeschaald. Wilt u daarvan profiteren? Speel dan mee via VoetbalGokken.be!

Mbaye Leye: “Stap voor stap naar top vier kijken”

Standard Luik begon de maand februari met een thuismatch tegen OH Leuven. Standard-coach Mbaye Leye scherpt zijn doel niet aan voor de zondagmatch tegen Royal Antwerp. “Het doel van deze maand blijft hetzelfde. We doen het stap voor stap. Met matches zoals onder andere tegen Royal Antwerp en Anderlecht in het geschied moeten we nog niet te veel praten over de top-4”, aldus Leye.

Standard Luik wint de wedstrijd
2.08
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Royal Antwerp wint de wedstrijd
3.45

“Scherp blijven in komende match”

Al werd er tegen OH Leuven niet verloren, Mbaye is op zijn hoede voor nog meer puntverlies. “Ik ken het kampioenschap goed genoeg. Twee keer na elkaar verliezen en je kan diep in de problemen zitten. We moeten dus scherp blijven in de komende matches”, aldus Leye in zijn vooruitblik op de match tegen RAFC.

Frank Vercauteren: “Standaard wil winnen, maar wij ook”

Voor Royal Antwerp is Standard Luik het laatste obstakel alvorens de ploeg van coach Vercauteren zich gaat opmaken voor de knock-outs van de Europa League. Komende week speelt RAFC in eigen huis tegen het Schotse Rangers. Eerst nog op verplaatsing naar Luik waar de coach een aanvallende ploeg verwacht. “Standaard wil winnen, maar wij willen dat ook! Zo simpel is het!”, zegt Vercauteren.

“Goede punten onthouden”

Royal Antwerp werd voorbije woensdag uit de beker geknikkerd door Club Brugge dat op eigen Jan Breydel won met 3-1. Vercauteren wil zich nu volledig storten op de Jupiler Pro League en zo snel mogelijk de rug rechten voor de match tegen de Rouches. “Het was alles of niks, maar behalve dat het 3-1 is geworden, kan ik niet ontevreden zijn. We moeten niet wenen. Bij elke nederlaag is er ontgoocheling, maar er waren ook veel goede punten. Die moeten we onthouden voor de komende matches.”

Statistieken

Royal Antwerp staat tweede in het rijtje van de Jupiler Pro league. De ploeg van coach Vercauteren heeft 46 punten en dat zijn er veertien minder dan koploper Club Brugge er bij elkaar heeft geraapt. KRC Genk staat derde met 43 punten. Standaard volgt de ploegen vanop een zesde plek. De Rouches hebben 39 punten en dat zijn er evenveel als de huidige nummer vijf, KV Oostende.

Head 2 Head

Bijna een jaar geleden kwam Royal Antwerp voor het laatst op bezoek op Standard Luik. Het werd toen 1-0 voor de Luikenaren. Twee maanden eerder wist Antwerp FC de bekermatch van Standaard te winnen. Op 18 december 2019 werd Standard na een 1-3 verliespartij tegen Antwerp uit de beker geknikkerd.

Huidige vorm Standard Luik

Voorbije weekeinde speelde Standard Luik ook al een thuismatch. Toen was OH Leuven de tegenstander van de Rouches. De match werd met 1-1 gelijkgespeeld op Sclessin. Een week eerder speelde de ploeg van coach Leye op verplaatsing bij Club Brugge. De koploper van de Jupiler Pro League versloeg de bezoekers uit Luik met 3-1.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp verloor in de Jupiler Pro League op 23 januari dit jaar voor het laatst. KV Oostende was The Great Old met een 1-2 zege te slim af. Sindsdien werden de matches gewonnen. Voorbije week wist de ploeg van coach Vercauteren drie punten te pakken in de stadsderby tegen K Beerschot VA. Ginds werd het 1-2 voor de ploeg van coach Vercauteren. Deze week werd wel de Croky Cup match tegen Club Brugge verloren met 3-1.

Lappenmand

Coach Leye kan zondag geen beroep doen op Zinho Vanheusden (gescheurde kruisband) en Selim Amallah (ontsteking in de knie). Daar komt nog bij dat Noë Dussenne geschorst is en de match tegen Club Brugge moet brommen. Collins Fai moet ook oppassen. De verdediger heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan.

Royal Antwerp-coach Vercauteren kan zondag niet beschikken over Matheus (kuitblessure), Jean Butez (enkelblessure), Diemerci Mbokani (kuitblessure) en Faris Haroun (kuitblessure). Jordan Lukaku is de man die op zijn tellen moet letten voor een mogelijke vijfde prent.

Prognose

Onze wedtip bij Betway België is een 2-2 gelijkspel in Luik. De pre-odds zijn torenhoog ingeschaald voor een puntendeling. Ook de overige odds mogen er zijn. Check de gemiddelde quoteringen in onderstaand odds-overzicht van Betway.be.

Quoteringen Standard Luik – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste odd van deze match voor u klaarstaan als Royal Antwerp wint op Sclessin. Uw inleg wordt x 3.45 keer meer waard als The Great Old zegeviert.

Nog een hoge quotering staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd bij een gelijkspel: x 3.25 keer uw speelbedrag valt u ten deel als Standaard en Antwerp FC de punten delen. Een overwinning van Standard Luik staat gemiddeld op x 2.08 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 14 februari om 13:30 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Welke ploeg zegeviert er op Sclessin en welk team komt met lege handen te staan? Vul uw voorspelling in bij de bookmakers en maak kans op de strafste beloningen via VoetbalGokken.be!


Reacties

weddendat
12 februari 2021

Mooie clash om de bookies te laten dokken ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN