Standard Luik bekampt KAA Gent op Sclessin

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 april 2021     3 REACTIES

Dit paasweekeinde bruist het van de ferme affiches in de Jupiler Pro League. Op Paasdag nemen Standard Luik en KAA Gent het tegen elkaar op in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. De ploegen gaan niet op jacht naar eieren, maar naar broodnodige punten voor een plekje in de play-offs. Doet u een poging mee om deze match via VoetbalGokken.be juist te voorspellen?

Mbaye Leye: “Tegen KAA Gent punten pakken”

Voorbije match tegen KRC Genk had Standard Luik-coach Mbaye Leye nog een klein beetje hoop om PO1 te bereiken. Die match werd gelijkgespeeld 2-2 en inmiddels zijn de doelen bijgesteld. “Nu moeten we er alles aan doen om POII te halen”, zegt de coach van de Rouches. “Het is nu aan ons om tegen AA Gent, Beerschot en Eupen de punten te pakken. Dat is echt enorm belangrijk”, aldus Leye.

Standard Luik wint de wedstrijd
2,42
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.05
KAA Gent wint de wedstrijd
3.00

“Minimaal Play Off II halen”

Voor het treffen met KAA Gent vertrouwt de coach op de kracht van zijn team. “Het is nu aan ons om de komende wedstrijden op dezelfde manier en met dezelfde mentaliteit verder te gaan. Een club als Standard moet altijd minimaal in Play Off II zitten, want anders is ons seizoen over enkele weken alweer voorbij”, stelt Leye aan het slot van zijn vooruitzichten richting zondag vast.

Hein Vanhaezebrouck: “Beter niveau halen tegen Standard”

Ook KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck komt met dezelfde doelen. Ook de Buffalo’s pakten in de laatst gespeelde match geen drie punten. Thuis tegen RSC Anderlecht werd het 0-0. “We schuiven op, maar zijn er nog niet, we staan nog altijd maar negende. Het is een kwestie van bezinnen en een beter niveau halen tegen Standard”, bevestigt ook de Gent-coach in zijn voorbeschouwing.

“We moeten eerst naar een plek gaan in play-off 2”

Gent speelt nog een match tegen Sporting Charleroi en tot slot de match op verplaatsing bij Zulte Waregem. “Waar wij staan, moeten we niet over play-off 1 bezig zijn of daarop mikken”, zegt Vanhaezebrouck. “Er staan nog zoveel teams tussen ons, we moeten eerst al eens naar een plek gaan die recht geeft op play-off 2”, besluit de coach van Gent.

Statistieken

In de Belgische Pro League staat KAA Gent op de negende plek met 43 punten. De Buffalo’s hebben er evenveel bij elkaar gevoetbald als SV Zulte Waregem dat achtste staat en dus kans maakt om zich komend seizoen te kwalificeren voor de Europa League. Standard Luik staat twaalfde met 41 punten. De Luikenaren hebben concurreren met de huidige nummer elf Sporting Charleroi dat ook 41 punten heeft.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist Gent drie punten mee terug naar huis te nemen door de Rouches op Sclessin met 0-1 te verslaan. Ook een seizoen eerder was het raak voor de Buffalo’s. In die match van 10 mei 2019 werd vijfmaal gescoord, maar in het voordeel van AA Gent: 2-3.

Standaard zegevierde voor het laatst van Gent op 27 juli 2018. De Rouches pakte drie punten door de bezoekers uit Gent met 3-2 te slim af te zijn.

Huidige vorm Standard Luik

De laatste competitiematch voor de WK kwalificatie ronde ging de ploeg van coach Leye op bezoek bij KRC Genk. De Rouches kwamen niet verder dan een puntendeling 2-2 in Genk. Daarom laste Standaard een oefenmatch tegen Belgie-21 in, maar die match ging met 0-3 dik verloren.

Huidige vorm KAA Gent

Ook KAA Gent nam de interlandpauze door met een voorbereiding op de laatste speelmatches en oefende bij KV Oostende. De Buffalo’s zegevierde met 1-4 van de Kustploeg. Het weekeinde voordat de Rode Duivels in actie kwamen tegen Wales, speelde Gent de laatste competitiematch tegen RSC Anderlecht, maar tot scoren kwamen beide teams niet: 0-0.

Lappenmand

Luik-coach Leye heeft weinig zorgen om geblesseerde spelers, maar moet wel verdediger Konstantinos Laifis missen door een schorsing. Ook Gent-coach Vanhaezebrouck kan zondag over een fitte basiskern beschikken.

Prognose

Voor deze match voorspellen wij dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn omdat hun doel hetzelfde is. Onze wedtip is 2-2 op Sclessin. In onderstaand odd-overzicht vindt u de strafste deals.

Quoteringen Standard Luik – KAA Gent

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem van de wedkantoren voor de match van Standard Luik tegen KAA Gent zijn straf ingeschaald. De hoogste odd wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt op Sclessin. Gemiddeld keren de bookmakers x 3.05 keer uw speelbedrag uit als de punten worden gedeeld.

Een zege van KAA Gent levert met x 3.00 keer uw speelbedrag een straffe odd op voor 32ste matchronde van de Pro League. Ook een zege van Standard Luik is met een pre-odd van x 2.42 keer de inleg het meespelen waard.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 4 april om 18:15 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Denkt u te weten welke ploeg er gaat zegevieren op Paasdag? Laat u dan niet tegenhouden en voorspel de match uitkomsten via VoetbalGokken.be!


Reacties

dropend...
2 april 2021

Gespeeld bij de bookies op een gelijkspel. De hoogste odd bij de bookies ;)

3 jaar geleden

tooskla...
3 april 2021

Nu gaan de Rouches wel zegevieren!

3 jaar geleden

hansd
3 april 2021

Zege van de Buffalo's 1-2

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN