Standaard Luik vecht voor laatste plekje in PO1

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 maart 2018     7 REACTIES

In de laatste matches voor de play-offwedstrijden worden de kaarten definitief geschud. Gent heeft zich na een geweldige remonte reeds geplaatst voor PO1 en ook Genk hoeft niet meer te vrezen. Immers Luik en Antwerp kunnen vanwege het doelsaldo niet meer langszij komen. Gaat Standaard op verplaatsing bij Oostende het laatste ticket pakken en geraakt Antwerp er in extremis nog over? VoetbalGokken.be blikt vooruit op speelronde 30 van de Jupiler Pro League.

Luyindama: “Het is nog niet voorbij”

Standaard dankt de kans op een PO1 aan het aantal doelpunten dat er gemaakt zijn in de matchen die vooraf gingen. Samen met Royal Antwerp hebben de Luikenaren 41 punten, maar het doelsaldo van Standard is iets beter (+1 tegenover -1). De wedstrijd tegen KV Oostende betekent dus niet alleen winnen voor Luik, maar ook het doelsaldo moet zo hoog mogelijk blijven om Antwerp voor te zijn. Standard-verdediger Christian Luyindama heeft daar alle vertrouwen in. “Het is nog niet voorbij. Maar wij zijn strijders, het komt goed”, aldus Luyindama bij HBVL.

Custovic: “Natuurlijk wil ik alles winnen”

Ook bij KV Oostende zijn de kaarten al geschud. Het team van trainer Adnan Custovic staat met 36 punten op de tiende plek en is daarmee zeker van PO2. Maar winnen van Standard Luik is nog steeds het doel. “Natuurlijk wil ik alles winnen”, zegt de coach over de laatste wedstrijd voordat het verder gaat in de PO2. “Misschien is dit het goeie moment om jonge spelers de kans te geven, maar vol voor de winst gaan evenzeer”, aldus Custovic.

Wedstrijdoverzicht

De Luikenaren hebben het niet altijd gemakkelijk bij de kustploeg. Vorig jaar lukte het Standard nog om Oostende uit de Belgische beker te knikkeren, in de competitie is winnen van Oostende al vanaf 2013 niet meer gelukt. In 2016 won KVO zelfs met 4-1 van Standard. Een jaar later werd het 3-1 in het voordeel van de thuisploeg. Een herhaling van de bekermatch van voorbije december zal dus gunstig zijn voor St. Luik.

Pre-wedstrijdquoteringen

De Belgische wedkantoren voeren de spanning nog even wat op in deze laatste match voordat de play-offs van start gaan. In het 1X2 spelsysteem staan de pre-wedstrijdquoteringen als volgt ingedeeld. Voor winst van Standard Luik staat een odd van x 2.75 keer uw inleg genoteerd. Een zege van KV Oostende wordt met x 2.45 keer de inleg nog iets hoger beloond. Voor een gelijkspel hebben de bookies met x 3.45 keer de inleg de hoogste odds van deze match genoteerd.

Royal Antwerp op verplaatsing bij RSC Anderlecht voor de laatste drie punten

Bij Royal Antwerp ligt de druk nog iets hoger. Het team van trainer László Bölöni kan ten koste van Standard Luik de PO1 nog halen. Wat daar voor nodig is? Een driepunter en veel doelpunten. Dit alles moet Antwerp voor elkaar zien te krijgen in het Constant Vander Stockstadion waar RSC Anderlecht op Bölöni en zijn mannen staan te wachten. RSCA wil de punten in eigen stadion houden om een zo goed mogelijke start aan de PO1 te kunnen maken.

Wedstrijdoverzicht

Een groot zorgen voor Royal Antwerp is dat verdediger Hamdi Harbaoui de wedstrijd tegen Anderlecht door schorsing niet mee kan spelen. Harbaoudi had in de thuiswedstrijd tegen Eupen Rémi Mulumba een slag in zijn gezicht verkocht. Het Bondsparket vorderde 3 speeldagen schorsing, waarvan 2 effectief, én een boete van 1.200 euro. De Geschillencommissie heeft die strafmaat bevestigd. Ook coach Laszlo Bölöni is voor deze wedstrijd nog geschorst.

Pre-wedstrijdquoteringen

De Belgische wedkantoren schroeven de pre-wedstrijdquoteringen voor de match van Royal Antwerp nog iets op. Mocht Antwerp gaan stunten bij RSCA dan wordt elke inleg hierop x 5.60 keer beleend. Een gelijkspel zal geen feest worden in Antwerp, maar waarschijnlijk wel voor de spelers hierop. Het speelbedrag op een gelijkspel wordt namelijk x 4.15 keer beloond. Winst van Anderlecht komt uit op een odd van x 1.57 keer uw inleg.

KV Kortrijk – Charleroi: ‘Twee vechten om een been en de derde…’

Mochten Standard Luik en Royal Antwerp beide verliezen op verplaatsing dan kan zelfs KV Kortrijk daar nog van profiteren. Met twee punten achterstand op Standard en Antwerp is de PO1 ook voor de Kortrijkers nog haalbaar, maar dan moet het thuis wel winnen van de nummer drie Charleroi. De Belgische wedkantoren weten ook van deze match een spektakel te maken. De pre-wedstrijdquoteringen zijn als volgt ingedeeld. Winst van Kortrijk levert u al snel x 2.34 keer de inleg op. Een gelijkspel krijgt met x 3.45 keer de inleg de hoogste odds van deze match mee. Een zege op verplaatsing van Charleroi staat genoteerd op x 2.95 keer uw speelbedrag.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De laatste Jupiler Pro League-matchen worden allemaal gespeeld op zondag 11 maart om 14:30 uur. Profiteer van deze laatste match en loop alvast warm voor de Belgische play-offs. Speel vandaag nog mee en grijp de beste quotering voor uw voorspelling.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

leovandere
7 maart 2018

Benieuwd wie de PO1 nog gaat halen. Ik verwacht zelf Standard Luik.

6 jaar geleden

bobgok
8 maart 2018

Ik gok dat Kortrijk alsnog de PO1 haalt ;)

6 jaar geleden

goktopper
9 maart 2018

Luik heeft de beste papieren voor de PO1

6 jaar geleden

belga
10 maart 2018

Leuke match om op te spelen RSCA tegen Antwerp! Daar gok ik dit weekend maar eens op ;)

6 jaar geleden

kampioe...
11 maart 2018

Ik hoop vandaag in de prijzen te vallen bij de bookies. Standard Luik moet daar voor gaan zorgen ;)

6 jaar geleden

teamspeler
12 maart 2018

De matchen waren tot het laatste toe nog super spannend en winstgevend ;)

6 jaar geleden

heldenv...
12 maart 2018

Gegokt dat Kortrijk de PO1 nog zal halen. Jammer dat dat niet gelukt is.

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN