Sporting Charleroi verwelkomt Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 februari 2020     2 REACTIES

In Stadion du Pays de Charleroi wordt deze zaterdagavond de wedstrijd Sporting Charleroi tegen SV Zulte Waregem gespeeld. Beide teams strijden hard om over een paar weken in de PO1 te mogen spelen. Voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de quoteringen straf in te delen. VoetbalGokken.be wil u een handje helpen de beste deal te kunnen sluiten met uw bookmaker en heeft de statistieken en huidige vormen opgezocht. Ook laten we de trainers aan het woord over de komende wedstrijd.

Karim Belhocine: “Zulte Waregem wordt moeilijke match”

Sporting Charleroi doet volop mee in de strijd voor Play-Off 1. Trainer Karim Belhocine voelt de hete adem van de achtervolgers en daarom moet de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem gewonnen worden. Dinsdag wacht er namelijk ook nog een thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. “Ik ben klaar voor de twee volgende matchen tegen Zulte Waregem en KV Mechelen. Het wordt moeilijk, dus we zullen honderd procent klaar moeten zijn”, aldus Belhocine.

Sporting Charleroi wint de wedstrijd
1.61
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.90
Zulte Waregem wint de wedstrijd
4.95

“PO1 wordt lastig”

“We weten dat het moeilijk wordt en dat we afhankelijk zijn van de ploegen voor ons, maar we blijven ervoor vechten. Liefst tot de laatste speeldag. We moeten in de eerste plaats zelf al onze wedstrijden winnen.”

Franky Dury: “Zaterdag al vroeg dag als Zulte Waregem wacht”

Zulte Waregem coach Franky Dury wist voorbije woensdag net niet de bekerfinale te behalen. De ontgoocheling was groot, maar bij Essevee zijn ze ook fier op het vertoonde spel en de strijd. Dury weet dat met Charleroi een altijd lastige verplaatsing wacht dit weekend en bereidt zich dan ook maximaal voor op de trip naar Wallonië: “We hebben onszelf één dag gegund om te bekomen van de bekerontgoocheling, maar er resten ons nog zes matchen voor PO1. Zaterdag wacht al Zulte Waregem, dus het zal vroeg dag zijn.”

“Hopelijk goed resultaat neerzetten bij Charleroi”

Het zal dus vooral lastig worden om mentaal die knop weer tijdig om te zetten en volledig de focus te herpakken richting de competitie. “Hopelijk kunnen we direct goed resultaat neerzetten bij Charleroi. We gaan ons er goed op voorbereiden, want een goed resultaat zal nodig zijn om in het restant van de competitie competitief te blijven.”

Statistieken

Sporting Charleroi staat met 41 punten op de vijfde plek van de Jupiler Pro League. De meeste teams in de competitie zijn toe aan hun 25ste match, maar de ploeg van trainer Belhocine heeft komende dinsdag nog wel een wedstrijd in te halen tegen KV Mechelen. Charleroi kan met een zege op Zulte Waregem en KV Mechelen dus nog behoorlijk gaan stijgen in de tabellen.

Zulte Waregem staat zevende met 34 punten. De ploeg opent de jacht op de nummer zes KRC Genk dat 37 punten heeft. De play-offs in de kampioenenpoule is daarmee nog altijd haalbaar voor de ploeg van Dury, dat deze woensdag dus een bittere pil moest slikken in de Croky Cup.

Head 2 Head

In eigen stadion heeft Charleroi de laatste jaren weinig te vrezen gehad voor Zulte Waregem. Voorbije seizoen werd er met 3-2 gewonnen door de Zebra’s. Ook in 2017 ging Essevee tweemaal met lege handen naar huis. Het werd 2-0 en 2-1 in Charleroi. Zulte won de wedstrijd op verplaatsing voor het laatst in maart 2013. Charleroi – Zulte Waregem werd toen 0-1.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Het jaar is voor Charleroi nog niet zo verlopen als dat het 2019 eindigden. Al drie wedstrijden op rij werd er niet gewonnen. Voorbije weekend werd er zelfs verloren. Bij KRC Genk wist de ploeg van Belhocine geen vuist te maken (1-0). De thuiswedstrijd tegen Club Brugge werd met 0-0 een gelijkspel en ook tegen KAS in Eupen kwamen de Zebra’s niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Zulte Waregem

Zulte Waregem verloor deze week de halve finale van de Belgische beker. Club Brugge wist in Waregem in het slot van de wedstrijd toe te slaan (1-2) nadat Essevee in Brugge de thuisploeg nog op een 1-1 gelijkspel wist te houden. Voor de reis naar Charleroi kan de ploeg van Dury de wedstrijd van voorbije weekend beter in het achterhoofd houden. Waasland-Beveren werd met 5-0 volledig weggespeeld door Zulte.

Lappenmand

Bij Sporting Charleroi zijn Christophe Diandy en Younes Delfi de spelers die nog kampen met een blessure. Voor De Fransman Marco Ilaimaharitra is het oppassen niet geschorst te worden. Bij Zulte Waregem is de waslijst met geblesseerde spelers een stuk langer. Erdin Demir, Omar Govea, Ewoud Pletinckx en Ibrahima Seck zijn nog niet speelklaar voor de match tegen Charleroi. Daarmee zijn de zorgen bij Dury nog niet voorbij. Bij Henrik Björdal, Gideon Mensah, Olivier Deschacht en Marco Bürki dreigt een schorsing boven het hoofd van de spelers.

Prognose

Op basis van de statistieken, huidige vorm, schorsingen en blessuren achter wij de kans op een overwinning van Zulte Waregem niet hoog in. Wij voorspellen een 3-0 zege van de thuisploeg. Heeft u een andere voorspelling of vindt u de overige odds interessant om op te spelen? De bookmakers staan te popelen om uw voorspelling op te nemen en u goed te belonen als uw voorspelling de juiste blijkt te zijn.

Quoteringen Sporting Charleroi – SV Zulte Waregem

De quoteringen zijn straf ingeschaald voor de wedstrijd in Charleroi. De hoogste odd van deze match x 4.95 keer de inleg wordt uitbetaald als Zulte Waregem wint. Een gelijkspel is bij de bookmakers goed voor een quotering van x 3.90 keer uw speelbedrag. Ook voor een thuiszege van Charleroi staat er met een odd van x 1.61 nog een straffe beloning te wachten.

De Jupiler Pro league wedstrijd Sporting Charleroi – SV Zulte Waregem wordt gespeeld op zaterdag 8 februari om 18:00 uur in het Stadion du Pays de Charleroi. Profiteert u mee en gaat u voor de hoogste odd die er te vinden is bij uw voorspelling? Houd de bookmakers op VoetbalGokken.be in de gaten en speel mee.


Reacties

teamspeler
10 februari 2020

De Zebra's waren goed op dreef. Haha! de dikke buit is binnen!

4 jaar geleden

weddens...
10 februari 2020

Dubbel pech deze week met Essevee :(

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN