Sporting Charleroi treft Royal Antwerp in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 augustus 2020     0 REACTIES

Deze zondag staan er diverse topduels gepland in de Jupiler Pro League. Eén daarvan is de match van Sporting Charleroi tegen Royal Antwerp. De Belgische wedkantoren schalen de kansen voor beide teams gelijkwaardig in en dat betekent dat de quoteringen voor een zege van beide teams hoog oplopen. Weet u via voetbalgokken de juiste voorspelling achter te laten bij de bookmakers?

Karim Belhocine: “Antwerp wordt niet gemakkelijk”

De competitie is voor Sporting Charleroi zeer plezant begonnen, maar trainer Karim Belhocine wil niet dat zijn team nu al naast haar schoenen gaat wandelen, zeker nu niet Royal Antwerp op bezoek komt. “Het laatste wat mij ze van mij mogen doen is nu al beginnen dromen van play-off 1 ofzo. Zondag spelen we thuis tegen Royal Antwerp en die match wordt echt niet gemakkelijk”, zegt Belhocine vastberaden.

Sporting Charleroi wint de wedstrijd
2.17
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
Royal Antwerp wint de wedstrijd
3.10

“Zware opdracht”

De coach is trots op zijn team dat negen punten uit drie matches haalden, maar ziet nog enkele werkpunten om te verbeteren. “Ik zag goede dingen van mijn ploeg, zoals onze productiviteit, maar anderzijds lieten wij goede mogelijkheden liggen. We moeten de wedstrijd vlugger doodmaken. Neen, laten wij rustig blijven, onszelf telkens opnieuw in vraag stellen en weer vanop nul beginnen aan de voorbereiding van onze volgende zware opdracht, thuis tegen Antwerp”, aldus de T1 van Charleroi.

Ivan Leko: “Goede winstkansen tegen Charleroi”

Ivan Leko wist met zijn ploeg het nieuwe team van de ontslagen László Bölöni meteen te kloppen. Van KAA Gent werd met 0-1 gewonnen, maar volgens Leko zit er meer in het team dat zondag haar kusten mag gaan tonen bij Charleroi. “Aanvallend missen we nog kwaliteit en dat is niet gunstig als je tegen een ploeg als Charleroi moet spelen, maar we hebben Club Brugge en Gent – de twee beste ploegen van België – geklopt met Antwerp B. Dat zegt een hoop”, knipoogde Leko. “We hebben nog extra versterking nodig om onze ambities waar te maken. Op dit moment zijn we nog geen titelkandidaat, maar we maken zeker kans tegen Charleroi”, aldus Leko.

Dylan Batubinsika

Na bijna elf maanden blessure tijd en wachten op speelminuten speelde Dylan Batubinsika voorbije weekeinde weer mee met Royal Antwerp en maakte meteen indruk bij Leko. “Het is zeker niet de makkelijkste periode geweest voor hem, maar hij heeft zich prima getoond. Heel sterk verdedigd, goed aan de bal, ook vooruit. Hij heeft z’n visitekaartje afgegeven. Dat belooft wat voor de rest van het jaar”, zegt de Kroaat vol lof.

Statistieken

Na drie speelronden heeft Charleroi net als Beerschot VA nog geen match verloren in dit nieuwe seizoen. Beide teams hebben negen punten. Beerschot staat eerste omdat het één doelpunt meer heeft gemaakt dan De Zebra’s. Royal Antwerp heeft vier punten en staat met de achtste plek een stuk lager dan Charleroi.

Head 2 Head

Charleroi wist voorbije jaar nog te zegevieren toen Royal Antwerp op bezoek was. Het werd toen 2-1 voor De Zebra’s, maar dat was een seizoen eerder wel anders. In 2018 wist The Great Old drie punten mee naar Antwerp te nemen door Charleroi met 0-1 te verslaan. Begin 2018 speelden de teams een gelijkspel 1-1. Het kan dus alle kanten op gaan zondag in het Stade du Pays de Charleroi.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Charleroi won dus dit seizoen al driemaal op een rij. Achtereenvolgend waren dat Club Brugge 0-1, KV Oostende 1-0 en OH Leuven 1-3. Tot nu toe ging de competitiestart Charleroi beter af dan de voorgaande oefencampagne. Toen werden de meeste matches een gelijkspel of gingen zelfs verloren.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp maakte begin dit seizoen een trainers-switch met László Bölöni die nu als T1 bij KAA Gent is aangesteld en Ivan Leko. Onder leiding van Leko werd de Croky Cup meteen al gewonnen met 0-1 van Club Brugge, maar werd die overwinningslijn niet doorgetrokken naar de start van de Jupiler Pro League. De eerste match was tegen Moeskroen en dat werd met 1-1 een gelijkspel. Van Cercle Brugge werd een week later zelfs verloren: 2-1. Voorbije weekeinde werd er voor het eerst dit seizoen gezegevierd en jawel dat was tegen de nieuwe werkgeven van Bölöni. In Antwerp werd Gent met 1-0 onderuit gehaald.

Lappenmand

Bij Charleroi twee spelers die de ziekenboeg bewonen. Christophe Diandy heeft last van een gescheurde kruisband. Massimo Bruno wordt behandeld voor hetzelfde euvel.

Bij Royal Antwerp zijn er wat meer geblesseerde spelers te melden. Aurélio Buta heeft een gescheurde spier die de rechtervleugelverdediger nog wel even aan de kant houdt. Ook Alexis De Sart (gescheurde binnenband in het spronggewricht), Sander Coopman (kruisband gescheurd) en Matheus (kuitblessure) zullen voorlopig niet inzetbaar zijn.

Prognose

Wij verwachten dat Charleroi dit weekeinde de vierde zege op rij boekt. Dat betekent dat wij een 1 invullen op het wedstrijdformulier van de Belgische wedkantoren. U bent geheel vrijblijvend in het bepalen van uw eigen voorspelling. Dat maakt gokken bij de Belgische wedkantoren ook zo leuk. Check onderstaand odds-overzicht alvast om te ontdekken wat uw voorspelling waard kan zijn.

Quoteringen Sporting Charleroi – Royal Antwerp

Zoals gezegd zijn de quoteringen gelijkwaardig ingedeeld. Een zege van Royal Antwerp levert nog net iets meer op dan een overwinning van Charleroi. Mocht Antwerp er met drie punten vandoor gaan dan wordt uw inleg hierop x 3.10 keer meer waard. Een thuiszege van Charleroi betekent x 2.17 keer de inleg voor u als speler van voetbalgokken.

De hoogste odd van dit duel keren de bookies uit als het een gelijkspel wordt. In het 1X2 spelsysteem staat een puntendeling op x 3.35 keer uw inleg straf ingeschaald.

De Jupiler Pro League match Sporting Charleroi – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 30 augustus om 18:15 uur in Stade du Pays de Charleroi te Charleroi. Denkt u vooraf te weten welk team zegeviert? Laat uw voetbalkennis dan veel geld waard zijn en voorspel de match goed bij de bookmaker naar uw keuze.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN