Sporting Charleroi ontvangt in Jupiler Pro League KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 januari 2020     2 REACTIES

Deze zaterdag zal in stadion du Pays de match tussen Royal Sporting Charleroi – KV Mechelen worden afgewerkt. De bookies zien de thuisploeg winnen, dus hebben hoge odds in petto als er een andere uitslag uit de bus rolt. Op wie gaat u spelen? Check de matchfacts en odds via VoetbalGokken.be en speel mee!

Karim Belhocine: “KV Mechelen is zeker uitdaging voor ons”

Royal Sporting Charleroi trainer Karim Belhocine verrast al het ganse seizoen met goed voetbal en veel punten. KV Mechelen lijkt in dat licht dan ook een niet zo lastige hindernis. Belhocine ziet dat echter anders: “KV Mechelen is zeker een uitdaging voor ons. Het doel is om deze match te winnen, maar we zullen alles moeten geven. We kunnen iedereen verslaan als we met overgave spelen.”

Royal Sporting Charleroi wint de wedstrijd
1.72
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
KV Mechelen wint de wedstrijd
4.75

“Honderd procent inzet bij elk duel”

Belhocine doelt daarmee op de individuele drive bij zijn spelers. Iets wat dit seizoen al voor een pak punten zorgden: “Telkens zie ik dat 100 procent inzet bij de duels die we aangaan zorgt voor balbezit of druk op de tegenstrever. Alleen zo kan je met een club als Charleroi zo ver geraken in de Belgische competitie. We doen er alles aan om zoveel mogelijk punten te pakken in de resterende matches.”

Wouter Vrancken: “Fier op mijn groep”

KV Mechelen doet het proper als promovendus in de Jupiler Pro League. De straffe prestaties zorgen ook voor een hoger verwachtingspatroon. De fans verwachten ook tegen Charleroi weer een resultaat, maar trainer Wouter Vrancken houdt beide benen stijf aan de grond: “Bekijk eens van waar al deze jongens komen. Dan mogen we resultaten verwachten, maar zeker niet tegen alle ploegen uit de Jupiler Pro League. Ik ben echt fier op mijn groep, maar op verplaatsing naar Charleroi is gewoon een lastige match voor ons.”

“We zullen strijd moeten leveren”

Charleroi wordt volgens Vrancken sowieso nog weleens onderschat. “Het is geen Club Brugge, maar vergeet niet: we spelen hier toch tegen een titelkandidaat. Een ploeg die op zeker in PO1 zal spelen. We zullen veel strijd moeten leveren om een resultaat te pakken aldaar.”

Statistieken

Royal Sporting Charleroi vinden we terug op een vierde stek. De Walen pakten in 21 matches maar liefst veertig punten en zijn stevig op koers voor PO1. KV Mechelen is zevende en moet alle zeilen bijzetten om PO1 te halen. Op zich al een straffe prestatie voor een promovendus dat ze zich in die strijd kunnen mengen.

Head 2 Head

In 2017 werd de laatste Charleroi – KVM afgewerkt. De thuisploeg zegevierde met 2-0. De laatste maal dat Malinwa met een resultaat vertrok uit Stadion du Pays was in 2016. Op 16 september van dat jaar werd het 0-0. We moeten in de H2H terug naar 2013 voor een zege van de bezoekers. Op vier mei van dat kalenderjaar pakte KVM drie punten door met 1-2 te winnen van Charleroi.

Huidige vorm Royal Sporting Charleroi

In de voorbije speelronde kwam Charleroi op verplaatsing bij KAS Eupen niet verder dan 1-1. De oefencampagne verliep nochtans vlekkeloos (1. FC Köln werd met 1-2 verslagen) en ook 2019 eindigden positief voor Charleroi doordat thuis Oostende op een pandoering werd getrakteerd: 5-0 winst voor Charleroi!

Huidige vorm KV Mechelen

De bezoekers gingen voorbije vrijdag met 2-3 onderuit tegen Standaard Luik. De vriendschappelijke duels in de winterbreak verliepen ook niet zoals gehoopt. Tegen het Duitse 1. FC Köln werd het 2-2 en tegen het Nederlandse AZ werd dik verloren: 1-5. De laatste zege van KV Mechelen is hierdoor nog altijd de 1-2 zege bij Moeskroen gespeeld op 26 december 2019.

Lappenmand

Bij Royal Sporting Club Charleroi zit enkel Christophe Diandy in de lappenmand. De Senegalese middenvelder scheurde begin november zijn kruisband en is voorlopig out.

KVM moet het stellen zonder Joachim van Damme. De 28-jarige middenvelder brak vorige week enkele ribben en is druk bezig met zijn herstel, maar de match tegen Charleroi komt sowieso (veel) te vroeg.

Prognose

Onze prognostiek voor deze match is: 1-0. Dit is onze verwachting, maar hiermee willen wij uiteraard niet zeggen dat u hierop moet spelen. Wél lijkt het ons de meest logische uitslag gezien de statistieken, huidige vorm en H2H. Wilt u weten welke odds bij deze voorspelling horen of zoekt u naar de uitslag met de hoogste bonuskans? Check dan onderstaand overzicht van VoetbalGokken.be!

Quoteringen Royal Sporting Charleroi – KV Mechelen

Deze JPL kraker belooft weer een spannende match te worden! De quoteringen zijn alvast zeer straf ingedeeld. Een overwinning van Mechelen wordt in het 1X2 spelsysteem met x 4.75 keer de inleg het hoogst beloond. De odd voor een gelijkspel staat op x 3.60 keer uw inleg genoteerd. Verwacht u een thuiszege van Charleroi? Speel dan op een zege van de Zebra’s en ontvang uw ingelegde geldbedrag x 1.72 keer terug als Charleroi zegeviert.

De Jupiler Pro League wedstrijd Royal Sporting Charleroi – KV Mechelen wordt gespeeld op zaterdag 25 januari om 18:00 uur in Stadion du Pays de Charleroi. Op welke ploeg richt u dit weekend uw pijlen? Wordt het Charleroi die thuis wint of doet u toch een gok op KV Mechelen? De Belgische wedkantoren zien uw voorspelling graag binnenkomen en belonen u graag door middel van straffe odds.


Reacties

weddens...
23 januari 2020

Mooie wedstrijd en straffe odds. Hier moet ik bij zijn

4 jaar geleden

allesof...
24 januari 2020

Mechelen kan Charleroi momenteel niet de baas.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN