Sporting Charleroi – KAA Gent odds in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 januari 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League komen de ploegen die op de vijfde en zesde plek staan elkaar deze zaterdag tegen. Het gaat hierbij om Sporting Charleroi (zes) en KAA Gent (vijf). De teams hebben ook nog eens evenveel punten bij elkaar geharkt. In Stade du Pays de Charleroi wordt dus ook gestreden om de vijfde plaats van de competitie. De Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be hebben straffe pre-odds voor u als voetbalgokker gereedstaan.

Edward Still: “KAA Gent is niet evident om te kloppen”

Sporting Charleroi won haar laatste match in de Belgische Pro League op 19 december voorbije jaar tegen KAS Eupen met 0-4. Daarna is er geen punt meer meegekomen naar Charleroi. Coach Edward Still hoopt tegen KAA Gent zaterdag dat de punten nu wel in Charleroi blijven al zal dat niet vanzelf gaan verwacht Still. “Gent is een ploeg met zoveel individueel talent. Als zij op niveau presteren, is het niet evident om hen te kloppen”, analyseert de T1 van de Carolo’s.

“Reageren tegen Gent”

Dat de laatste twee speelronden dik verloren gingen wil coach Stille snel vergeten. Daar is winnen van Gent een goede manier voor. “Het is jammer dat we die wedstrijden hebben verloren. We gaan elkaar deze week recht in de ogen kijken. We moeten ervoor zorgen dat deze vaak zware nederlagen stoppen. We moeten kunnen reageren tegen Gent”, aldus de trainer van Sporting Charleroi.

Hein Vanhaezebrouck: “Charleroi durft sterk druk uit te oefenen”

Met de match op verplaatsing bij Sporting Charleroi is ook KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck er nog niet gerust op dat er dit weekeinde drie punten bijgeschreven mogen worden. “Charleroi? Het zit ze nu misschien niet mee, maar er is geen zwakte in dit team. Ze kunnen heel compleet in hun aanpak zijn, omdat ze ook sterke druk durven uit te oefenen. Het is een leuk team om te zien spelen”, blikt de trainer van KAA Gent vooruit.

“Verder bouwen aan reeksi”

KAA Gent verloor de voorbije maand, maar een duel. Op 15 december was KV Mechelen een maatje te groot voor de ploeg van coach Vanhaezebrouck. Daarna is er niet meer verloren en die reeks wil de trainer doortrekken naar de match in Charleroi. “We gaan proberen om er een resultaat neer te zetten en zo verder te bouwen op onze reeks zonder nederlaag”, zo besluit de T1 van Gent.

Statistieken

De Jupiler Pro League is inmiddels toe aan de 23e speelronde. Koploper is Royale Union SG. De ploeg van coach Felice Mazzu heeft 47 punten.

Club Brugge staat met 43 punten op de tweede stek. KAA Gent is de nummer vijf op de tabellen. De Buffalo’s verzamelden 35 punten evenveel als Sporting Charleroi dat door een minder doelsaldo op de zesde plek staat.

Head 2 Head

Sporting Charleroi en KAA Gent speelden op 22 november 2020 voor de laatste keer tegen elkaar in het Stade du Pays de Charleroi. De Buffalo’s kwamen toen met 0-1 zegevieren in Charleroi. Gent won door een treffer van Osman Bukari. De Carolo’s zegevierden op 14 december 2018 voor de laatste keer op AA Gent in de Jupiler Pro League. Het werd toen 2-0 voor Charleroi.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi verloor voorbije weekeinde met 3-0 op bezoek bij Royal Antwerp FC. De ploeg van coach Still wist de laatste match van 2021 ook al niet te zegevieren. In eigen huis werd met 0-3 verloren van OH Leuven. In twee competitieduels kreeg Charleroi dus al zes goals om de oren. Tussendoor werd een oefenduel tegen UTA Arad wel met 1-4 gewonnen.

Huidige vorm KAA Gent

Ook KAA Gent wist de laatste twee speelronden van de Belgische Pro League niet in overwinningen om te zetten. Voorbije weekeinde wist de ploeg van coach Vanhaezebrouck niet te zegevieren van KV Kortrijk 2-2 en ook op bezoek bij Royale Union werd het met 0-0 een gelijkspel. Tussendoor werd een oefenmatch ingelast tegen het Nederlandse AZ Alkmaar. Dat duel ging met 0-1 verloren.

Lappenmand

Bij Sporting Charleroi zijn er op het moment van schrijven geen geblesseerde spelers te melden, waardoor Still op volle oorlogssterkte kan aantreden.

Bij KAA Gent is dat niet het geval. Vadis Odjidja-Ofoe en Laurens Depoitre komen niet mee naar SC Charleroi. Beide spelers blijven achter door kwetsuren.

Prognose

En dan de prognose voor Sporting Charleroi – KAA Gent. Onze wedtip is een overwinning van de ploeg uit Gent: 1-2. Wat is uw voorspelling voor deze Jupiler Pro League wedstrijd in Charleroi?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Sporting Charleroi – KAA Gent

De Belgische wedkantoren zijn gul bij deze match tussen Sporting Charleroi en KAA Gent. Uw speelbedrag wordt sowieso verdubbeld als u de juiste voorspelling weet achter te laten bij de bookmakers. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste pre-odds genoteerd bij een gelijkspel. Delen de ploegen de punten in speelronde 23, dan kunt u maximaal x 3.50 keer uw speelbedrag terugverwachten.

Een zege van Charleroi levert niet veel minder op. De bookmakers zijn bereid u x 3.20 keer de inleg uit te betalen als de Carolo’s zegevieren. Een overwinning van KAA Gent is in de pre-fase goed voor een beloning van x 2.15 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Sporting Charleroi – KAA Gent wordt gespeeld op zaterdag 22 januari om 20:45 uur in het Stade du Pays de Charleroi te Charleroi. Laat uw voorspellingen tijdig achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel voor de hoogst mogelijke quoteringen die passen bij uw voorspellingen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN