Sluit nu uw weddenschap af op RSC Anderlecht – Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 oktober 2020     1 REACTIE

Deze zondag staat er in de Belgische Pro League een straffe partij gepland. RSC Anderlecht verwelkomt thuis op Lotto Park Royal Antwerp. De ploeg uit Antwerpen is niet alleen fier koploper in de Belgische competitie, maar tankte midweeks een pak vertrouwen door de maat te nemen van Tottenham Hotspur: 1-0, in de UEFA Europa League! Wat voor de uitslag van Anderlecht – Antwerp?

Vincent Kompany: “In Antwerp match verder bouwen”

RSC Anderlecht lijkt na een straffe seizoenstart in het sukkelstraatje te zijn beland. In de voorbije weken werden er links en rechts punten verspeeld. In de jongste competitiematch werd er eindelijk weer eens de maximale score bereikt door op verplaatsing bij KV Kortrijk met 1-3 te postvatten met een zege. Trainer Vincent Kompany put daar dan ook vertrouwen uit voor de komende speelronde: “We kunnen hierop verder bouwen richting de match tegen Royal Antwerp. We kunnen op bepaalde punten nog beter doen en dat zal tegen Antwerp me dunkt ook nodig zijn.”

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
2.10
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Royal Antwerp FC wint de wedstrijd
3.10

“Nooit de moed verloren”

Kompany kreeg deze week nog de vraag of hij niet gedacht heeft aan opstappen of verandering van speeltactiek, maar de voormalig topvoetballer wil als T1 als RSCA van geen wijken weten: “De moed verloren? Nooit! We gaan als één team door. We zien dagelijks op training en in matches voldoende aanknopingspunten om er vol voor te gaan. Natuurlijk ben ik ook weleens ontgoocheld geweest de voorbije weken, maar ik weet ook wat deze jongens kunnen. Hopelijk gaan we tegen Antwerp weeral zien hoeveel dat is”, zo besluit hij zijn relaas richting de match van zondag.

Ivan Leko: “Zondag geen excuses”

Royal Antwerp FC beleeft hoogtij dagen: na twee Europa League matches staat RAFC fier bovenaan met zes uit zes. De zege in Bulgarije was al straf, maar de 1-0 overwinning op Tottenham Hotspur was er helemaal over! Leko probeert het hoofd echter koel te houden: “We hebben nog goed anderhalve dag om ons op die match voor te bereiden. We hebben niet veel tijd om te genieten en zondag moeten we er gewoon weer staan in Brussel. Er zijn dan geen excuses om niet thuis te geven.”

“Elke match is Champions League finale”

Leko vraagt nochtans veel van zijn mannen die na donderdag overladen werden met complimenten en dan is het gemakkelijk om naast de schoenen te lopen. Leko vindt dat het nog geen tijd is om te vieren: “Het wordt ook weer belangrijk om de match tegen RSCA goed aan te vangen. Ik beschouw elke match als een Champions League finale en dat verwacht ik ook van mijn spelers, zelfs na een knotsgekke week als deze.”

Statistieken

RSC Anderlecht raapte in de eerste tien speelronden 17 zeventien punten door vier matches in winst om te zetten en vijfmaal met een draw van het veld te stappen.

Royal Antwerp FC deed het al een pak beter: met zes overwinningen en twee puntendelingen staat het fier aan kop in de Jupiler Pro League met exact twintig punten uit de eerste tien speelronden.

Head 2 Head

De jongste jaren weet RAFC telkens een resultaat tegen RSCA te rapen in het Lotto Park. De laatste twee bezoekjes aan Brussel leverde zelfs drie punten op voor Antwerp: twee keer over 1-2. In 2018 draaide de match uit op een draw: 1-1. De laatste maal dat RSCA de punten thuis hield was op 11 maart 2018. Anderlecht was na een 2-1 eindstand de primus bij dat duel.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Dat RSCA een aantal ferme tikken kreeg in de voorbije weken hebben we reeds gemeld. Er werd verloren bij Club Brugge. Op Jan Breydel werd het 3-0. En Anderlecht speelde tweemaal op rij gelijk in een thuismatch: 1-1 tegen KAS Eupen en 2-2 tegen OH Leuven. De 1-3 zege op verplaatsing bij KVK zorgt ervoor dat er toch nog wat vertrouwen getankt werd in de aanloop naar de Antwerp-match.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Aan vertrouwen geen gebrek bij RAFC. Zowel in de competitie als in de Europa League worden resultaten behaald om duimen en vingers bij af te likken. De hoofdvogel tot noch toe is natuurlijk die zege tegen Tottenham Hotspur. Dankzij die 1-0 zege zal Antwerp deze zondag met een rechte rug en opgeheven hoofd richting het Lotto Park trekken.

Lappenmand

RSCA-verdediger Elias Cobbaut is out met een enkelblessure, sterkhouder Adrien Trebel zit nog tot en met het nieuwe kalenderjaar in de lappenmand wegens een operatie aan de knie en Killian Sardella moet toekijken vanwege Pubalgie: een verzamelnaam om te verwijzen naar pijn rond het schaambeen en de onderste buikspieren. Bogdan Mykhaylichenko mag vanwege gezondheidsklachten niet deelnemen en zit in thuisisolatie.

Bij RAFC geen Matheus. De centrale verdediger heeft een kwetsuur aan de kuit. Sander Coopman ontbreekt door een kruisband blessure, terwijl Alexis De Sart in Antwerpen achterblijft door scheur in het spronggewricht. Aurélio Buta tenslotte is er niet bij omdat hij in augustus een spier afscheurde.

Prognostiek

Onze prognose voor RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC is 0-2. Wij verwachten dat Antwerp op de  glorie doorborduren gaat en met veel goesting een plezant potje gaat neerleggen. De kwakkelende vorm bij RSCA zal hiertegen naar onze verwachting niet bestemd zijn. Onze wedtip in het 1X2 spelsysteem is een 2!

Quoteringen RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

De Belgische bookmakers hebben ook een pak meer vertrouwen in Antwerp dan in de thuisploeg. Niet dat RSCA in dikke miserie zit, maar RAFC heeft de juiste flow te pakken en gaat de match al in als leider. Toch zorgt het thuisvoordeel ervoor dat de bonussen bij winst voor Antwerp hoger liggen dan bij een zege van Anderlecht.

Gemiddeld scoort u x 2,10 keer uw inleg als RSCA de primus wordt deze zondag en ontvangt u x 3,10 keer het speelbedrag retour als Antwerp met drie punten terugkeert naar Antwerpen. Een gelijkspel staat gemiddeld voor x 3,50 keer de inleg in de wedboeken.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 1 november en vangt aan om 13:30 uur in het Lotto Park. Speelt u mee met deze topmatch? Zet dan in via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste odds en beste deals dankzij onze vergelijkingstool! Mis geen kans en werk uw bonus binnen door vandaag nog een weddenschap te plaatsen via onze bookmakerspagina. Zet in en win!


Reacties

leovandere
31 oktober 2020

Royal Antwerp is de betere op dit moment

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN