Slag om Vlaanderen odds: Club Brugge – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 februari 2023     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League treedt Club Brugge deze zondag aan tegen KAA Gent. De Slag om Vlaanderen zal op Jan Breydel worden bekampt. De ploegen staan dicht bij elkaar in de Pro League stand. Een overwinning kan dus voor opschudding zorgen op de tabellen. Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en wordt de primus bij de Slag om Vlaanderen!

Scott Parker: “Het zal een moeilijke match worden tegen KAA Gent”

De Slag om Vlaanderen is voor Club Brugge de laatste kans op een driepunter in deze maand. De ploeg van coach Scott Parker haalde in februari 3 op 3 en dat is te weinig volgens Club Brugge begrippen. De coach van de Bruggenaren is hoopvol op de match tegen KAA Gent. “We gaan zondag opnieuw vol voor de drie punten. Het zal een moeilijke match worden tegen KAA Gent, maar des te meer een uitdaging van ons”, zegt de coach van Blauw-zwart.

“Er is nog veel werk te doen”

De teleurstellende resultaten bij de Brugse formatie begint zijn tol te eisen. De druk bij coach Parker loopt op, maar de T1 van Blauw-zwart blijft gefocust op de match die gaat komen tegen KAA Gent. “Er is nog veel werk, dat is zeker, maar de spelers en iedereen er rond zijn klaar om er volledig voor te gaan”, verzekert coach Parker.

Hein Vanhaezebrouck: “Altijd moeilijke matches tegen Club Brugge”

KAA Gent kwam eerder deze week nog uit in de Europe Conference League en moet zondag terug aan de bak tegen Club Brugge. Volgens Gent-coach Hein Vanhaezebrouck zijn de punten in de Slag om Vlaanderen in Brugge nog zo niet verdiend. “Het wordt een moeilijke match, zoals altijd tegen Brugge, maar we gaan ervoor en willen elke match proberen te winnen. Mijn groep is altijd klaar voor een uitdaging. Ze kunnen zich focussen op de grote wedstrijden”, vertelt coach Vanhaezebrouck.

“Club Brugge kan altijd rekenen op hun supporters”

Dat Club Brugge tot nu toe niet draait zoals ze in Brugge hopen, weet coach Vanhaezebrouck, maar de T1 van de Buffalo’s heeft lof voor de supporters van Blauw-zwart die het de tegenstander lastig kunnen maken. “Ook in moeilijke tijden is de aanhang van Club Brugge blijven groeien. Op die supporters hebben ze altijd kunnen terugvallen. Ook zondag als wij tegen Club Brugge zullen strijden voor drie punten zullen zij kunnen rekenen op hun aanhang”, besluit de coach van KAA Gent.

Statistieken

Na 26 speelronden staat Club Brugge op de vierde plaats van de competitie. De Bruggenaren hebben 43 punten. KAA Gent staat op de vijfde plaats met 42 punten. Koploper KRC Genk heeft 63 punten.

Head 2 Head

De laatste Slag om Vlaanderen was op 6 november voorbije jaar. KAA Gent speelde toen in eigen huis tegen de Brugse formatie en zegevierde met 2-0. De laatste ontmoeting op Jan Breydel in de Jupiler Pro League was op 6 februari 2022. Ruim een jaar terug zegevierde de Buffalo’s ook in Brugge: 1-2.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde haar laatste match tegen Cercle Brugge. Na de derby werden de punten gedeeld bij een 2-2 gelijkspel. Deze maand werden de punten ook al gedeeld met Royale Union (1-1) en Royal Antwerp (0-0). Op 29 januari zegevierde Blauw-zwart voor de laatste maal. Toen werd Zulte Waregem met 1-2 verslagen.

Huidige vorm KAA Gent

Voorbije weekeinde zegevierde KAA Gent met 2-0 van OH Leuven in de Ghelamco Arena. De match op verplaatsing bij Westerlo werd niet gewonnen, maar er werd wel flink gescoord ’t Kuipje. Het werd 3-3 en dus deelden de teams de punten. Begin februari werd er met 2-3 verloren van koploper Racing Genk.

Lappenmand

Club Brugge speler Andreas Skov Olsen moet de Slag om Vlaanderen missen door een heupblessure.

KAA Gent komst zonder de geblesseerde verdedigers Joseph Okumu en Kamil Piatkowski naar Brugge. Ook de middenvelders Vadis Odjidja-Ojoe e Matisse Samoise zijn nog niet hersteld van blessureleed. Aanvaller Darko Lemajic blijft door een spierblessure achter in Gent.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de Slag om Vlaanderen Club Brugge – KAA Gent. De Belgische wedkantoren wijzen Blauw-zwart aan als favoriet in deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Bruggenaren en zetten in op een 2-1 overwinning van Club Brugge. Wat is uw voorspelling deze maal?

Quoteringen Club Brugge – KAA Gent

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij deze Slag om Vlaanderen het hoogst in bij een gelijkspel. Als de ploegen de punten delen met elkander kunt u tot maximaal 3.75 keer uw speelbedrag scoren bij de bookmakers.

Een overwinning van KAA Gent krijgt ook een straffe bookmakersbeloning mee bij dit duel. Mochten de Buffalo’s zegevieren, dan kan u er tot maximaal 3.20 keer het wedbedrag mee verdienen.

Een zege van Club Brugge levert in het 1X2 spelsysteem een maximale quotering van 2.17 keer het speelbedrag op. Dat is nog altijd een ruime verdubbeling van uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – KAA Gent wordt gespeeld op zondag 26 februari om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Mis niets van deze Slag om Vlaanderen en maak een ferme deal bij één van de wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN