Schiet KAA Gent eindelijk raak in Pro League thuismatch tegen KVM?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 augustus 2020     0 REACTIES

Deze zondag wordt speelronde vier afgesloten met de match tussen KAA Gent en KV Mechelen. De Buffalo’s staan na drie matches laatste met 0 op 9. KVM heeft haar seizoenstart niet gemist en prijkt in de tabellen op stek zeven. Mechelen haalde 4 op 9. De bookmakers gokken nochtans op Gent als primus in deze Jupiler Pro League-match. Op welke uitslag speelt u?

László Bölöni: “Die overwinning op KVM pakken”

Jess Thorup moest al na twee matches de duimen leggen. De nieuwe trainer László Bölöni is er weg mee en kijkt met goesting uit naar de volgende competitiematch, thuis tegen KV Mechelen: “Als we erin kunnen slagen om mooi en spectaculair voetbal te laten zien dan ben ik tevreden. Maar het draait natuurlijk om winnen. Als we tegen KV Mechelen een overwinning kunnen pakken dan ben ik pas echt blij.”

KAA Gent wint de wedstrijd
1.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
KV Mechelen wint de wedstrijd
4.30

“Genieten van maximale inzet”

Bölöni heeft ook de competitiestart van de Buffalo’s gezien en weet dat het spel soms te wensen overlaat, laat staan dat er sprake is van mooi voetbal: “Als het niet met mooi en spectaculair voetbal kan, moeten we de maat van KVM nemen met onze inzet. Als we ons maximaal smijten, dan kan ik daar evengoed van genieten”, aldus Bölöni tijdens zijn eerste interview als T1 van de Buffalo’s.

Wouter Vrancken: “Efficiëntie moet omhoog”

KV Mechelen trainer Wouter Vrancken kan niet scheef zitten met de huidige situatie. Zijn ploeg doet het alleraardigst, maar Vrancken wil meer en ziet richting de match op verplaatsing in Gent verbeterpunten. “Het belangrijkste richting de match in Gent is dat die efficiëntie omhoog gaat. Want het speelt zich af tussen de oren. Het is niet iets tactisch-technisch. Het blijft wel bewonderenswaardig dat je die kansen allemaal creëert. De afwerking blijft echter het aller moeilijkste”, zegt Vrancken.

“Voetbal is een teamsport”

Vrancken wel net als voorbije week tegen Cercle dat zijn jongens gretig aan wedstrijden beginnen. “Anders kan je op verplaatsing niet domineren. Het ganse team moet daarin meegaan. Het gaat nooit om individuen, voetbal is een teamsport. Als je zeer goed gepresteerd hebt als team, wil dat zeggen dat je een goede en een brede kern hebt”, aldus Vrancken die de voorbije weken zijn invallers ook goed zag presteren en dat uiteraard tegen KAA Gent weer hoopt terug te zien.

Statistieken

KAA Gent is de rode lantaarn van dit moment. De ploeg pakte nog geen enkel punt en heeft nood aan punten. KV Mechelen staat fier zevende en heeft de goede vorm al wel te pakken. Met vier uit drie loopt KVM mooi in de pas.

Head 2 Head

De voorbije matches op Gent kenden telkens een andere uitkomst. In de laatste meeting die in de Ghelamco Arena plaatsvond eindigde in een straffe 3-0 winst voor de thuisploeg. De voorgaande matches bleek winnen niet evident voor Gent: in 2018 won KVM met 1-2 in de Cup en in 2017 werd het 2-2 in de Jupiler Pro League match.

Huidige vorm KAA Gent

Jess Thorup moest de duimen leggen en heeft plaats moeten maken voor Bölöni. De matige reeks werd niet doorbroken, eender wie er voor de groep stond. Wellicht kan er na nederlagen tegen respectievelijk Sint-Truiden (2-1), KV Kortrijk (1-2) en Royal Antwerp (1-0) tegen KVM wel gewonnen worden. Het is zeker en vast een gokje waard, want veel slechter zal het toch niet kunnen voor Gent?

Huidige vorm KV Mechelen

De bezoekers verloren in de voorbije speelronde van Cercle Brugge met 2-3 en streepten daarmee een goede competitiestart weg. In de eerste match van het nieuwe seizoen kon KVM 2-2 spelen tegen RSC Anderlecht en in speelronde twee werd de eerste zege geboekt: 0-1 winst op verplaatsing bij Moeskroen.

Lappenmand

Bij KAA Gent is het momenteel rustig in de lappenmand: er staat immers niemand onder behandeling van de medische staf aldaar. Bij Mechelen nochtans wel serieuze problemen voor doelman Yannick Thoelen. De 30-jarige sluitpost van KVM scheurde in het begin van dit kalenderjaar al zijn kruisbanden. Een terugkeer op korte termijn wordt niet verwacht.

Prognose

Wij voorspellen dat Gent de eerste punten van dit nog prille seizoen gaat pakken. Hoewel KVM fier is met de start denken wij dat Gent met de nieuwe impulsen van de T1 nu voor de drie punten gaat: 2-0. Welke uitslag verwacht u? Check de gemiddelde odds en bepaal uw eigen prognostiek!

Quoteringen KAA Gent – KV Mechelen

De online bookmakers die zijn aangesloten bij VoetbalGokken.be zetten allen hun geld op Gent. Een overwinning van de thuisequipe staat dan ook het laagste gedoteerd in de voorspellingen: x 1,70. Gaat KVM met de bloemen lopen? Dan keren ze gemiddeld x 4,30 keer uw inleg uit! Dat is al een pak hoger. Een gelijkspel staat ook op een straffe pre-match betting odd: x 3,70 is het spelen meer dan waard denken wij.

De Jupiler Pro League match KAA Gent – KV Mechelen wordt gespeeld op zondag 30 augustus en zal om 20:45 uur aanvangen in de Ghelamco Arena te Gent. Doet u ook mee met deze match? Nu de stadions leeg blijven is het voorspellen van uitslagen een fraai alternatief voor het stadionbezoek. Leef mee en bekijk de match vol spanning tot de laatste seconde door een weddenschappen te plaatsen via onze bookmakerspagina! Veilig en betrouwbaar gokken op voetbal terwijl u ook nog eens de hoogste odds scoort.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN