RSC Anderlecht tegen Zulte Waregem in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 november 2016     8 REACTIES

Aankomend weekeinde staat er weeral een topaffiche in de Jupiler Pro League op het programma. Koploper en herfstkampioen Zulte Waregem ontvangt in eigen stadion eerste achtervolger RSC Anderlecht. Bij Essevee gaat de vlag pas uit als ook het duel tegen Anderlecht goed wordt afgesloten, terwijl in Brussel iedereen beseft dat deze match gewonnen moet worden om het gat niet te groot te laten worden.

René Weiler: “Het zal opnieuw een lastig duel worden”

RSC Anderlecht leek aan een inhaalrace bezig en zat Zulte Waregem enkele speelronden geleden op de hielen, een nederlaag tegen Waasland-Beveren 2-1 en een gelijkspel zorgde er echter voor dat het verschil weer vijf punten is. Aanstaande zondag krijgt RSC Anderlecht de kans om dat gat weer enigszins te dichten. De blik van Weiler is dan ook al dagen gericht op het duel tegen Zulte Waregem. “De ene match is de andere niet”, voorspelt de Zwitser. “Het zal opnieuw een lastig duel worden. We zullen scherp moeten zijn, want Zulte Waregem is een team in vorm dat zoals iedereen tegen ons wil winnen.”

Franky Dury: “Bij een verlies kan alles snel veranderen”

Essevee is reeds herfstkampioen omdat de topper tegen Anderlecht de laatste match is voordat deel twee van het seizoen aanvangt. Zulte Waregem trainer Francky Dury viert vooralsnog niets, want belangrijker die eretitel is een goed resultaat tegen Anderlecht. Immers daar kan de basis gelegd worden voor een goede uitgangspositie in PO1: “Ik hecht geen belang aan de titel herfstkampioen”, stelt de trainer in Het Laatste Nieuws. Dury is vooral bezig met de wedstrijd tegen Anderlecht. “Veel belangrijker is onze strijd voor Play-Off I, al de rest is meegenomen. En die focus gaan we behouden, want bij een verlies deze zondag kan alles snel veranderen. Eens we dat doel bereikt hebben, kijken we pas naar wat we ‘en plus’ kunnen doen”, aldus Dury.

Wedstrijdoverzicht

Zulte Waregem maakte vorig seizoen ook al indruk, maar richting het einde van het seizoen liet de ploeg te veel steken vallen. Dat het team nu weer bovenaan de ranglijst staat getuigd van een veerkrachtige ploeg. In de onderlinge duels met Anderlecht is het laatste jaren ook vaak stuivertje wisselen. Het ultieme voorbeeld van Essevee’s veerkracht zagen we in 2013. Zulte Waregem won toen met 4-3. Toch is het voor Zulte Waregem al wel even geleden dat het in eigen stadion tegen Anderlecht kon winnen. De laatste tijd wint Anderlecht zijn duels tegen Zulte Waregem wel. De laatst gespeelde wedstrijd in Waregem boekte RSCA met 1-2 een overwinning. De ontmoeting daarvoor leed Anderlecht op verplaatsing een zure nederlaag: 0-4. Hoe de verhoudingen momenteel is moeilijk te zeggen, wel weten we dat Paars-wit ook Europees actief is. Dit legt extra druk op de spelersgroep, die vaker in actie moeten komen. Essevee heeft daar geen last van en lijkt daarom in het voordeel. Uiteraard speelt ook het thuisvoordeel mee. Zulte Waregem presteert sowieso altijd beter in het eigen Regenboogstadion dan buitenshuis. Over geblesseerde spelers kunnen we kort zijn: voor de topmatch op zondag lijken beide coachen te beschikken over een volledig fitte selectie, dus dat beloofd.

Pre-wedstrijdquoteringen

Bij de juiste voorspelling keren de bookmakers voor deze wedstrijd sowieso een verdubbeling van uw inleg uit. Voor winst van Anderlecht wordt er al een quotering x 2.40 gehanteerd. Een zege voor de thuisploeg Zulte Waregem wordt x 2.90 keer uw inleg beloond. Een gelijkspel wordt door de bookies met x 3.20 het hoogst ingeschaald.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro League-wedstrijd Zulte Waregem – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 20 november om 14:30 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Komt Anderlecht dit weekeinde dichterbij de eerste plaats of maakt Zulte Waregem het gat alleen maar groter? Zet uw voorspelling om in echte euro’s! Ontvang bij Betfirst een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

hansd
18 november 2016

Dit wordt spannend. Ik gok dat Essevee ook tegen Anderlecht een driepunter pakt.

7 jaar geleden

goktopper
19 november 2016

Zulte gaat ook dit duel overleven en Anderlecht achter zich houden. Ze staan al fier aan kop en dat zal me dunkt nog wel even zo blijven verwacht ik. Gespeeld op 1x2 bij 777 voor een uitslag van 2-1 voor Essevee.

7 jaar geleden

voetbal...
19 november 2016

Anderlecht opzeker! Zulte schiet tegen de grotere ploegen toch telkens iets tekort.

7 jaar geleden

sportman
20 november 2016

Met deze wind waait de bal vanzelf al in het doel. :) :) :) Ik gok dat het geluk vanmiddag aan de kant van Zulte zal staan.

7 jaar geleden

anderlecht
20 november 2016

Anderlecht gaat Zulte vanmiddag breken.

7 jaar geleden

deklat
21 november 2016

Ik heb niks verdient, maar dit was wel een geweldige wedstrijd. Beide teams gaven alles.

7 jaar geleden

gokmaester
21 november 2016

Zo wordt Zulte wel winterkampioen. Winnen van Anderlecht met 3-2 is niet niks.

7 jaar geleden

kampioe...
21 november 2016

Ik had nog een doelpunt nodig van Essevee en mijn voorspelling was perfect geweest. :(

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN