RSC Anderlecht op verplaatsing naar Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 oktober 2016     7 REACTIES

Na KV Mechelen staat er deze week voor Anderlecht nog een Jupiler Pro Leaguewedstrijd op de agenda gegrift. Het team van trainer René Weiler gaat op verplaatsing richting Waasland-Beveren dat eerder deze week tegen Moeskroen speelde. De Belgische wedkantoren denken dat Anderlecht met de zege gaat lopen. De pre-wedstrijd quoteringen staan gunstig gequoteerd, vooral voor de thuisploeg. Het is aan u om van deze wedstrijd ook een groot succes te maken, door de juiste voorspelling achter te laten. Wat verwachten de clubs zelf?

Sofiane Hanni: “Dit had ik niet verwacht”

RSC Anderlecht reist met veel vertrouwen af naar Beveren. Paars-Wit zit Zulte Waregem met twee punten verschil behoorlijk op de hielen. Anderlecht wacht op een fout van Zulte Waregem die dit weekeinde thuis Club Brugge ontvangt. De Paars-witte spelen zondag tegen Waasland-Beveren dat maar moeilijk van de ondergrond afkomt. Aaanvallende middenvelder Sofiane Hanni blijft ondanks de mindere prestaties van Waasland-Beveren op zijn hoede. “In het kampioenschap mogen we niet spreken over ‘kleine’ ploegen. We hebben het al kunnen zien, ‘kleine’ ploegen die van de ‘grote’ winnen”, stelt Sofiane Hanni die sinds deze zomer bij Anderlecht speelt.

Trainer René Weiler heeft Hanni al vrij snel het vertrouwen gegeven om de aanvoerdersband te dragen. De Frans-Algerijnse voetballer is enthousiast over de rol die hij ook tegen Waasland-Beveren moet vervullen: “Ik had niet verwacht dat mijn integratie zo vlot zou gaan. Ik had zeker niet verwacht dat ik dit seizoen al met aanvoerdersband zou spelen. Ik wist dat ik de kwaliteiten had om voor Anderlecht een belangrijke speler te worden. Ik ben dus redelijk tevreden over het begin van het seizoen.”

Stéphane Badji: “We hebben zeker de kwaliteiten”

Stéphane Badji verwacht ook in Beveren een resultaat te kunnen boeken. De gewonnen wedstrijd deze week tegen KV Mechelen (2-0) geeft volgens hem het team zelfvertrouwen voor de volgende match “Met deze spelers hebben we zeker de kwaliteiten om elke week zo te spelen. Nu volgt de verplaatsing naar Waasland-Beveren en we gaan proberen daar een goed resultaat te behalen om verder uit te kunnen lopen”, aldus Badji tegenover Sporza.

Waasland-Beveren: “Met een punt meer sta je plots elfde”

Bij Waasland-Beveren gaan de zaken nog wat stroef dit seizoen. Het team van trainer Stijn Vrezen blijft in de gevarenhoek hangen. De voorzitter van Waasland-Beveren Dirk Huyck: “We willen weg van die laatste plaatsen. Al maakt die mij nu nog niet zenuwachtig. Met een punt meer sta je plots elfde. We hebben dringend nood aan twee overwinningen op rij. Zondagavond kan de wereld er helemaal anders uitzien. Ik hoop dat we dan niet meer in dezelfde situatie zitten”, aldus Huyck bij Sporza.be.

Siebe Schrijvers: “Ik heb gewoon vertrouwen in hem”

Afgelopen zondag kregen de Waaslanders een pak rammel op bezoek bij Standard. 5-0 werd het voor de Rouches. Er wordt in de media dan ook veel gesproken over het mogelijke vertrek van trainer Stijn Vrezen. Aanvaller Siebe Schrijvers heeft ondanks alles vertrouwen in zijn coach. “De trainer zal wel iets in zijn hoofd hebben voor zondag, stelt Schrijvers in Het Laatste Nieuws. “Ik heb gewoon vertrouwen in hem. Ik sta absoluut nog honderd procent achter hem”, besluit Schrijvers.

Wedstrijdoverzicht

Ondanks de slechtere prestaties van Waasland-Beveren heeft Anderlecht het eerder dit jaar nog af moeten leggen in het Freethiel stadion. De Waaslanders wonnen het duel met 1-0. De lappenmand van beide teams is zo goed als leeg. Alleen RSCA-speler Alexandru Chipciu zal de wedstijd op zeker niet mee kunnen spelen.

Pre-wedstrijd quoteringen

De bookmakers hebben de volgende pre-wedstrijd quoteringen klaargezet voor deze wedstrijd: Winst van Waasland-Beveren krijgt met x 4.20 de hoogste quotering. Een gelijkspel wordt x 3.70 keer uw inleg beloond. Winst van Anderlecht x 1.80. Welke team kiest u? Pakt u de hoogste odd of gaat u voor zekerheid?

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Waasland-Beveren – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 30 oktober om 20:00 uur in het Freethiel stadion te Beveren. Speel mee met de betrouwbare Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be en win mooie geldbedragen door het goed voorspellen van deze Jupiler Pro Leaguewedstrijd. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

progokker
28 oktober 2016

Dit wordt een makkie voor Anderlecht ;)

8 jaar geleden

thegambler
29 oktober 2016

Die quotering voor winst van Anderlecht staat mij wel aan. Ik ga hierop spelen. Wedden dat ik cash!

8 jaar geleden

driesme...
30 oktober 2016

Zulte Waregem speelde een gelijkspel tegen Club Brugge. Dit is de kans voor Anderlecht om toe te slaan.

8 jaar geleden

matchfixer
30 oktober 2016

Ik gok op een eindstand van 1-5 bij Bet777.

8 jaar geleden

hazarddd
31 oktober 2016

Dit is niet best voor Anderlecht. Met 2-1 verliezen van Waasland dat ook nog eens met 10 man speelde. Wat een blunder.

8 jaar geleden

gokfanaat
31 oktober 2016

Wat een blunder voor Anderlecht zeg. Voor diegene die durfde te gokken op winst van Waasland-Beveren, Gefeliciteerd! ;)

8 jaar geleden

gokmaester
31 oktober 2016

Dit keer leverde het voor mij niets op. Had ik maar ingezet op winst van Waasland-Beveren. :(

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN