RSC Anderlecht op verplaatsing naar KAS Eupen in Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juli 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de tweede ronde van de Jupiler Pro League gespeeld. KAS Eupen en RSC Anderlecht treffen elkaar in het Kehrwegstadion van Eupen. Beide teams hopen op de eerste driepunter van de Pro League. Welke ploeg gaat er volgens u zegevieren? Voorspel de match voor de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be!

Stefan Krämer: “Focussen op driepunter Anderlecht”

KAS Eupen begon het seizoen met een match op Jan Breydel tegen Club Brugge. De ploeg van coach Stefan Krämer wist een punt te pakken in Brugge en de coach hoopt dat dat zaterdag tegen RSC Anderlecht nog iets beter wordt. “Een punt is zeker niet slecht, maar we kunnen beter. We moeten ons nu focussen op de match tegen Anderlecht en daar proberen wel een driepunter te scoren”, legt de nieuwbakken coach van Eupen uit.

KAS Eupen wint de wedstrijd
3.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.97

“Weinig kansen weggeven”

Krämer vond vooral dat zijn team het erg goed deed in het eerste deel van de match tegen Club en wil vandaaruit verder bouwen. “De eerste helft was zeer goed, we gaven weinig kansen weg en counterden goed. Dat is het spel dat we dit jaar in iedere match willen brengen”, aldus de coach van de Panda’s.

Vincent Kompany: “KAS Eupen op verplaatsing wordt ferme match”

RSC Anderlecht werd in eigen Lotto Park verslagen door Union Sint-Gillis met 1-3 en coach Vincent Kompany hoopt die bittere pil al in de tweede ronde weg te kunnen spoelen. Maar op verplaatsing bij KAS in Eupen is volgens de coach ook niet evident. “Dat wordt een moeilijke wedstrijd, zoals elke week. Wat ik wil, is dat we veel kansen creëren. Dan heb ik er alle vertrouwen in dat we deze keer wel zullen scoren”, zegt Kompany tegenover Het Nieuwsblad.

“Ik blijf geloven dat we op goede weg zijn”

Ondanks de matige resultaten blijft coach Kompany positief over de toekomst. “Door de uitgaande transfers moeten we onze automatismen opnieuw opbouwen. Toch blijf ik geloven dat we op de goede weg zijn, want deze zomer heeft het bestuur geïnvesteerd in jongens  voor op de lange termijn”, besluit de coach van RSCA.

Statistieken

Na een speelronde staat KAS Eupen met één punt op de zevende plek van de competitie. RSC Anderlecht staat op de zestiende plek met nul punten. Sporting Charleroi won dit weekeinde met de meeste goals en de minste tegen, waardoor de Zebra’s op de eerste plek staan.

Head 2 Head

Begin dit jaar speelden KAS Eupen en RSC Anderlecht voor de laatste keer tegen elkaar. In Eupen won KAS met 2-0 van Paars-wit. De laatste keer dat er in Brussel werd gespeeld, eindigde de match met 1-1. Voorbije jaar gaf RSCA in eigen huis KAS nog een pandoering: 6-1 winst op de ploeg uit Eupen.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen speelde voorbije weekeinde de eerste Pro League match van dit seizoen tegen Club Brugge. De punten werden gedeeld op Jan Breydel (2-2). De voorbereidingsmatches verliepen ook niet slecht voor KAS. Er werd van KRC Genk verloren met 2-0, maar de overige vier duels werden niet verloren door het team van coach Krämer.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht won eind april dit jaar voor de laatste maal een wedstrijd. De oefenmatch tegen KV Oostende werd toen 0-3 voor Paars-wit. Na die match in de Kustplaats werden de duels alleen nog maar gelijkgespeeld op verloren. Ook voorbije weekeinde was dat het geval. De verloren wedstrijd tegen stadsgenoot Union Sint-Gillis (1-3) kwam hard aan bij RSCA.

Lappenmand

KAS Eupen zal de match tegen RSCA aantreden zonder rechtervleugelverdediger Gary Magnée. De speler van KAS kampt met een gescheurde knieband.

Coach Kompany hoeft geen rekening te houden met spelers die door een blessure of gezondheidsproblemen niet kunnen aantreden tegen het team in Eupen.

Prognose

Wij gaan in onze prognose mee met de verwachtingen van de Belgische wedkantoren. Zij schalen de hoogste odd in bij een zege van KAS Eupen. Onze wedtip is dan ook een overwinning van RSCA 1-2! Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde quoteringen bij de bookies.

Quoteringen KAS Eupen – RSC Anderlecht

De hoogste pre-odd van deze match wordt uitgekeerd als KAS Eupen wint van RSC Anderlecht. De maximale beloning loopt op tot x 3.85 keer uw speelbedrag als de Panda’s zegevieren.

Nog meer hoge quoteringen vinden we in het 1X2 spelsysteem van de online wedkantoren bij een gelijkspel. Delen KAS en RSCA de punten dan ontvangt u x 3.50 keer uw speelbedrag terug. Een overwinning van Anderlecht is goed voor een beloning van x 1.97 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match KAS Eupen – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zaterdag 31 juli om 20:45 uur in het Kehrwegstadion te Eupen. Wint RSCA deze uitmatch of zegeviert KAS in eigen huis? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontdek de strafste pre-odds die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN