RSC Anderlecht op punten jacht bij Sint-Truiden

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 januari 2016     0 REACTIES

Anderlecht gaat aanstaande vrijdag weer op jacht naar de volle buit in de Jupiler Pro League. Sint-Truiden is de club die de punten van Anderlecht af kan pakken. Anderlecht staat op plek drie, op vijf punten van koploper AA Gent. Verliezen is dus geen optie voor de club van trainer Besnik Hasi. Sint-Truiden zit al langere tijd in een sleur van verloren en gelijkgespeelde wedstrijden. Kan RSCA hiervan profiteren of pakt St Truiden uit in Brussel?

Anderlecht wint zonder tevredenheid

Afgelopen zondag heeft Anderlecht wel drie punten gehaald, maar was dat meer te danken aan een speler van Charleroi. In eigen stadion kwam Paars-wit al na twee minuten achter te staan door een doelpunt van Jeremy Perbet. Anderlecht kwam na drie minuten speeltijd weer op een gelijke stand, maar dat hadden ze niet aan zichzelf te danken. Amara Baby scoorde in zijn eigen doel waar Anderlecht van mocht profiteren. In de vierenvijftigste minuut zette Stefano Okaka de eindstand op het scorebord. Ondanks dat de punten binnen waren was Besnik Hasi niet te spreken over de wedstrijd. “Het had ook anders kunnen lopen”, zegt de trainer afloop.

Besnik Hasi versterkt zijn team

Hasi wil zijn team versterken met nieuwe spelers om zo de koplopers in België bij te kunnen benen. “De club wil dingen doen aan de selectie. Ze hebben ingezien dat we daar nood aan hebben en dat de andere clubs ook serieus versterkt zijn. Wij weten waar we tekortkomen”, verklaart Hasi in Het Laatste Nieuws. “Als we compleet zijn, hebben we een zeer goeie ploeg. Als we nu in de goeie posities echte versterking kunnen brengen, dan zit het goed. We hebben afgesproken dat we alleen spelers gaan halen die een echte versterking zijn”, besluit de oefenmeester.

De Servische middenvelder Filip Djuricic voorgesteld is één van de aanwinsten die Paars-wit moet versterken. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck twijfelt dan ook geen moment aan de kwaliteiten van Djuricic. “Hij heeft veel kwaliteiten en veel honger”, zegt hij over de Servische middenvelder, die van Benfica gehuurd wordt.

“Ik wil Anderlecht helpen zijn doelen te bereiken”

“Ik speelde de afgelopen maanden niet, maar daardoor zal ik harder werken en ben ik extra gemotiveerd om voor Anderlecht uit te komen. Ik zal mijn opgespaarde energie gebruiken om een betere speler te worden en deze club te helpen”, zegt Djuricic over zijn nieuwe club tegen Sporza. “Ik wil hier graag de titel pakken en volgend jaar in de Champions League uitkomen.”

Hasi: “Djuricic zal ons versterken”

Ook Anderlecht-coach Besnik Hasi is tevreden met de aanwinst en verwacht veel van de Serviër die ook voor Fiorentina (Ita) had kunnen gaan. “Djuricic zal ons versterken in het offensief compartiment”, zegt de ovenmeester uitkijkend naar de match tegen STVV. “Hij heeft niet veel gespeeld, maar hij is een jonge speler met veel kwaliteiten. In principe heb je dan niet veel tijd nodig om op niveau te zijn”, zegt Hasi. “Het is aan Anderlecht om hem te begeleiden en op het juiste moment te brengen. We zullen uit de testen uitmaken wanneer hij klaar is.” Of Djuricic meteen al wordt ingezet tegen St. Truiden is dus nog even afwachten.

Bookmakers

De Belgische wedkantoren hebben zeer interessante odds paraat gezet voor dit duel. Winst van STVV krijgt de hoogste quotering x 7.00 van deze wedstrijd mee. Speelt u liever op save en verwacht u veel van Anderlecht dan valt er ook zeker nog wat te verdienen. De odd voor winst van Paars-wit is x 1.50. Zet u in op een gelijkspel dan kan uw inleg x 4.00 meer waard worden.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Sint-Truidense VV – RSC Anderlecht wordt gespeeld op vrijdag 29 januari om 20:30 uur in het Stayen Stadion in Sint-Truiden. Kan Paars-wit deze wedstrijd winnen na de matige wedstrijd van vorige week? Speel mee en zet in op de uitslag die volgens u de meest waarschijnlijke is. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN