RSC Anderlecht krijgt KAS Eupen op bezoek

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 februari 2020     2 REACTIES

Het Lotto Park is zondag het decor voor de thuiswedstrijd van RSC Anderlecht tegen KAS Eupen. De ploeg van trainer Frank Vercauteren smacht naar punten, maar ook Eupen kan de drie punten meer dan goed gebruiken. De Belgische wedkantoren weten wel raad met deze match en schroeven de quoteringen op naar straffe hoogten Speelt u dit weekend ook mee via VoetbalGokken.be?

Frank Vercauteren: “Met mes tussen tanden”

Voor RSC Anderlecht-trainer Frank Vercauteren wordt het geen gemakkelijke klus om zijn ploeg PO1 binnen te loodsen. Ook voorbije weekend gingen er weer punten verloren. De thuiswedstrijd tegen KAS Eupen wordt dan ook zeer cruciaal voor de Paars-witte formatie van Vercauteren: “We zullen met het mes tussen de tanden moeten spelen”, zegt de trainer tegen Sporza.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.43
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.30
KAS Eupen wint de wedstrijd
6.85

“Volgende match is Eupen”

Vercauteren verwacht dat Eupen gedreven zal zijn om ook te gaan proberen iets te halen bij RSCA. “Tegen Anderlecht willen ze allemaal ook iets meer”, is Vercauteren van mening. Of PO1 nog te halen is, daarover is de coach onduidelijk. “Ik kijk daar niet naar en wil daar ook niet naar kijken. We moeten gewoon kijken naar de volgende match en dat is Eupen. We doen wat we moeten doen. En dan zullen we zien waar we belanden”, aldus de trainer van Anderlecht.

Beñat San José: “Punt pakken op Anderlecht”

KAS Eupen timmert hard aan de weg om zich te verzekeren van play-off 2. Voor de ploeg van trainer Beñat San José ziet dat er goed uit, maar ook voor de ploeg uit Duitstalig België is elke punt erg welkom. Op Anderlecht moet de ploeg van San José zondagmiddag weer vol gas gaan geven. “Een punt pakken bij Anderlecht zal zeker niet slecht zijn”, zegt de Spaanse trainer voor de camera’s van Sporza.

“Zondag tonen tot wat we in staat zijn”

De Panda’s hebben twee zware weken achter de rug, maar lieten enkele weken geleden nog zien waartoe de ploeg in staat is. Thuis werd de topper tegen Sporting Charleroi een gelijkspel en daar haalt San José veel vertrouwen uit. “We moeten zondag tonen tot wat we in staat zijn. Ik heb alvast vertrouwen in mijn spelers, die er altijd vol voor gaan en hard werken. We beleefden een paar moeilijke weken, maar ik ben ervan overtuigd dat het weldra zal kantelen”, besluit San José.

Statistieken

Voor RSC Anderlecht wordt het wel heel lastig om PO1 te bereiken. De ploeg van Vercauteren staat met 34 punten op de negende plek. Paars-wit moet Zulte Waregem (34 punten), KV Mechelen (37 punten) nog voor zich duiden.

KAS Eupen vinden wij terug op plek dertien. Al is dit een ongeluksgetal de ploeg van San José staat met vijf punten voorsprong op de eerste achtervolger (Oostende) redelijk veilig. Met 26 punten vraagt de weg naar boven wel veel inspanning van Eupen. Sint-Truiden VV en KV Kortrijk zijn met beide 32 punten niet meteen bereikbaar voor KAS.

Head 2 Head

RSC Anderlecht heeft de laatste tien jaar dat KAS Eupen in de Jupiler Pro League uitkomt weinig problemen gehad met deze ploeg. Vooral in eigen huis had RSCA weinig te vrezen voor de Duitstalige ploeg uit Eupen. Voorbije jaar werd het 2-1 in Anderlecht. Die keer daarvoor 1-0 en eind 2016 zelfs 4-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Het is Anderlecht tot nu toe nog niet gegund om in zijn beste vorm te geraken. Ook voorbije weekeinde liep de ploeg van Vercauteren weer met de deksel tegen de neus. KV Mechelen was in eigen stadion te sterk voor RSCA (2-0). De week ervoor werd het nog met 1-1 een gelijkspel bij de nummer twee KAA Gent. Van Moeskroen (1-0) en Cercle Brugge (1-2) werd tweemaal achtereen wel gezegevierd.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen kreeg twee verloren wedstrijd achter elkaar te verwerken. Voorbije weekend kwam KAA Gent zegevieren in het Kehrwegstadion (2-3). Die week ervoor was Sint-Truiden VV met 5-2 veel te sterk voor de ploeg van San José.

Lappenmand

RSC Anderlecht komt steeds krapper te zitten met fitte speler. De lappenmand stroomde al over van de geblesseerden, maar voorbije weekend kwam daar ook Antoine Colassin nog eens bij. De spits is geblesseerd aan zijn enkelgewricht en wordt pas over twee maanden terugverwacht. Het is ook nog afwachten wanneer Dimata, Sandler, Roofe, Nasri, Najar, Trebel, Chadli en Vanden Borre terugkeren op het veld. Daar komt nog eens bij dat Jérémy Doku geschorst is voor de match van zondag. Middenvelder Peter Zulj heeft ook vier gele kaarten achter zijn naam.

Bij KAS Eupen zijn het aantal geblesseerden een pak lager. Leonardo Rocha kampt sinds december met een knieblessure en het is nog niet bekend wanneer de spits weer kan meespelen. Menno Kock is de speler van de Panda’s die door een schorsing de wedstrijd van zondag moet missen. Ook mag KAS Eupen speler Knowledge Musona niet opstellen tegen RSCA. De aanvaller werd verhuurd aan de Duitstalige ploeg en daardoor zal Eupen geen beroep mogen doen op Musona.

Prognose

Deze wedstrijd voorspellen, is pas echt gokken. Beide teams hebben zo hun mankementen, maar kunnen ook zomaar uitschieten. Wij wagen het er toch op en voorspellen een gelijkspel 2-2 bij de bookies. Bent u benieuwd naar de overige odds of wilt u ook inzetten op een puntendeling in het Lotto Park? Check het gemiddelde odds overzicht en sluit op het juiste moment een deal met uw favoriete bookmaker.

Quoteringen RSC Anderlecht – KAS Eupen

De quoteringen lopen hoog op bij deze thuiswedstrijd van RSC Anderlecht. De Belgische wedkantoren hebben de hoogste odd van deze match x 6.85 keer de inleg genoteerd bij een zege van KAS Eupen. Een gelijkspel is goed voor een straffe odd van x 4.30 keer uw speelbedrag. Een zege van RSC Anderlecht staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.43 keer de inleg.

De Jupiler Pro League wedstrijd RSC Anderlecht – KAS Eupen wordt gespeeld op zondag 23 februari om 18:00 uur in het Lotto Park Stadion te Anderlecht. Speelt u op een thuiszege van Paars-wit of komen er volgens u weer donkere wolken boven Anderlecht te hangen en gaat Eupen er met drie punten vandoor? Doe mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

voetbal...
21 februari 2020

Als RSCA dit niet wint, weet ik het ook niet meer.

4 jaar geleden

weddendat
23 februari 2020

Ik ga voor een zege van Eupen. Straffe odd en de kans zit er best in dat zij kunnen zegevieren op Lotto Park

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN