RSC Anderlecht bekampt Cercle Brugge in Lotto Park

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 september 2020     2 REACTIES

Deze zondag krijgt RSC Anderlecht bezoek van Cercle Brugge. De ploegen staan na vier matches op de zevende en achtste plek van de Jupiler Pro League en zijn hongerig naar een driepunter. De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen straf in voor de spelers die via voetbalgokken.be willen meespelen. Pakt dit weekeinde RSCA de punten of neemt Cercle de volle buit mee naar Brugge? VoetbalGokken.be blikt alvast vooruit op dit duel.

Vincent Kompany: “Verder bouwen tegen Cercle”

Voor RSC Anderlecht staat er deze zondag een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge gepland. RSCA-coach Vincent Kompany bereidde zijn team tijdens de Nations League al voor op de komst van de Groen-Zwarte. “Wij zijn iets aan het opbouwen en dat wij zondag thuis tegen Cercle mogen spelen geeft ons weer een kans om verder te bouwen aan een sterk Anderlecht”, zegt Kompany in de vooravond van de match.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.15
Cercle Brugge wint de wedstrijd
5.60

“Dit is een kantelmoment”

De trainer heeft dan ook veel vertrouwen in zijn team ook al staat RSCA achtste in de tabellen. “We willen elke wedstrijd winnen. Dan zal de situatie (in de stand) er iets rooskleuriger uitzien. Nu zitten wat op een kantelmoment, wat tussen twee vuren. Maar ik wil deze ploeg vooral op een bepaalde manier laten voetballen. En ik ben ervan overtuigd dat die manier de beste is om tot resultaten te leiden. Daar wijken we dus niet van af”, aldus Kompany.

Paul Clement: “Zondag zijn drie cruciale punten”

Net als Kompany is ook Cercle-trainer Paul Clement vastberaden om drie punten vanuit het Lotto Park mee naar Brugge te nemen. “Het gaat zondag weer om cruciale punten”, stelt de trainer van Cercle vast.

“Belangrijke match bij Anderlecht”

Twee duels terug werd er op verplaatsing nog knap gewonnen van KV Mechelen (2-3). Een week later werd dat op Jan Breydel afgestraft door KV Kortrijk (0-1), maar Clement hoopt dat de spelers dat snel vergeten en weer goed presteren in de volgende match op verplaatsing. Met winst afsluiten na een week hard werken, geeft ons voldoening. Belangrijk is dat mijn spelers weten dat ze na een mooie prestatie die ingeslagen weg verder moeten gaan. Want er wacht opnieuw een belangrijke wedstrijd bij Anderlecht.”

Statistieken

In de start van de Jupiler Pro League haalde RSC Anderlecht zes uit vier en staat daarmee op de achtste plek. Cercle Brugge heeft datzelfde puntenaantal, maar door een beter doelsaldo staat het team van trainer Clement net een plekje hoger dan RSCA.

Head 2 Head

Anderlecht heeft in geen jaren thuis verloren van de ploeg uit Brugge. Begin 2009  ging Cercle nog met drie punten huiswaarts door Paars-Wit met 1-2 te verslaan. Dat het nog eens een gelijkspel werd is nog veel langer geleden. In 2006 werd het 2-2 bij Anderlecht. Voorbije seizoen zegevierde RSCA met 2-1 van Groen-Zwart.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De enige match die dit lopende seizoen gewonnen werd, was thuis tegen Sint-Truiden. Met 3-1 werd de ploeg verslagen en dat leverde RSCA drie punten op. De duels daarna werden beide een gelijkspel. In eigen huis tegen Moeskroen werd het 1-1 en net voor de interlandbreak werd het op verplaatsing bij KV Oostende 2-2. Ook de oefenmatch tegen Bayer Leverkusen, die voorbije week werd gehouden, werd een 1-1 gelijkspel.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge verloor het thuisduel tegen KV Kortrijk met 0-1 voordat de Rode Duivels in Nations League aan de eerste speelronde begonnen. Het enige doelpunt van de match kwam van de voet van KVK-speler Selemanie in de 67ste minuut. Cercle wist dat in de rest van de match niet meer goed te maken en dat koste trainer Clement en zijn team drie dure punten. Voorbije vrijdag oefende de ploeg uit Brugge nog tegen Dunkerque en dat werd met 1-1 een gelijkspel.

Lappenmand

Anderlecht moet het tegen Cercle Brugge zonder Elias Cobbaut doen. De verdediger van RSCA geraakte eind voorbije maand geblesseerd aan de enkel. Dat euvel zal Cobbaut waarschijnlijk tot eind van dit kalenderjaar nog in de lappenmand houden.

Ook trainer Clement moet zondag tegen RSCA een speler missen. Guy Mbenza kan er door een gescheurde spiervezel in de adductoren niet bij zijn.

Prognose

De Belgische wedkantoren voelen het meest voor een overwinning van RSCA. Wij houden het echter op een gelijkspel bij Unibet. Beide teams zijn op dit moment aan elkaar gewaagd. Onze wedtip is een 1-1 voor het duel in het Lotto Park. Uw voorspelling kan nog veel meer waard zijn. Speel daarom altijd met uw eigen voetbalkennis en profiteer van de hoogst mogelijke odd die bij uw voorspelling past.

Quoteringen RSC Anderlecht – Cercle Brugge

De Belgische wedkantoren schieten uit hun voetbalslof als Cercle Brugge weet te winnen bij Anderlecht. Uw inleg op een zege van Groen-Zwart wordt gemiddeld x 5.60 keer meer waard als Cercle zondag zegeviert.

Een gelijkspel is goed voor een straffe odd van x 4.15 keer uw speelbedrag. Een thuisoverwinning van RSC Anderlecht staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.50 keer de inleg genoteerd.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Cercle Brugge wordt gespeeld op zondag 13 september om 13:30 uur in het Lotto Park te Anderlecht. Maak uw weekeinde pas echt goed met een beloning van de bookies op VoetbalGokken.be! Speel vandaag alvast mee en profiteer van de beste deals.


Reacties

mignole...
11 september 2020

Het zou mij benieuwen of Kompany kan winnen van Cercle

4 jaar geleden

thegambler
13 september 2020

Het wordt een gelijkspel. Net nog even een combi-dealtje gemaakt met de bookies.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN