Royale odds bij Belgische topper: Royal Antwerp – Royale Union

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 februari 2022     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat deze zaterdag de topper Royal Antwerp – Royale Union op het program. Deze match uit de 26e speelronde is een confrontatie tussen de nummers één en twee in de Belgische voetbalcompetitie. Voorspel de uitslag van deze topper via de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Brian Priske: “Zaterdag draait het om winnen”

Royal Antwerp trainer Brian Priske blikt op de clubwebsite vooruit op het treffen met koploper Royale Union Saint Gilles. Priske: “Met meer balbezit dan de tegenstander hebben we al een stap in de juiste richting gezet. Maar de stijl van het huis verander je niet in een vingerknip. En als je ziet wie helemaal bovenaan staat, maakt het eigenlijk niet uit. Union is een van de ploegen met het minste balbezit in 1A. Uiteindelijk draait het om winnen. Zo denkt de competitieleider er ook over.”

“We zijn niet met Union bezig”

Priske zegt voorts nog niet na te willen denken over een eventuele landstitel: “Of we nu de grootste uitdager van Union zijn? Daar wil ik niet te veel mee bezig zijn. Wij moeten vooral naar onszelf kijken. Ik wil gewoon elke dag het beste uit al mijn spelers halen, om een zo sterk mogelijke ploeg op het veld te krijgen. Natuurlijk mikt Antwerp hoog en willen we kampioen spelen. Maar ik bekijk het van dag tot dag.”

Felice Mazzú: “Topper tegen Royal Antwerp is ‘makkelijke’ match”

Royale Union St. Gilles blijft maar verrassen en velen hebben de titel al vergeven aan de seizoenrevelatie. T1 Felice Mazzú blijft de boot echter afhouden, ook na een succesvolle campagne tegen Club Brugge, Racing Genk en RSC Anderlecht. “Ik hoop dat jullie mijn woorden niet verkeerd gaan begrijpen”, zegt Mazzu aan Het Laatste Nieuws. “Maar voor ons zijn dat ‘gemakkelijke’ matchen op mentaal vlak.”

“Druk ligt bij Antwerp”

Die periode zal heel veel duidelijk maken. “De druk ligt bij Royal Antwep. Zij zijn het eigenlijk verplicht om in de top vier te eindigen. Voor ons hoeft dat niet per se, wat nu gebeurt, is het mooiste wat ons kon overkomen. En halen we de top vier uiteindelijk niet. Het zou geen catastrofe zijn.”

Statistieken

Thuisploeg Royal Antwerp FC is de eerste achtervolger van koploper Royale Union. RAFC heeft na 25 matches in totaal 50 punten bijeen gevoetbald.

Union staat met 18 zeges en drie draws zeven punten boven Antwerp. Die voorsprong kan dus bij winst in deze competitiekraker oplopen naar liefst tien punten.

Head 2 Head

De Head 2 Head statistieken voor Royal Antwerp – Royale Union laten duidelijk zien dat Antwerp in de jongste confrontaties veelal als primus uit de bus rolt. Ook op verplaatsing pakt RAFC regelmatig punten bij Royale Union. Eerder dit seizoen werd het 1-2 voor Antwerp. Undav bracht Royale Union nog op voorsprong, maar na de pauze keerde Frey en Benson het tij waardoor de punten naar de bezoekers gingen.

Huidige vorm Royal Antwerp

In de midweekse match op Kortrijk wist Antwerp een driepunter te scoren door met 1-2 te zegevieren. Ook in de voorbije weekend was Royal Antwerp al aan het feest. Op verplaatsing in Gent was het KAA Gent met 0-1 de baas.

Huidige vorm Royale Union SG

Het jaar 2022 verloopt voor de fiere koploper van de Pro League vooralsnog op rolletjes. Na een ferme zege op Seraing (0-4), werden drie topploegen op rij afgehouden. Enkel Club Brugge raapte een puntje, RSC Anderlecht en KRC Genk moesten buigen na respectievelijk 2-1 en 1-0 thuiszeges van Royale Union op de PO1 kandidaten.

Lappenmand

Antwerp mist Buta door een spierblessure, Coopman vanwege knieklachten en Nsimba kampt met een voetkwetsuur. Seck is nog altijd afwezig vanwege deelname van zijn land aan de Afrika Cup.

Bij Royale Union hoeft u niet te zoeken naar Kozlowski. Hij is out met een blessure. Ook Lynen ontbreekt. Hij heeft een knieblessure die hem ook tegen Antwerp aan de kant zal houden. Tot slot zullen ook Mitoma en Sorinola naar verwachting niet in actie kunnen komen in deze JPL topper.

Prognostiek

En dan onze prognostiek. De bookmakers rekenen op een winstpartij van competitieleider Union, maar wij zetten in op winst voor de thuisploeg. Antwerp wint volgens ons met 1-0 en daarmee pakken we een ferme quotering.

Benieuwd naar de overige pre-odds? Check onderstaand overzicht voor een indicatie van de pre-match quoteringen bij Royal Antwerp – Royale Union.

Quoteringen Royal Antwerp – Royale Union

De Belgische wedkantoren zetten een zege van Union op een maximale pre-match quotering van x 2,20.

Een weddenschap op een draw komt een pak hoger uit in het 1×2 spelsysteem. De maximale quoteringen bij een puntendeling staan bij de bookies op x 3,60. En dat is de hoogste odd bij deze JPL match.

Spelen op thuisploeg Antwerp levert in de pre-fase maximaal x 3,00 keer uw inleg op, waardoor deze ook een pak meer waard is dan winst van Royale Union.

De Belgische Pro League match Royal Antwerp FC – Royale Union SG vangt op zaterdag 5 februari 2022 aan om 20:45 uur. De pre-odds zijn actief tot aanvang van de match. Vanaf dan kunt u live gokken op deze Belgische competitiekraker! Vergelijk de bookmakerdeals, zet in en win via VoetbalGokken.be.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN