Royal Antwerp treft thuis KV Kortrijk in Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 juli 2021     0 REACTIES

Deze zondag gaan Royal Antwerp FC en KV Kortrijk in het Bosuil Stadion proberen drie punten van elkaar weg te snoepen in de tweede speelronde van de Pro League. Antwerp FC maakte een valse start aan het kersverse seizoen. KVK deed dat een stuk beter. Wat gaat het deze zondag worden in Antwerpen? Voorspel deze match via VoetbalGokken.be als u op zoek bent naar de hoogste odds en de beste deals.

Brian Priske: “Veel werk te doen voor Kortrijk komt”

Royal Antwerp hoopt deze zondag op drie punten waardoor de valse start bij KV Mechelen (3-2) weggepoetst kan worden. De Deense coach Brain Priske wil deze week hard werken met zijn team zodat dit zo snel mogelijk wordt bewerkstelligd. “We zullen goed naar de beelden kijken. Op sommige momenten in de wedstrijd deden we goede dingen. Vooral offensief hebben we nog werk voordat we thuis tegen KV Kortrijk gaan spelen”, zegt coach Priske.

“Focussen op match KV Kortrijk”

De nieuwe coach van Royal Antwerp verwacht nog versterking binnen zijn team en maakt zich dan ook nog nergens zorgen om. “Ik vertrouw erop dat het bestuur en de directie de beste keuzes zullen maken. Ik focus mij met de spelers op de volgende match. We spelen altijd met je beste spelers en dat is zondag ook zo”, aldus de coach van Royal Antwerp.

Luka Elsner: “Moeilijke week voor de boeg”

KV Kortrijk wist voorbije weekeinde al drie punten te pakken door RFC Seraing met 2-0 te verslaan. Volgens KVK-coach Luka Elsner geeft dat veel vertrouwen voor de match van zondag in Antwerpen. “De eerste match winnen, is vooral heel belangrijk. Dit geeft vertrouwen voor de rest van de seizoenstart, want we hebben moeilijke weken voor de boeg. Ik ben blij voor de ploeg dat hard werk nu ook oplevert”, zo bevestigt coach Elsner.

“Er blijft nog veel werk over”

Volgens de coach van KVK wordt zijn team alleen maar sterker. “Ik heb een groep die veel wil geven en er vol voor wil gaan in het collectieve. Maar er blijft nog veel werk over. Foutjes in deze fase van het kampioenschap? Dat is helemaal normaal, dat stabiliseert zich wel doorheen het seizoen”, zo besluit de coach van de ploeg uit Kortrijk.

Statistieken

Het seizoen is nog lang, maar de eerste drie punten heeft KV Kortrijk te pakken. De ploeg van coach Elsner won met 2-0 van het gepromoveerde RFC Seraing en staat op de derde plek. Royal Antwerp heeft na één speelronde nul punten doordat het met 3-2 verloor van KV Mechelen en staat op de dertiende plaats.

Head 2 Head

Royal Antwerp ontmoette KV Kortrijk voorbije maand maart voor het laatst in Antwerpen. Het duel in het Bosuil Stadion werd toen met 4-2 gewonnen door RAFC. In Kortrijk wist het team uit Antwerpen voorbije seizoen ook te zegevieren. In het Guldensporenstadion van Kortrijk werd het 1-3 voor The Great Old.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp begon de Pro League met een match op verplaatsing bij KV Mechelen. De ploeg van coach Priske verloor ginds met 3-2. Ook de oefencampagne verliep al niet soepel voor het team uit Antwerpen. Zo werd er verloren van AEK Athene 0-2, de tweeluik tegen FC Nordsjaelland werd 0-3 en 1-1 in het voordeel van de Deense ploeg en ook de match tegen AS Monaco viel tegen: 0-0.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk begon de Pro League met een thuismatch tegen RFC Seraing. Die match werd met 2-0 gewonnen. In de oefenreeks werd voorbije week nog 1-1 tegen Lille OSC en 2-2 bij SC Heerenveen. Van Valenciennes FC werd verloren met 0-1, maar het team van coach Elsner wist wel op Jan Breydel van Club Brugge te winnen 0-1.

Lappenmand

KVK-coach Elsner hoeft voor de match tegen RAFC geen rekening te houden met geblesseerde spelers binnen zijn selectie.

RAFC-coach Priske kan niet beschikken over doelman Sander Coopman (gescheurde kruisband) en Michel-Ange Balikwisha (hamstringblessure).

Prognose

Wij verwachten dat de teams aan elkaar gewaagd zijn als zij zondag tegen elkaar spelen in het Bosuil Stadion. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. U bent helemaal vrij om uw eigen voorspelling in te vullen bij de Belgische wedkantoren, maar neem het onderstaand odds-overzicht door zodat u voorbereid bent om de beste deal te maken.

Quoteringen Royal Antwerp FC – KV Kortrijk

De hoogste quotering van deze match staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd bij een zege van KV Kortrijk. De Belgische wedkantoren keren x 4.90 keer uw speelbedrag uit als KVK wint op bezoek bij Royal Antwerp.

Nog een straffe quotering vinden we bij een gelijkspel. Gaan de Kerels de punten delen met The Great Old? Dan zijn de bookies bereid u x 3.50 keer het speelbedrag uit te betalen als uw weddenschap klopt.

Een zege van Royal Antwerp levert u als speler x 1.79 keer het ingelegde aantal euro’s op in het reguliere speltype. Check onze bookmakerspagina voor andere opties met hogere bonussen bij een driepunter voor RAFC.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp FC – KV Kortrijk wordt gespeeld op zondag 1 augustus om 21:00 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Welk team pakt volgens u drie punten? Vind de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be en win ferme beloningen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN