Royal Antwerp treft KV Kortrijk in Pro League speelronde 29

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 maart 2021     2 REACTIES

Deze zaterdag wordt in het Bosuil-stadion te Antwerpen de match Royal Antwerp – KV Kortrijk gespeeld. Beide teams verloren hun jongste competitiematch en trachten die nederlaag snel weg te spoelen in deze match. Welk team wordt de primus in deze Belgische Jupiler Pro League match? Laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be!

Frank Vercauteren: “We zullen er staan tegen Kortrijk”

Het lukte Royal Antwerp niet om de laatste drie matches te zegevieren. De ploeg uit Antwerpen staat nog tweede, maar daar kan dit weekeinde al verandering in komen als de nummer drie KRC Genk of nummer vier KV Oostende wel zegeviert. Antwerp-coach Frank Vercauteren maakt zich er nog niet druk om. “Ik ben nochtans niet bezorgd en ga vertrouwen geven aan de jongens die er zullen zijn tegen KV Kortrijk”, zo zegt Vercauteren in zijn vooruitblik.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
1.91
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
KV Kortrijk wint de wedstrijd
3.70

“Op onze hoede zijn”

KV Kortrijk heeft het ploegen als Anderlecht en KRC Genk al heel moeilijk weten te maken. KVK kan onverwacht uit een hoek komen weet ook Vercauteren. “We zullen op onze hoede moeten zijn. We mogen thuis geen punten laten liggen”, klinkt het bij de coach van The Great Old.

Luka Elsner: “Zaterdag moet iedereen zijn rol en job uitvoeren”

Ook KV Kortrijk begon de week met een verloren match. Thuis tegen Zulte Waregem werd het 1-2 voor de ploeg van coach Luka Elsner. KVK staat inmiddels al dertiende en de nieuwbakkencoach wil daar snel verandering in brengen. “Er moeten snel resultaten komen. Maar ik heb een goed gevuld pakket in de aanbieding en het komt er nu op aan om deze groep daar zo vertrouwd mogelijk mee te maken. Zaterdag tegen Royal Antwerp moet iedereen zijn rol kennen en zijn job uitvoeren zoals het hoort”, moedigt coach Elsner aan.

“Maximum uit spelersgroep halen”

Voor de coach is maar één ding belangrijk en dat is winnen van RAFC. “Ik wil dat wij zo snel mogelijk een ander en beter gezicht laten zien. Het belangrijkste zaterdag zijn de bal en het werk op het veld. Wat telt, is dat we tegen Royal Antwerp het maximum uit spelersgroep halen”, zegt de coach over de naderende match op verplaatsing in de Belgische havenstad.

Statistieken

Royal Antwerp staat tweede in de Pro League met 48 punten. De ploeg van coach Vercauteren heeft vijftien punten minder dan koploper Club Brugge dat zelfs nog twee speelronden moet inhalen. KV Kortrijk vinden we terug op plek dertien van de competitie. De ploeg coach Elsner heeft 36 punten.

Head 2 Head

Royal Antwerp kreeg voor het laatst bezoek van KV Kortrijk op 26 oktober 2019. De ploeg uit Antwerpen zegevierde met 3-1 van de Kortrijkers. Aan het begin van seizoen 2018/2019 werd er gelijkgespeeld met 0-0 tussen de beide ploegen. KVK won voor het laatst op 26 januari 2008 van RAFC en dat was toen nog in de tweede klasse.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp won de jongste drie speelronden niet. Voorbije weekeinde zegevierde OH Leuven met 2-0 van The Great Old. Een week eerder wist de ploeg van coach Vercauteren de punten niet in eigen huis te bewaken tegen Sint-Truiden VV 0-2 en werd er ook bij Standard Luik een gelijkspel 1-1 uit het vuur gesleept.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk had voorbije weekeinde ook geen geluk. De thuismatch tegen SV Zulte Waregem ging met 1-2 verloren. De match daarvoor werd nog gewonnen. Op bezoek bij RSC Anderlecht werd het 0-2 in het voordeel van KVK. Begin voorbije maand werd er zelfs nog met 0-3 gewonnen van Moeskroen.

Lappenmand

Royal Antwerp kan voor deze thuismatch nog geen beroep doen op Matheus (kuitblessure), Jean Butez (enkelblessure), Dieumerci Mbokani (kuitblessure) en Faris Haroun (kuitblessure). Jordan Lukaku heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet oppassen voor nog een prent.

De ploeg uit Kortrijk komt zonder Kristof D’Haene naar Antwerpen. De verdediger heeft last van een heupblessure. Timothy Derijck, Julien de Sart en Eric Ocansey hebben al vier gele kaarten achter hun naam staan en staan dus op scherp.

Prognose

KV Kortrijk kan zich vaak goed weren tegen de ploegen die hoger geklasseerd staan. Wij verwachten dan ook een gelijkspel in het Bosuil-stadion. Onze wedtip is 1-1 in Antwerpen. In onderstaand odd-overzicht vindt u alvast een overzicht van de gemiddelde quoteringen.

Quoteringen Royal Antwerp – KV Kortrijk

De quoteringen voor de match van RAFC – KVK zijn in het 1X2 spelsysteem straf ingeschaald. De hoogste odd van deze match x 3.70 keer de inleg wordt uitgekeerd als het een puntendeling wordt in het Bosuil-stadion.

Nog een hoge odd staat er gereed voor u bij een overwinning van KV Kortrijk. Gemiddeld keren de bookies x 3.50 keer de inleg uit als KVK wint. Een overwinning van Royal Antwerp staat op x 1.91 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp – KV Kortrijk wordt gespeeld op zaterdag 6 maart om 20:45 uur in het Bosuil-stadion te Antwerp. Wint The Great Old deze match in eigen huis of gaat KVK er met drie punten vandoor? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be voor de strafste odds en de beste deals!


Reacties

dropend...
6 maart 2021

Gegokt op een zege van KVK! Dat wordt een hele spannende match vanavond.

3 jaar geleden

svballorig
6 maart 2021

Royal Antwerp zegeviert met 2-0

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN