Royal Antwerp treft KAA Gent in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 november 2019     4 REACTIES

Deze donderdag wordt in het Bosuilstadion de Jupiler Pro League wedstrijd tussen Royal Antwerp en KAA Gent gespeeld. Deze match uit de vijfde speelronde werd uitgesteld zodat de Belgische teams die Europees actief waren de kans kregen zich optimaal voor te bereiden. Heel toevallig wordt de match ingehaald enkele dagen voordat beide ploegen elkaar in Gent treffen. De Belgische wedkantoren richten de pijlen eerst op de match in Antwerp en daar staan al zeer straffe quoteringen voor gereed bij VoetbalGokken.be!

Jess Thorup: “Resultaat halen bij Royal Antwerp”

Met vijf ongeslagen wedstrijden op rij loopt Gent al aardig in het spoor van koploper Club Brugge. Ook deze donderdag wil Thorup is die flow blijven doorgaan. “Winnaarsmentaliteit is niet iets dat je kan krijgen op bestelling. Je moet er maandenlang aan werken en het doet deugd om het resultaat ervan te zien. We gaan het donderdag tegen Royal Antwerp goed gebruiken”, zegt de trainer op de clubwebsite.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.62
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.40
KAA Gent wint de wedstrijd
2.55

“We staan voor moeilijke weken”

De Deen is te tevreden over zijn team, maar blijft wel realistisch. “We staan voor moeilijke weken, maar we hebben al getoond dat we wedstrijden kunnen winnen met goed voetbal. Ik heb grote ambities, mijn team heeft grote ambities, maar het is te vroeg om nu al te zeggen waar dat kan eindigen. Ik ben blij met wat we nu al laten zien”, aldus Thorup.

Laurent Depoitre: “Donderdag die lijn doortrekken”

Ook Gent-speler Laurent Depoitre wil de winnende lijn doortrekken naar de wedstrijd in het Bosuilstadion. “We hebben er nu als team goede wedstrijden opzitten waarin we toonden dat de tegenstander nooit klaar is met ons. Donderdag trachten we die lijn door te trekken. Het wordt een fysieke match met veel duels en intensiteit maar daar hou ik van”, zegt Depoitre in HLN.

László Bölöni: “Gent zeker niet onderschatten”

Royal Antwerp won voor de interlandbreak van Club Brugge (2-1) en daardoor werd coach László Bölöni nog niet de laan uitgewezen. Toch is het ook nog niet helemaal droog onder de voeten van de coach, want die ene overwinning maakt het seizoen niet meteen goed. Met twee keer een match tegen KAA Gent op het menu en daarna de wedstrijd in eigen huis tegen KV Mechelen staat er voor Antwerp nog een lastig programma te wachten. Voor Bölöni is de eerst volgende wedstrijd het belangrijkste en dat is thuis tegen de ploeg van Jess Thorup. “Gent is zeker niet te onderschatten”, zegt de trainer van Antwerp hierover.

“Wij zijn niet onklopbaar”

Voor de trainer is het van groot belang dat ook deze match gewonnen wordt, wil Bölöni zijn huidige baan behouden en meedoen om de PO1-plekken. “Gent is een lastige tegenstander en wij zijn niet onklopbaar. Iedereen probeert ons omhoog te duwen naar een plek waar we neerkijken op de andere teams. De aanhang van beide teams is erg actief en dat kan voor een warm sfeertje zorgen. Zoals het hoort eigenlijk”, zegt Bölöni in HLN.

Details

De trainer hoopt, dat ondanks dat alles niet vanzelf gaat de jongste weken, dat zijn ploeg in staat is om alles te geven. “Het gaat om details. We moeten tot een punt komen dat de details altijd in ons voordeel zijn. De spelers moeten vooral met zichzelf bezig zijn. In topsport is een gezond egoïsme positief. Ik verwacht van hen geen cadeaus”, besluit Bölöni.

Statistieken

KAA Gent heeft de tweede plek van Standard Luik weten over te nemen. De Buffalo’s hebben 28 punten en hebben er daarmee vijf minder dan koploper Club Brugge. Standard Luik (derde) en KV Mechelen (vierde) volgen de ploeg van Thorup op de voet met 27 punten.

Royal Antwerp staat zesde en wil niet verder naar beneden zakken om de PO1 straks aan zich voorbij te laten gaan. Daarvoor moet er hard gewerkt worden, want Zulte Waregem zit met 22 punten behoorlijk op de hielen. Ook Royal Moeskroen is met 21 punten dicht bij de ploeg van Bölöni.

Huidige vorm Royal Antwerp

Bölöni staat nog steeds aan het roer bij Royal Antwerp. Voor de interlandbreak van De Rode Duivels werd de wedstrijd tegen Club Brugge gewonnen en dat was net even de redding die de Roemeense coach van de straat hielp. Voor de ontmoeting met de koploper werd er namelijk verloren van Moeskroen (3-1) en ook bij KRC Genk werd er door een gelijkspel 2-2 geen drie punten mee naar Antwerp genomen. Of The Great Old nu ook van de nummer twee weet af te rekenen, zal donderdagavond moeten blijken.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent wist de interlandbreak goed af te sluiten. De ploeg van Thorup won tweemaal op rij. Eerst werd Standard Luik begin deze maand aan de zegekar gehangen (3-1) en later was KRC Genk de prooi (0-2) van de Buffalo’s. In oktober werd er nog twee keer gelijkgespeeld (bij St-Truiden 2-2 en bij Anderlecht 3-3), maar dat lijkt Gent nu helemaal vergeten en gaat het met een goed gevoel op pad naar Antwerp.

Lappenmand

Royal Antwerp kan donderdag nog niet beschikken over middenvelder Steven Defour. Deze week werd bekend dat de middenvelder te veel last heeft van zijn hamstring om donderdag al aan te kunnen treden tegen Gent. Thorup komt wel met een geheel fitte basisselectie naar Antwerp toe.

Prognose

Voetbalgokken verwacht dat deze match een gelijkspel wordt. Beide ploegen willen dit tweeluik goed van start gaan en dat resulteert volgens ons in een gelijke eindstand. Onze prognose is 2-2. Heeft u een andere voorspelling in gedachten of verwacht u ook een gelijkspel? Laat het de Belgische bookmakers vandaag alvast weten.

Quoteringen Royal Antwerp – KAA Gent

Bij de Belgische wedkantoren stomen de voorspellingen al binnen voor de wedstrijd in het Bosuilstadion. De hoogste quotering van deze wedstrijd vinden we bij Unibet.be en wordt met x 3.40 keer de inleg uitgekeerd als de match in Antwerp een gelijkspel wordt.

Voor een zege van The Great Old wordt er een odd van x 2.62 keer uw inleg gehanteerd. De beloning voor winst van de Buffalo’s is met x 2.55 keer de inleg niet veel minder waard.

De Jupiler Pro League inhaalwedstrijd Royal Antwerp – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 21 november om 20:30 uur in het Bosuilstadion te Antwerp. Begint u het voetbalweekend al vroeg door mee te spelen met deze midweekse inhaalwedstrijd van Antwerp – Gent? Check dan de beste deals en strafste odds bij uw favoriete bookmaker via VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
20 november 2019

Dit wordt een lastige. Ik gok maar op een gelijkspel 1-1.

4 jaar geleden

bobgok
20 november 2019

Alles op Gent!

4 jaar geleden

allesof...
21 november 2019

Deze match wil ik niet missen. Eens kijken of de bookies nog een hoge odd voor me hebben.

4 jaar geleden

teamspeler
22 november 2019

Aajh! Gespeeld op Gent en dat werd um niet.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN