Royal Antwerp ontvangt KAA Gent in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 augustus 2020     1 REACTIE

Deze zaterdag gaat KAA Gent op bezoek bij Royal Antwerp in de Jupiler Pro League. Voor beide teams startte het nieuwe seizoen nog stroef. De twee equipes zullen daar dit weekeinde rap een eind aan willen maken. Gaat Antwerp zegevieren of raapt Gent haar eerste drie punten? De Belgische wedkantoren hebben voor beide uitslagen straffe odds en  deals in petto!

Ivan Leko: “Passie, vechtlust en goed voetbal tegen Gent”

Trainer Ivan Leko maakte goede indruk bij Royal Antwerp toen het de beker won, maar het competitieseizoen begint minder succesvol. “Door die bekerzege zaten we allemaal op een wolk, maar nu moeten we echt weer nederig zijn en straks weer gaan brengen wat deze club verdient”, zegt Leko die zijn team kan klaarstomen voor een match tegen KAA Gent. “Ik wil snel weer passie, vechtlust én goed voetbal zien. Nu moeten we kritisch zijn én vooruitblikken naar de match tegen KAA Gent. We moeten dus heel hard aan het werk”, zegt Leko vastberaden.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
KAA Gent wint de wedstrijd
2.61

Faris Haroun: “Met het mes op de keel tegen AA Gent”

Antwerp-aanvoerder Faris Haroun is het met zijn coach eens. Een zege op Gent is dat wat Antwerp hard nodig heeft. “Met het mes op de keel tegen AA Gent? Antwerp moet altijd naar zichzelf kijken en zeker niet panikeren. Een op zes, dan heb je je start gemist, hé. Nu zaterdag thuis tegen AA Gent moeten we serieus voorbereiden en proberen te brengen wat de coach wil. En vooral: de drie punten thuishouden, want het is al even geleden dat we thuis verloren”, aldus Haroun.

Jess Thorup: “Toekomst onzeker na 0 op 6”

Boven KAA Gent hangen er nog donkerdere wolken. Trainer Jess Thorup is niet meer zeker van zijn functie bij de Buffalo’s nu het seizoen belabberd is gestart. Ondanks de geruchten dat er een nieuwe coach naar Gent komt, wil Thorup zich richten op de match van zaterdag tegen Royal Antwerp. “We weten allemaal wat er na een 0 op 6 verwacht wordt. Mijn toekomst? Iemand anders zal daarover beslissen. Ik kan enkel de ploeg voorbereiden op de volgende match en oplossingen zoeken die ik nog niet gevonden heb”, stelt Thorup vast.

“De juiste lessen trekken”

In de eerste twee speelronden waren het Sint-Truiden VV en KV Kortrijk die de punten voor KAA Gent wegnamen. Thorup houdt de moed er echter nog wel in en vertrouwt op zijn ploeg. “We moeten gewoon de juiste lessen trekken uit die nederlagen en een scherpe reactie tonen in het Bosuilstadion. We weten dat we tegen Antwerp duels kunnen winnen”, aldus de Deense coach.

Statistieken

Na twee speelrondes bungelen Royal Antwerp en KAA Gent onderin het rechterrijtje. De ploeg van trainer Leko staat dertiende met één punt. Gent staat zestiende met nul punten. Beerschot VA en Sporting Charleroi zijn de enige teams die twee zeges hebben geboekt in dit kersverse competitieseizoen.

Head 2 Head

Voorbije seizoen ging het hard tegen hard in het Bosuilstadion. Gent kwam al snel voor te staan. Daarna scoorde de ploeg uit Antwerp driemaal. In het slot van de match wisten de Buffalo’s nog een keer toe te slaan en werd het uiteindelijk 3-2. Begin 2019 zegevierde Gent met 1-2. In 2018 en 2017 werd het tweemaal een gelijkspel 2-2 en 1-1. Het kan dus alle kanten opgaan in het Bosuilstadion.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp startte het nieuwe seizoen met het winnen van de Croky Cup. Club Brugge werd met 0-1 verslagen, maar de start van de competitie verliep allesbehalve soepel. De eerste match werd thuis een gelijkspel tegen Moeskroen 1-1 en voorbije weekeinde werd er zelfs verloren van Cercle Brugge met 2-1.

Huidige vorm KAA Gent

Bij KAA Gent draait het al niet veel beter. De eerste match ging in rook op tegen Sint-Truiden VV 2-1 en thuis tegen KV Kortrijk werden de punten voorbije zaterdag ook al niet binnen geharkt: 1-2.

Lappenmand

Royal Antwerp kan zaterdag niet over een geheel fitte selectie beschikken. Middenvelder Alexis De Sart moet door een gescheurde binnenband in het spronggewricht vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn team het doet tegen Gent. Ook Sander Coopman kan door een gescheurde kruisband niet aantreden. Verdediger Matheus is al sinds voorbije oktober geblesseerd aan zijn kuit en zal niet direct gemist worden.

KAA Gent komt zonder Mamadou Sylla naar Antwerp. De centrumspits is eind juni positief getest aan het coronavirus. Ook dreigen er enkele schorsingen te komen aan de kant van de Buffalo’s. Roman Yaremchuk , Elisha Owusu, Nana Asare en Vadis Odjidja-Ofoe hebben alle vier al vier gele kaarten achter de naam staan en moeten oppassen voor nog een prent.

Prognose

Beide teams hebben de smaak nog niet echt te pakken en wij voorspellen dat er dit weekeinde geen winnaar komt in het Bosuilstadion. Onze wedtip is een gelijkspel 1-1 en daarvoor noteren de bookies de hoogste odd van deze match. Benieuwd wat uw voorspelling waard kan zijn? Check alvast onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde quoteringen bij de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Royal Antwerp – KAA Gent

De quoteringen mogen er zijn voor de match van zaterdag in het Bosuilstadion. Een gelijkspel krijgt met x 3.35 keer de inleg de hoogste quotering mee voor dit duel.

In het 1X2 spelsysteem wordt een overwinning van Gent op x 2.61 keer uw inleg ingedeeld. Een zege van Royal Antwerp staat bij de Belgische wedkantoren gemiddeld op x 2.50 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Royal Antwerp – KAA Gent wordt gespeeld op zaterdag 22 augustus om 20:45 uur in het Bosuilstadion te Antwerp. Speelt u vandaag alvast mee via VoetbalGokken.be? Check de hoogste odd en beste deal bij de bookies en ga er net als de voetbalteams er ook deze speelronde weer helemaal voor.


Reacties

belga
23 augustus 2020

Lekker goaltje van Mbokani ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN