Royal Antwerp ontmoet RSC Anderlecht in Bosuilstadion

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 mei 2019     4 REACTIES

Deze zondag gaat RSC Anderlecht op bezoek bij Royal Antwerp FC. Met nog drie matches voor de boeg en negen punten te halen zijn beide ploegen gebrand op een zege. De thuisploeg voelt de hete adem in de nek van Standard Luik en RSCA wil het seizoen niet op de anonieme vijfde stek besluiten. Voor de Belgische wedkantoren weer een prima wedstrijd om de pre-wedstrijdquoteringen zo straf in te delen dat u wel mee moet spelen!

Karim Belhocine: “Maximum geven”

Onder leiding van interim-trainer Karim Belhocine wist RSC Anderlecht voorbije weekend weer eens een driepunter te pakken. Standard Luik werd met 2-1 verslagen in het Constant vanden Stockstadion. De trainer heeft dan ook vertrouwen in de komende drie wedstrijden van de PO1. Zijn ploeg speelt nog thuis tegen KRC Genk en sluit het seizoen met een wedstrijd op verplaatsing bij KAA Gent, maar eerst gaat RSCA op bezoek bij Royal Antwerp FC. “Ik heb de indruk dat de spelers goed samenspelen. Ik wil tegen Antwerp terug het maximum geven om opnieuw de goede koers te varen, voor onze kleuren en zij die voor ons supporteren”, zegt Belhocine.

“Iedereen wil er vol voor gaan”

De Fransman heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg van de vijfde plaatst kunnen komen en daarmee het Europese voetbal nog kunnen halen. “Als iedereen er vol voor gaat en we organisatie koppelen aan werklust als groep, dan zullen we slagen. Het belangrijkste is dat de spelers dat begrijpen. De missie is bijzonder moeilijk, maar niet onmogelijk. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd en willen de mensen tonen dat we het maximum geven”, aldus Belhocine.

Ivan Santini: “We moeten nu doorgaan”

Met de winst op Standard Luik heeft ook Ivan Santini weer meer vertrouwen gekregen in de drie matches die nu nog komen. “We hebben gevochten tot het einde voor die punten, enkele weken geleden was dat wel anders. Die mentaliteitsverandering is zeker te danken aan Belhocine die de groep door-en-door kent en veel vertrouwen geeft. We moeten doorgaan zoals nu, want dit is nog maar een eerste overwinning”, zo stelt Santini vast.

László Bölöni: “Anderlecht blijft Anderlecht”

Terwijl Anderlecht zijn eerste match in de PO1 won, verloor Royal Antwerp met 4-0 van koploper KRC Genk. Die wedstrijd moet dan ook snel vergeten worden en Antwerp-trainer László Bölöni wil zijn blik nu richten op de komst van RSCA. Ondanks dat Paars-wit nog maar een keer won in de PO1 onderschat Bölöni de ploeg uit Brussel niet. “Anderlecht is geen club die door een tegenslag aan kwaliteit inboet. Integendeel. Anderlecht blijft Anderlecht.”

“Anderlecht blijft monster van België”

“Ik denk nu niet dat we zomaar even makkelijk Anderlecht opzij gaan zetten. In Anderlecht hebben ze momenteel zorgen, maar het blijf wel een monster van het Belgisch voetbal. Respect is dus op zijn plaats”, zegt de coach aan Het Nieuwsblad.

Sinan Bolat: “Nu wel winnen van Anderlecht”

Voor Antwerp-doelman Sinan Bolat was het voorbije vrijdag tegen Genk behoorlijk afzien met vier tegenstreffers, maar Bolat herpakt zich snel. “Alles kan nog, al moeten we nu wel van Anderlecht winnen”, aldus Bolat in Gazet van Antwerpen. “De mentaliteit is nog steeds goed. We hebben dit seizoen nog andere grote ploegen pijn kunnen doen.”

Lior Refaelov: “Die derde plaats is ons hoofddoel”

De verloren match tegen Genk wil ook speler Lior Refaelov snel vergeten. Met de derde plek heeft Royal Antwerp een prima positie te pakken, maar Standard Luik is met twee punten minder nog een groot gevaar voor de ploeg. Refaelov hoopt zondag met een zege tegen RSCA dat gat te vergroten. “Boven Standard eindigen zou bijzonder knap zijn. Dan hebben we ook nog een weekje langer vakantie”, voegde hij er met een knipoog aan toe. “Die derde plaats is toch ons hoofddoel”, aldus de Israëliër in de Voetbalkrant.

Blessuren

Karim Belhocine dreigt nog te moeten gaan puzzelen in zijn verdediging voor de trip naar het Bosuil-stadion van Antwerp. Het goede nieuws van de week was dat Sebastiaan Bornauw geen schorsing kreeg opgelegd voor zijn rode kaart tegen Standard, maar het is nog onzeker of Kara Mbodji mee kan spelen in de wedstrijd van zondag. Mbodji sukkelt met de rug. Met James Lawrence verblijft er zondag waarschijnlijk nog een verdediger met rugblessure in de ziekenboeg van Paars-wit achter. en moet klaargestoomd worden. Ook is het nog afwachten of Antonio Milic op tijd fit te geraken is. László Bölöni hoeft niet te puzzelen aan zijn selectie en kan thuis met een fitte basiselftal van start gaan.

Jelle van Damme

Voor Antwerp-speler Jelle van Damme gaat dit een hele speciale match zijn: hij speelde negen jaar terug voor RSCA en vertelde pas begin dit jaar over al zijn ervaringen bij de Brusselse club. Nu ertegen spelen, zal dus nog specialer voelen dan voordien.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Royal Antwerp – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben voor deze match in Antwerp zeer straffe pre-wedstrijdquoteringen voor u gereedstaan. De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitgekeerd bij een gelijkspel x 3.30 keer uw inleg. Nog een hoge beloning staat er te wachten bij winst van RSC Anderlecht x 2.90 keer uw speelbedrag. Ook een zege van The Great Old wordt in het 1X2 spelsysteem met x 2.37 keer het ingelegde geldbedrag goed beloond.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De PO1-match Royal Antwerp – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 12 mei om 14:30 uur in het Bosuil-stadion te Antwerp. Weet RSCA de top vier nog te behalen door alvast van Royal Antwerp te winnen of zegeviert de thuisploeg deze zondag? Zet op het juiste moment in op uw favoriete ploeg en pak de hoogste quotering via VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

ysentje
10 mei 2019

Royal Antwerp gaat RSCA een koppie kleiner krijgen.

5 jaar geleden

heldenv...
11 mei 2019

Met Belhocine aan het roer zie ik deze match wel goed komen voor RSCA.

5 jaar geleden

allesof...
11 mei 2019

The Great Old is thuis een beest. Ik durf mijn geld wel in te zetten op het zegevieren van Antwerp!

5 jaar geleden

rsca
12 mei 2019

RSCA gaat winnen met 0-2!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN