Royal Antwerp krijgt Club Brugge op bezoek in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 april 2019     7 REACTIES

Komend weekend wordt in België onder meer de vijfde ronde van de kampioenspoule gespeeld. Eén van die wedstrijden vindt plaats op paasmaandag, wanneer Antwerp en Club Brugge het tegen elkaar opnemen. Voorafgaand aan de wedstrijd weet men waar men aan toe is, omdat de concurrentie al eerder in het weekend heeft gespeeld.

Laszlo Bölöni: “Club Brugge brengt heel energiek voetbal”

Antwerp doet het in de play-offs goed. Na een slechte start tegen Standard Luik heeft de ploeg driemaal gewonnen, onder meer van koploper Genk. Antwerp doet dus gewoon mee in de strijd om Europees voetbal, en daar zag het in het slot van de regulier competitie niet naar uit. Daar wist de ploeg nog maar één keer te winnen en dus waren de verwachtingen niet hoog gespannen. Toch kan de ploeg bij winst op Club Brugge gelijk komen te staan met Club en zo de strijd aangaan om de tweede plek, die recht geeft op de voorrondes van de Champions League.

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni probeert ondertussen de verwachtingen enigszins te temperen: “Club Brugge brengt, behalve in zijn laatste wedstrijd, heel energiek voetbal. Ik ben daarvan onder de indruk. Het wordt voor ons heel belangrijk om mentaal top te zijn. We mogen hongerig zijn, maar niet té, want dat kan gevaarlijk worden. We moeten kalm proberen te blijven. Ik wil niet dat we op een voetstuk gezet worden waar we van af kunnen donderen. Ik blijf ambitieus, maar met de voeten op de grond,” aldus de coach tegen HLN. 

Ivan Leko: “We moeten rekening houden met de manier waarop Antwerp voetbalt”

Club Brugge moet zien af te rekenen met het boven verwachting presterende Antwerp. De ploeg staat vier punten achter op koploper Genk en zal dus moeten winnen om nog in het spoor te blijven. Bij puntverlies zal het de titel uit haar hoofd kunnen zetten, en dat ziet trainer Ivan Leko ook: “We moeten rekening houden met de manier waarop Antwerp voetbalt. Wellicht dat we enkele wissels doorvoeren in de ploeg.” Voor Club Brugge staat er dus veel op het spel in deze speelronde, dat in tegenstelling tot de Antwerpse ploeg, dat al verrassend presteert.

Ronde vijf

Na deze speelronde hebben de clubs in PO1 elkaar allemaal éénmaal ontmoet en is het aftellen naar het einde van de competitie. Brugge moet winnen om Genk niet een voorschot op de titel te geven, terwijl Antwerp in de race wil blijven voor Europees voetbal.

Blessures

Antwerp heeft een vrijwel fitte selectie. De ploeg kan alleen geen beroep doen op verdediger Aurelio Buta (knieblessure). Club Brugge kent vier geblesseerden: Matej Mitrovic, Marvelous Nakamba, Thibault Vlietinck en Kaveh Rezaei.

Statistieken

Op basis van de statistieken zou Antwerp geen probleem moeten zijn voor Club. Antwerp wist dit millennium nog niet te winnen in de competitie van Club, met daarbij de aantekening dat de Antwerp in die periode tussen 2004 en 2017 in de Eerste Divisie bivakkeerden. De Antwerpse Bosuil is dan ook geen onneembare veste voor clubs. Daarentegen is ook Club Brugge niet altijd even sterk in uitwedstrijden, waarin het regelmatig punten verspeelt.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Royal Antwerp – Club Brugge

De pre-wedstrijdquoteringen van de Belgische wedkantoren laten zien dat men meer vertrouwen heeft in een overwinning voor Club Brugge dan een thuiszege voor Antwerp. Voor een Brugse overwinning betalen de wedkantoren x 2,16 keer de inleg uit, voor een overwinning van Antwerp x 3,10. Een gelijkspel levertin het 1X2 spelsysteem x 3,40 keer uw speelbedrag op.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De PO1-wedstrijd Royal Antwerp – Club Brugge wordt op paasmaandag 22 april om 14.30 uur gespeeld in het Bosuilstadion te Antwerp. Weet Club Brugge de belangrijke punten mee naar huis te nemen of houdt Antwerp de punten in eigen huis? Zet vandaag nog in op deze wedstrijd via de bookmakerspage van VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

allesof...
23 april 2019

Gegokt op een saaie 0-0, maar de beloning was zeker niet saai ;)

5 jaar geleden

casinoking
23 april 2019

Met deze manier van spelen kan Club het kampioenschap zeker wel vergeten

5 jaar geleden

bobgok
23 april 2019

Mooi paasweekend gehad en nog geld verdiend ook ;)

5 jaar geleden

kampioe...
23 april 2019

Gegokt op winst van Antwerp, maar helaas zat dat er niet in. Bölöni had Leko te kijk kunnen zetten.

5 jaar geleden

thegambler
23 april 2019

Mij hoor je niet klagen. :-D Goed verdiend aan dit gelijkspel in Antwerp.

5 jaar geleden

extratime
23 april 2019

Amai alweer puntverlies voor Brugge. Had ik niet verwacht, al spelen ze op verplaatsing sws niet best deze jaargang.

5 jaar geleden

tooskla...
23 april 2019

Het maakte mij niet uit wie er won, de quotering waren op zijn Paasbest ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN