Regerend landskampioen Genk op verplaatsing naar Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 januari 2020     2 REACTIES

De competitiehervatting bevat veel fraaie affiches en ook de pot tussen SV Zulte Waregem en KRC Genk is er één om goed in de gaten te houden. De bookies hebben straffe odds klaarstaan en dus zochten wij van VoetbalGokken.be de matchfacts en hoogste odds voor u op! Maar eerst een korte analyses van de hoofdcoaches.

Francky Dury: “Mooie match tegen KRC Genk”

SV Zulte Waregem begint de tweede seizoenshelft met veel goesting nadat het eerste deel goed meeviel. Coach Francky Dury: “Nu komt er direct al een mooie match aan tegen KRC Genk. Dit soort thuiswedstrijden moeten wij gewoon winnen. We moeten wel gefocust zijn, want een overwinning is het allerbelangrijkste.”

Zulte Waregem wint de wedstrijd
3.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
KRC Genk wint de wedstrijd
2.10

“Staan op onze plaats”

Zulte Waregem strijdt momenteel mee voor een plek in de top zes. Goed voor de kampioenspoule. Coach Francky Dury heeft die ambitie alvast ook, maar ziet veel concurrentie. “Natuurlijk hebben wij die ambitie”, begint Dury tegenover Het Laatste Nieuws. “Maar als we play-off 1 willen spelen, dan moeten we het niveau halen van die top zes. Ik denk dat we momenteel wel op onze plaats staan.”

Hannes Wolf: “Tegen Essevee tot uiterste gaan”

Voor KRC Genk coach Hannes Wolf is het vooral zaak die eerste seizoenshelft zo snel mogelijk te vergeten en terug de focus te leggen op wat nog komen gaat. Wolf: “Ploegen die tegenover ons staan, moeten weten dat wij bereid zijn om verder te gaan dan zij. Dat moet tegen Zulte Waregem en de komende maanden onze grootste kwaliteit zijn.”

“Zondag al gretigheid zien”

Wolf verwacht dat Genk nog prima in staat is om een geweldige remonte te maken: “We zijn een jonge groep, dus wij moeten bereid zijn om harder te werken dan de rest, meer te lopen dan de rest en hongeriger te zijn dan de rest. Het beste moet nog komen voor mijn spelers. Hun carrière moet nog beginnen. Die gretigheid wil ik zondag tegen Zulte Waregem al zien.”

Statistieken

De thuisploeg staat zevende met 31 uit 21. Dat is evenveel als KRC Genk, maar de regerend landskampioen staat als achtste geklasseerd vanwege een slechter doelsaldo dan Zulte Waregem. De winnaar kan dus een flinke stap zetten richting de ploegen die boven de twee formaties staan, de verliezer haakt voorlopig af.

Head 2 Head

Voorbije seizoen deelden Zulte Waregem en Genk de punten. In het Regenboogstadion werd het 3-3. De drie voorgaande matches bij de fusieploeg leverde twee zeges voor Genk op (1-2 en 0-1). SV Zulte Waregem mocht eenmaal de bloemen in ontvangst nemen: 1-0 in 2016.

Huidige vorm SV Zulte Waregem

SV Zulte Waregem sloot het jaar 2019 af met twee nederlagen op Jan Breydel. Eerst was Cercle Brugge te sterk: 2-0 en amper een week later deed Club er nog een schepje bovenop: 4-0. De oefencampagne richting de tweede seizoenshelft gaf wel weer wat vertrouwen. De match tegen het Nederlandse PEC Zwolle zorgde voor lichte euforie in het kamp van Essevee: 1-3 winst.

Huidige vorm KRC Genk

Ook Genk kende een goede voorbereiding op de match tegen SV Zulte Waregem. Tegen het Duitse 1. FC Köln leverde een 1-1 gelijkspel op en de match tegen het Hongaarse Ferencvaros zelfs een overwinning: 2-1. Genk tankte ook al vertrouwen door de laatste match van 2019 voor de Jupiler Pro League winnend af te sluiten: Eupen werd met 2-1 aan de zegekar gebonden.

Lappenmand

Essevee moet het nog altijd stellen zonder Olivier Deschacht. De 38-jarige centrale verdediger ontbreekt al sinds begin december wegens een schouderblessure. Gideon Mensah moet op zijn qui vive zijn: de linksback heeft al vier gele kaarten achter zijn naam staan. Een geel tegen Genk betekent een schorsing.

Danny Vukovic keert pas in februari terug in de A-kern van KRC Genk. De 34-jarige doelman kan niet onder de lat staan vanwege een ingescheurde achillespees. Bryan Heynen is nog langer out. Hij scheurde eind november zijn kruisband.

Prognose

Onze wedtip voor deze JPL-match: 2-2. Wij spelen op een draw, omdat de odds hiervoor wel heel aantrekkelijk zijn. Bovendien heeft Essevee in het verleden vaak bewezen in topmatches te kunnen verrassen. Benieuwd naar de pre-wedstrijdquoteringen? Check onderstaand overzicht voor de odds van uw voorspelling!

Quoteringen – SV Zulte Waregem – KRC Genk

De quoteringen lopen hoog op voor de wedstrijd van Zulte tegen Genk in Waregem. De hoogste odd van deze match x 3.60 keer de inleg keren de Belgische wedkantoren uit als het een gelijkspel wordt in het Regenboogstadion. Een overwinning van Zulte levert u met x 3.20 keer de inleg al niet veel minder op. Verwacht u een zege van Genk? Vul dan een 2 in in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers en ontvang uw inleg x 2.10 keer terug als de Genkies zondagavond zegevieren.

De Jupiler Pro League wedstrijd SV Zulte Waregem – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 19 januari om 20:00 uur in het Regenboogstadion te Waregem. Via VoetbalGokken.be pakt u de hoogste odd bij de bookmakers die past bij uw voorspelling. Speelt u op Zulte of wordt het toch Genk? Zet uw voorspelling vandaag alvast op scherp en win.


Reacties

weddendat
17 januari 2020

Drie punten voor de Genkies ;)

4 jaar geleden

riesjart
19 januari 2020

Ik gok op een 2-2 gelijkspel.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN