Pro League wedden: Standard Luik – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 maart 2022     0 REACTIES

Deze zondag gaat koploper Royale Union SG op bezoek bij Standard Luik. Met nog twee speelronden te gaan kan Royale Union haar koppositie verstevigen voor PO1. Verwacht u een zege van Union ’60 of houdt Standaard de drie punten op Sclessin? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor hoge pre-odds als uw voorspellingen juist zijn.

Luka Elsner: “Ambitieus zijn voor match Royale Union”

Luka Eslner was tot 2019 coach van Royale Union SG. Nu gaat de Sloveense trainer met zijn huidige ploeg, Standard Luik tegen Union ’60 aantreden. Van het huidige Union win je niet maar zo weet coach Elsner. “We moeten ambitieus zijn. We willen blijven strijden, dan moeten we winnen. We zetten de jacht in op Royale Union en St. Truiden en beseffen dat we zondag voor een fysiek zware uitdaging staan”, zegt coach Elsner over de laatste speelronden van de reguliere competitie.

“Werk geen vruchten afgeworpen”

Standard Luik heeft zich twee weken geleden verzekerd van lijfbehoud in de Pro League. De 0-1 overwinning op KV Kortrijk was hard nodig om zeker te zijn niet te degraderen. Toch is het seizoen volgens coach Eslner niet volgens plan verlopen. “We hebben nochtans op verschillende vlakken inspanningen gedaan, maar de resultaten zijn niet of te weinig gevolgd. Ons werk heeft helaas geen vruchten afgeworpen en dat is hard om te aanvaarden”, aldus de trainer van de Rouches.

Felice Mazzu: “Goede reeks verderzetten bij Standard Luik”

Royale Union SG sluit de reguliere competitie af met een match in Luik tegen Standaard en een thuisduel tegen Beerschot VA. Coach Felice Mazzu is klaar voor de laatste twee speelronden. “We willen graag onze goede reeks verderzetten bij Standard Luik, maar ook graag onze eerste plaats vasthouden. Een reeks op zich is minder belangrijk dan ons doel. En ons doel is op dit moment om de reguliere competitie op de eerste plaats af te sluiten”, aldus Mazzu.

“Union verdient kampioenschap”

Coach Mazzu hoopt ook stand te gaan houden in PO1 met de mogelijkheid kampioen te worden van België. “Ik sta er positief tegenover en ik zou het graag willen. Als de competitie binnen twee matchen stopt, ben ik zeker dat we kampioen worden. Maar met de Play-Offs is het moeilijk, maar mijn groep verdient het alleszins”, concludeert coach Mazzu.

Statistieken

Royale Union staat met 71 punten bovenaan de tabel van de Jupiler Pro league. De ploeg van coach Mazzu heeft 71 punten en dat zijn er vijf meer dan de nummer twee Club Brugge. Om de Bruggenaren voor te blijven moet Union ’60 zes punten pakken in de komende twee duels. Standard Luik staat op de dertiende plaats van de competitie. Het team uit Luik heeft 36 punten en kan niet meer degraderen. Ook PO2 halen is niet meer mogelijk voor de Rouches.

Head 2 Head

Standard Luik en Royale Union speelden in de competitie voor de laatste keer op 28 april 2017 tegen elkaar in Luik. De Rouches wonnen die wedstrijd toen met 3-1. Dit seizoen hebben de teams elkaar al ontmoet in Brussel. Het was toen Union ’60 die met 4-0 zegevierde van de Luikse formatie.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik speelde voor de interlands van de Rode Duivels tegen KV Kortrijk. De ploeg van coach Elsner won met 0-1 van KVK. Deze punten hadden de Luikenaren nodig voor lijfbehoud in de Pro League. Een match daarvoor verloor Standaard met 0-1 van RFC Seraing.

Huidige vorm Royale Union SG

De laatste match van Royale Union SG voordat de interlands van start gingen, was tegen KV Oostende. De ploeg van coach Mazzu wist niet te winnen van het team uit Oostende en kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een speelronde daarvoor werd OH Leuven met 1-4 verslagen.

Lappenmand

Standard Luik kan niet beschikken over de geblesseerde verdediger Konstantinos Laifis en middenvelder Daouda Peeters

Royale Union laat Matthew Sorinola, Senne Lynen en Cameron Puertas door diverse kwetsuren achter. Dante Vanzeir is geschorst door een rode kaart en moet een match brommen.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege voor Royale Union. Wij vullen een 0-2 overwinning van Union ’60 in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match in Luik?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze een na laatste wedstrijd in de reguliere competitie.

Quoteringen Standard Luik – Royale Union SG

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odd van dit duel genoteerd bij een zege van Standard Luik. Mochten de Rouches zegevieren dan kunt u rekenen op een uitkering van maximaal x 4.33 keer de inleg.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem van de Belgische bookmakerskantoren maximaal x 4.00 keer de inleg waard.

Verwacht u een overwinning van Royale Union SG? Dan levert een correcte voorspelling op Union ’60 gemiddeld x 1.66 keer de inleg op bij de Belgische wedkantoren.

De Jupiler Pro league match Standard Luik – Royale Union SG wordt gespeeld op zondag 3 april om 13:30 uur in het Stade Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Voorspel deze match via de bookmakers op VoetbalGokken.be! Zo bent u zeker dat u speelt via veilige wedkantoren op alle matches in de Jupiler Pro League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN