Pro League wedden: RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 januari 2023     0 REACTIES

Deze zondag wordt in het Lotto Park Stadion te Brussel de match tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC gehouden. De bezoekers uit Antwerpen draaien mee in de top van de Belgische competitie terwijl RSCA in de middenmoot bungelt. Welke ploeg pakt drie punten in deze speelronde van de Pro League? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkaar voor het scoren van de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be!

Brian Riemer: “Agressief Anderlecht zie tegen Royal Antwerp”

Voorbije weekeinde zegevierde RSC Anderlecht bij RF  Seraing (0-1) en dat deed de ploeg van coach Brian Riemer goed richting de wedstrijd tegen Royal Antwerp. “De mentaliteit is het grote pluspunt. Dat is de belangrijkste factor om resultaat te halen. Het project dat we begonnen in december loont, want ik zie het team vooruitgaan. Ik wil ook zondag een agressief Anderlecht zien, dat probeert te domineren met zoveel mogelijk hoge druk. Ik wil een team zien dat sterk is aan de bal, balbezit wil en die de tegenstander wil insluiten”, legt de Deense trainer uit.

“In het aanvallende compartiment hebben we wat versterking nodig”

De coach van Paars-wit heeft goede vooruitzichten voor de club richting de rest van het seizoen. “Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn kern versterkt zal worden de komende weken, met 2 à 3 spelers. Vooral in het aanvallende compartiment hebben we wat versterking nodig, want daar zijn we een paar jongens verloren”, analyseert de coach van RSCA.

Mark van Bommel: “Zien te winnen van Anderlecht”

De laatste twee speelronden zegevierde Royal Antwerp FC en dus kijkt coach Mark van Bommel graag naar de concurrentie. Als er zondag gewonnen wordt van Anderlecht blijft RAFC concurreren in de top drie van de Belgische Pro League. “Wij moeten nu zien te winnen van Anderlecht om bovenin mee te blijven draaien en die play-offs zo snel mogelijk veilig te stellen. Dat kan nu nog niet, maar daartoe kan ook deze match bijdragen.”

“Spelers fit houden”

De lappenmand van Royal Antwerp geraakt overvol en ook topscoorder van de Pro League, Vincent Janssen is een match geschorst. Het zit de coach niet mee als als zondag naar Brussel afreist voor de ontmoeting met Paars-wit. “Er zijn nog steeds jongens die op de bank zitten. Er zijn veel geblesseerden, maar daar gaan we niet over klagen. De spelers die beschikbaar zijn, moeten we fit houden en daar moet je elke dag rekening mee houden op training”, besluit de coach van de Great Old.

Statistieken

Na 22 speelronde staat Racing Genk nog altijd op de eerste plaats van de Jupiler Pro League. De huidige koploper heeft reeds 55 punten geraapt. Royal Union staat tweede met 49 punten. RAFC is de nummer drie met 45 punten en Anderlecht vinden we pas terug op de elfde plaats met 27 punten.

Head 2 Head

Anderlecht en Royal Antwerp troffen elkander op 12 mei voorbije kalenderjaar voor de laatste keer aan in het Lotto Park Stadion. Toen wist Paars-wit met 2-1 te zegevieren van de bezoekers uit Antwerpen. De laatste keer dat Antwerp FC kwam zegevieren in Brussel was op 15 september 2019. Het werd die dag 1-2 voor RAFC bij Anderlecht.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Na drie speelronde niet te hebben gewonnen, pakte RSC Anderlecht voorbije zondag drie punten in Liege. De ploeg van coach Riemer zegevierde met 0-1 van rode lantaarn RFC Seraing. Gemakkelijk had Paars-wit het niet. Pas in de 76ste speelmintuut was daar plots het verlossende doelpunt van Mario Stroeykens dat RSC drie punten bracht.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp speelde voorbije zondag tegen Standard Luik. In het Bosuil Stadion werd het 4-1 voor de ploeg van trainer Van Bommel. Ook een speelronde eerder werd gewonnen. RAFC zegevierde toen bij KV Oostende met 0-3.

Lappenmand

RSC Anderlecht kan zondag niet beschikken over de twee verdedigers Hannes Delcroix en Wesley Hoedt. Ook middenvelder Lior Refaelov en aanvaller Julien Duranville zijn nog niet hersteld van hun kwetsuren. Kristian Arnstad is door een gele kaart een speelronde geschorst.

RAFC-coach Van Bommel kan niet rekenen op de geblesseerde middenvelder Faris Haroun en Koji Miyoshi. Ook verdediger Sam Vines is er zondag door een blessure niet bij als Antwerp FC tegen Anderlecht speelt. Vincent Janssen is geschorst door een gele kaart en moet een speelronde op de blaren zitten.

Prognostiek

Na alle statistieken nu aandacht voor onze prognostiek voor de match RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC. De Belgische wedkantoren wijzen de Great Old aan als favoriet van dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 1-1 puntendeling in Brussel. Wat is uw voorspelling voor deze JPL match?

Quoteringen RSC Anderlecht – Royal Antwerp

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds gelijkwaardig ingedeeld bij deze match in de Pro League. De hoogste odds in het 1X2 spelsysteem staan genoteerd bij een gelijkspel. Als RSCA en Antwerp FC de punten met elkander delen, kunt u tot maximaal 3.60 keer het speelbedrag verdienen.

Een zege van Anderlecht staat op maximaal x2.90 keer de inleg ingedeeld en dat is iets hoger dan bij een zege van Royal Antwerp FC wordt uitbetaald aan Voetbalgokkers die een winnende voorspelling heeft geplaatst.

Mocht de ploeg van coach Mark Van Bommel drie punten pakken in deze 23 speelronde van de Belgische Pro League, dan staan er pre-odds klaar die oplopen tot maximaal 2.45 keer de inleg. Deze staan subiet voor u gereed bij de wedkantoren die voetbalmatches aanbieden op hun Sportsbook.

De Jupiler Pro League wedstrijd RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC Wordt gespeeld op zondag 29 januari om 13:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel de winnaar van dit duel en scoor de strafste bookmakerdeals op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN