Pro League voorspellingen: Straffe odds bij Standard Luik – KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 november 2020     2 REACTIES

Deze zaterdagmiddag herpakt de Jupiler Pro League zich met een match tussen Standard Luik en KAS Eupen. Voor deze eerste match van dit weekeinde schalen de Belgische wedkantoren de quoteringen meteen hoog in. Wilt u profiteren van de beste weddeals? Speel dan via VoetbalGokken.be mee op Standaard – KAS Eupen!

Philippe Montanier: “Klaar voor de strijd met Eupen”

De teams in de top zes van de Jupiler Pro League zijn aan elkaar gewaagd. De ploegen behaalden tot nu toe bijna evenveel punten. Club Brugge en Sporting Charleroi hebben de meeste punten en Standard Luik-coach Philippe Montanier wil beide teams niet uit het oog verliezen. Winnen van Eupen is het doel van de Fransman. “We hebben gemotiveerde spelers en we zijn klaar om de strijd aan te gaan tegen Eupen, vertelt Montanier.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.62
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
KAS Eupen wint de wedstrijd
5.05

“We willen zaterdag de meest competitieve ploeg opstellen”

Net als KAS Eupen won Standaard ook de laatste match voor de interlandbreak niet. Beide teams smachten naar een driepunter. “We bevinden ons in dezelfde situatie als onze tegenstander, dus het is inderdaad een cruciale wedstrijd voor beide ploegen. We willen zaterdag de meest competitieve ploeg opstellen om onze punten te pakken”, aldus de T1 van de Rouches.

Beñat San José: “De sfeer in Luik is altijd warm”

Eupen-coach Beñat San José reist zaterdag met zijn team naar Luik voor de dertiende speelronde van de competitie. Er mogen geen fans mee om Eupen aan te moedigen en José zal dat ook ditmaal missen. “De sfeer in Luik is altijd warm. Het publiek helpt altijd het team dat thuis speelt. Als het een voordeel is om zonder publiek naar Sclessin te gaan? Ik weet het niet. We missen onze fans”, zegt de coach.

“We bevinden ons niet in een slechte positie”

Ondanks dat heeft José zijn plan van aanpak klaar. “We proberen compact te zijn, maar het is waar dat we soms, door te pushen om te scoren, ruimte achterlaten en de tegenstander profiteert. Het gebeurt te vaak, ja. Daar zijn we mee bezig. We moeten eraan blijven werken.” De ploeg staat pas dertiende in het rijtje en moet het opnemen tegen de nummer drie van de competitie. José: “Maar mijn gevoel is dat we meer punten verdienen dan die we hebben en dat komt meestal door gebrek aan efficiëntie. We bevinden ons niet in een slechte positie, maar we verdienen het om hoger te staan. Daar moeten we op verplaatsing bij Standaard dan maar zelf voor gaan zorgen ”, aldus José tijdens zijn voorbeschouwing op de match van zaterdag.

Statistieken

In de top zeven van de Jupiler Pro League is de concurrentie heel groot. Club Brugge gaat aan kop met 23 punten. Sporting Charleroi volgt de koploper met evenveel punten, maar een minder doelsaldo. Beerschot (derde), KRC Genk (vierde) en Standard Liege die vijfde staat, hebben alle drie 22 punten bij elkaar geraapt. Royal Antwerp en RSC Anderlecht sluiten het rijtje van zeven met beide 21 punten. KAS Eupen staat op de dertiende in de tabellen en heeft twaalf punten.

Head 2 Head

In Luik bewaren ze goede herinneringen aan de thuismatches tegen KAS Eupen. Voorbije jaar won de ploeg van coach Montanier met 3-0 van het Duitstalige Eupen. Een match eerder werd met dezelfde cijfers gewonnen op Sclessin. KAS Eupen won voor het laatst in 2010 van Standaard. Het werd toen 1-3 voor de ploeg die al ruim tien jaar geen zege heeft geboekt in Luik.

Huidige vorm Standard Luik

De laatste keer dat de ploeg van coach Montanier in actie kwam was tegen Royal Antwerp. De ploeg uit Luik wist niet te zegevieren in Antwerpen, maar wist wel een puntje te verdienen door gelijk te spelen 1-1. Standaard troef enkele dagen daarvoor het Poolse Lech Poznan in de Europa League. Die match op verplaatsing werd verloren met 3-1. Begin november werd er nog met 1-0 gewonnen van KV Oostende.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen speelden de laatste competitiematch voor de Nations League-week tegen Waasland-Beveren. De Panda’s speelden een gelijkspel 1-1 tegen de nummer zeventien van de Jupiler Pro League. Een week eerder ging de ploeg van coach José nog flink onderuit bij KRC Genk dat met 4-0 won van Eupen. Midden oktober won Eupen nog van rode lantaarn Moeskroen: 0-2.

Lappenmand

Coach Montanier kan zaterdagmiddag niet beschikken over William Balikwisha. Hij heeft last van een schouderblessure. Zinho Vanheusden is ook niet van de partij. De verdediger van Standaard kampt met een gescheurde kruisband. Mehdi Carcela kan er door gezondheidsklachten ook niet bij zijn. Nicolas Raskin heeft vier gele kaarten en moet oppassen niet geschorst te geraken voor de komende speelronde.

Bij KAS Eupen zijn er tot noch toe geen meldingen van geblesseerde spelers. Wel moeten Jens Cools en Stef Peeters op hun tellen passen als zij tegen Standaard spelen. Beide spelers hebben vier gele kaarten achter de naam staan. Nog een prent betekent een match brommen.

Prognose

Aangezien Standard Luik hoger geklasseerd staat op de ranglijst van de Jupiler Pro League verwachten wij dat de Rouches zaterdagmiddag ook gaan zegevieren. Onze wedtip is een 2-1 voor Standaard. Mee eens of juist niet? U bent helemaal vrij om uw eigen weddenschap te maken met de bookmakers op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be!

Quoteringen Standard Luik – KAS Eupen

De quoteringen zijn torenhoog ingeschaald voor deze match op Sclessin. De hoogste odd keren de bookies uit als Eupen wint. Uw inleg wordt x 5.05 keer meer waard als de Panda’s inderdaad zegevieren.

Een gelijkspel krijgt bij de legale Belgische online bookies die zijn aangesloten bij voetbalgokken met x 3.80 keer uw speelbedrag ook een zeer waardevolle pre-wedstrijd quotering mee. Een zege van Standard in eigen huis is in het 1X2 spelsysteem gemiddeld goed voor een beloning van x 1.62 keer het speelbedrag.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – KAS Eupen wordt gespeeld op zaterdag 21 november om 16:15 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Welke ploeg domineert zaterdagmiddag de match op Sclessin en pakt drie punten? Sla uw slag bij uw favoriete bookmaker en speel vandaag mee om de strafste winstbonussen!


Reacties

voetbal...
20 november 2020

Normaal gesproken moet Standaard zegevieren op Sclessin.

3 jaar geleden

casinoking
20 november 2020

Straffe odd voor Eupen!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN