Pro League voorspel speelronde twee KRC Genk – KV Oostende

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 juli 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de tweede speelronde in de Belgische Pro League bekampt. Hierin neemt KRC Genk het vrijdagavond in de Luminus Arena op tegen KV Oostende. Beide teams verloren hun seizoenopener en zullen rap punten willen scoren. Welke ploeg wint er volgens u? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ga voor de strafste Pro League pre-odds deals!

John van den Brom: “Vol vertrouwen tegen Oostende”

KRC Genk begon de competitie met een gelijkspel tegen Standard Luik (1-1), maar coach John van den Brom was niet heel erg ontevreden. “Als je zo begint als wij, kan ik daar meer dan tevreden over zijn. We zitten aan het begin van dit seizoen en gaan vrijdag vol vertrouwen thuis tegen Oostende spelen”, zegt Van den Brom in ferme bewoordingen.

KRC Genk wint de wedstrijd
1.62
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
KV Oostende wint de wedstrijd
5.85

“Het wordt niet gemakkelijk”

Ondanks dat het duel in de Luminus Arena wordt gespeeld, verwacht coach Van den Brom geen gemakkelijke match. “Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd tegen een ploeg die heel gemotiveerd voor de dag zal komen. Oostende zit misschien nog niet vol vertrouwen na hun match van voorbije weekend, maar wij mogen niet te veel naar de tegenstander kijken en moeten altijd uitgaan van zijn eigen sterkte”, aldus de T1 van Racing Genk.

Alexander Blessin: “Enkel focussen op Genk match”

KV Oostende begon het kersverse seizoen met een nederlaag tegen Sporting Charleroi dat met 0-3 kwam winnen bij de Kustploeg. Volgens KVO-coach Alexander Blessin had er aanvallend meer in moeten zitten bij zijn team dat vrijdag op verplaatsing naar Racing Genk gaat. “We hadden wat kansjes, maar we hebben heel weinig gecreëerd. Dat moet beter, want we moeten ons nu volledig focussen op Genk”, aldus de coach van Oostende in zijn perspraatje.

“We hebben nog veel werk voor de boeg”

Coach Blessin weet dan ook waar deze week op getraind moet worden. “De match tegen Charleroi toont dat we nog veel werk voor de boeg hebben. We moeten daar de komende week hard aan werken. Maar het wordt kort dag. Vrijdag wacht Genk al”, blikt de coach vooruit naar de tweede speelronde van de Jupiler Pro league.

Statistieken

Na de eerste speelronde staat Genk op de negende plek van de Jupiler Pro league met één punt. KV Oostende leed de grootste nederlaag dit weekeinde (0-3 tegen Charleroi) en staat met lege handen op de achttiende plaats.

Head 2 Head

KRC Genk en KV Oostende speelden op 28 september voorbije jaar voor het laatst tegen elkaar in de Luminus Arena. De match werd toen gelijkgespeeld met 2-2. In Oostende zegevierde KVO voorbije seizoen met 3-1 van de Genkies. De thuismatches van Genk in 2019 en 2018 werden beide gewonnen door de Genkies. Oostende won voor het laatst in januari 2017 in Genk, maar dit betrof de halve finale van de Belgische beker. Het werd toen 0-1 voor KVO.

Huidige vorm KRC Genk

Racing Genk begon de competitie met een match op verplaatsing bij Standard Luik. De Genkies wisten niet te winnen van de Rouches, maar speelden wel een gelijkspel 1-1. De Genkies hadden twee weken gelden ook al de Super cup tegen Club Brugge gespeeld. Die prijs werd niet gewonnen door het team van coach Van den Brom: 3-2 voor Club Brugge.

Huidige vorm KV Oostende

KV Oostende werd in de eerste speelronde van de Pro league verslagen door Sporting Charleroi. De ploeg van coach Blessin moest drie doelpunten slikken van het team uit Charleroi. De oefencampagne verliep ook al niet op rolletjes voor het team van coach Blessin. Van de drie matches werd er maar één gewonnen.

Lappenmand

Coach Van den Brom kan vrijdag niet beschikken over Kristian Thorstvedt. De middenvelder van Genk kampt met een knieblessure. Verdere kwetsuren zijn er (nog) niet te melden.

KV Oostende kan geen beroep doen op middenvelder Cameron McGeehan die een enkelblessure heeft. De rest van de selectie is tijdig fit geraakt.

Prognose

Wij voorspellen dat KRC Genk dit weekeinde wel een overwinning boekt. Onze wedtip is 2-0 voor de Genkies. In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor de match Genk – Oostende.

Quoteringen KRC Genk – KV Oostende

De hoogste pre-odds voor deze match worden uitgekeerd als KV Oostende wint. U kunt op een beloning van x 5.85 keer uw speelbedrag rekenen als KVO wint in Genk.

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat er voor winst van Genk een quotering van x 1.62 keer uw inleg voor u gereed. Een gelijkspel is bij de bookmakers x 3.85 keer uw inleg waard.

De Jupiler Pro League match KRC Genk – KV Oostende wordt gespeeld op vrijdag 30 juli om 20:45 uur in de Luminus Arena te Genk. Welk team pakt dit weekeinde drie punten? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de winnende weddenschap met de hoogste pre-odds en de beste online voetbal deals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN