Pro League: voetbalwedden op KV Mechelen – RFC Seraing

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 december 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League wordt op de maandag na de kerst – weliswaar zonder fans – alweer gevoetbald. In speelronde 21, de laatste van dit kalenderjaar, staan KV Mechelen en RFC Seraing tegenover elkander. Voorspel de uitkomsten van deze Belgische competitiematch via VoetbalGokken.be en scoor dit jaar nog ferme bookmakers bonussen!

KV Mechelen coach Wouter Vrancken: “We moeten er dit keer wel staan”

KV Mechelen beleefde op de eerste speeldag van het lopende seizoen een ferme domper toen promovendus Seraing de ploeg direct op een nederlaag trakteerde. Het leverde de spelers een tirade op van coach Wouter Vrancken: “Vooraleer we deze maandag weer op het veld stappen moet er één ding gans duidelijk zijn: het moet een pak beter dan toen”, begint Vranken zijn persco over de aankomende thuismatch.

“Mentaliteit nu beter”

Vrancken zag in die match veel mis gaan, maar heeft inmiddels omwille van de voorgaande matches een beter zicht op zijn selectie. Kortom: KVM is er klaar voor. Vrancken: “De mentaliteit was toen niet goed, we waren niet het echte Mechelen. Op deze moment staan we er een pak beter op naar mijn idee, maar we zullen er ook deze maal klaar voor moeten zijn. Anders lopen we kans op nog een ontgoocheling.”

RFC Seraing coach Jordi Condom: “Het ontbreekt ons aan maturiteit”

Volgens Seraing coach Jordi Condom heeft zijn club dringend versterking nodig en worden er al wekenlang kerstcadeaus uitgedeeld. In deze eerste match na de kerst moet het dan ook een pak beter, zo stelt hij: “Het ontbreekt ons aan maturiteit. Er is elke week wel iets. We delen constant kerstcadeaus uit en de tegenstander pakt die rap uit. Dat moet afgelopen zijn.”

“Kern dringend versterken”

Condom hoopt tegen KV Mechelen te overleven en dan na de winterstop met een sterkere kern terug te keren. “Ik hoop dat de winterstop ons zal toelaten om weer energie te tanken, maar ook om versterkingen aan te trekken. Ik ben tevreden over wat mijn spelers al gebracht hebben, want het zijn bijna allemaal jongens die weinig of geen ervaring hebben op dit niveau. Maar het is duidelijk dat onze kern dringend versterkt moet worden”, citeert sportwebsite Sporza de T1 van RFC Seraing.

Statistieken

Thuisploeg KV Mechelen vinden we terug op een knappe achtste positie. Nadat de ploeg zijn seizoenstart gemist had, heeft het zich de voorbije maanden weten op te werken na een PO1 plaats.

RFC Seraing begon straf met de driepunter tegen KVM, maar zakte daarna rap af. Het staat nu zeventiende en voorlaatste.

Head 2 Head

In de Head 2 Head statistieken zien we dat KV Mechelen – RFC Seraing in de voorbije seizoenen nog nimmer is gespeeld. De match van 31 juli 2021 was zelfs de eerste officiële ontmoeting tussen beide clubs.

Wel speelde Seraing en KVM in 2020 en 2015 vriendschappelijk al tegen elkaar. De clash in 2020 eindigde in 0-0, de match van 2015 werd afgefloten bij een 2-3 voorsprong voor Mechelen.

Huidige vorm KV Mechelen

KVM boekt de jongste weken maar spaarzaam overwinningen. In de voorbije vijf matches werd er slechts eenmaal gewonnen: 4-3 winst op KAA Gent. Ook in de Cup wist KV Mechelen geen potten te breken. KVM ging thuis met 1-3 onderuit tegen KAS Eupen.

Huidige vorm RFC Seraing

Winnen is iets waar Seraing al helemaal niet aan hoeft te denken in de voorbije weken. De jongste vijf matches verloor het in alle optredens. Opvallend is dat de beste prestatie in die reeks werd neergezet op verplaatsing bij Club Brugge. In de 3-2 nederlaag op Jan Breydel was Seraing nog het dichtst bij het winnen van een punt.

Lappenmand

KVM rechtsbuiten Niklo Dailly ontbreekt vanwege een gescheurde kruisband. Ferdy Druijf zit ook in de lappenmand. Druijf mist hierdoor dit laatste JPL-duel van 2021. Dat geldt overigens ook voor Hugo Cuypers, die begin deze maand een jukbeenbreuk opliep.

Bij RFC Seraing is alleen Benjamin Boulenger niet inzetbaar. De centrale verdediger zit een schorsing uit na een rode kaart te hebben gekregen in de match tegen Cercle Brugge.

Prognose

En dan nu onze prognose. Wij voorspellen een zege voor thuisequipe Mechelen. Onze wedtip: speel een 1 in het 1X2 spelsysteem. Wat is uw voorspelling voor KV Mechelen – RFC Seraing? Bekijk hieronder de indicatieve pre-odds voor deze Jupiler Pro League match.

Pre-wedstijd quoteringen

De pre-wedstrijd quoteringen voor winst van RFC Seraing zijn de hoogste odds in het 1×2 spelsysteem. De maximale winstbonus loopt bij deze weddenschap op tot x 4,50.

Voetbalwedders die kiezen voor een bet op een gelijkspel spelen mee tegen een maximale quotering van x 4,00 keer het inlegbedrag.

Inzetten op de favoriet bij dit duel zorgt bij de betere Belgische wedkantoren voor een bookmakers bonussen oplopend tot maximaal x 1,69 keer het gekozen speelbedrag.

De Jupiler Pro League match KV Mechelen – RFC Seraing wordt op maandag 27 december 2021 gespeeld in een leeg AFAS Stadion te Mechelen. Aanvang: 18:45 uur. Bijgevolg kunnen fans niet vanop hun stoeltje de match volgen. Wilt u toch meedoen? Zet dan in via VoetbalGokken.be: vergelijk, zet in en win!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN