Pro League odds: Club Brugge op verplaatsing bij Union Sint-Gillis

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 juli 2021     0 REACTIES

Deze zondag speelt Club Brugge op verplaatsing bij Union Sint-Gillis. De gepromoveerde ploeg maakte voorbije weekeinde een goede start aan het seizoen. Club Brugge deed dat niet en is gebrand zondag een driepunter mee terug naar Brugge te nemen. De Belgische wedkantoren wijzen de Bruggenaren aan als favoriet van deze match, weleer kan Union stunten in eigen stadion. Voorspel en win via VoetbalGokken.be!

Felice Mazzu: “Nu aan match Club Brugge denken”

Union Sint-Gillis maakte veel indruk door voorbije weekeinde RSC Anderlecht met 1-3 te verslaan in het Lotto Park. Union-coach Felice Mazzu is tevreden, maar richt zijn pijlen nu op een sterke tegenstander, Club Brugge. “We zijn gelanceerd, maar het seizoen is nog lang. We hebben genoten van de zege op Anderlecht, maar moeten nu aan de match tegen Club Brugge denken”, zegt de coach van Union.

Union Sint-Gillis wint de wedstrijd
5.40
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
Club Brugge wint de wedstrijd
1.66

“We zijn nog nergens”

Met Anderlecht en Club Brugge start Union het seizoen met een zwaar programma. Na de zege op RSCA verwacht men ook dat Union tegen Club Brugge kan stunten. Volgens de coach wordt de match tegen de Bruggenaren totaal anders. “Deze zege is een mooie opsteker, maar niet meer dan dat. De derby winnen is goed, zeker voor de supporters. Het mag hier niet stoppen, want we zijn nog nergens. Dit is pas het begin. De match tegen Club Brugge winnen is nu ons belangrijkste doel”, aldus coach Mazzu.

Philippe Clement: “Op onze hoede voor Union”

Het is Club Brugge-coach Philippe Clement niet ontgaan dat Union goed van start ging. Clement is dan ook op zijn hoede voor de ploeg van coach Mazzu. “We moeten op onze hoede zijn. Voor veel spelers van Union is dit de match van hun leven”, weet coach Clement als hij spreekt over de aanstaande match op verplaatsing bij Union.

“Geen gebrek aan frisheid”

Zelf begon Club Brugge niet al te sterk aan de competitie. Het gelijkspel 2-2 tegen KAS Eupen viel wat tegen vond de T1 van de Brugse ploeg. “We verslapten en daar moeten we aandacht aan besteden”, legt Clement uit. “Of er een gebrek aan frisheid was? Nee, we mogen geen excuses zoeken. Er is geen enkele ploeg die na vijf weken voorbereiding al haar beste niveau haalt, maar dat is geen excuus”, besluit de coach.

Statistieken

Union Sint-Gillis begon het seizoen met een zege op RSC Anderlecht. De Brusselse derby werd met 1-3 gewonnen door het team van coach Mazzu en hierdoor staat Union nu op de tweede plek. Club Brugge speelde tegen KAS Eupen en deelde de punten met Panda’s door een gelijkspel 2-2. De regerend kampioen staat op de zesde plek.

De Brugse coach Clement coach kent Union nog goed van zijn tijd bij KRC Genk. In 2018 speelden de Genkies de kwartfinale van de Belgische beker tegen Union en die match werd verloren met 3-2. Clement en zijn team werden toen uitgeschakeld door Union.

Head 2 Head

Club Brugge en Union speelden in zomer 2019 voor het laatst tegen elkaar. Dit betrof toen een oefenmatch en Club won toen nipt met 3-2. In het Belgische bekertoernooi van 2006 speelden de ploegen tegen elkaar. In de zestiende finale won Club met 2-0 van Union.

Huidige vorm Union Sint-Gillis

Union beleefde een goede start van de Pro League. De gepromoveerde ploeg van coach Mazzu won op verplaatsing met 1-3 van RSC Anderlecht. Union-speler Deniz Undav maakte twee goals voor zijn team. Jean Thierry Lazare Amani maakte er ook één voor zijn team uit Sint-Gillis. De voorbereiding op de Pro League verliep ook al soepel. Van de negen oefenmatches ging geen match verloren. Er werden er zelfs maar twee gelijkgespeeld.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge begon de competitie tegen KAS Eupen. Op bezoek bij de Duitstalige ploeg werd het een gelijkspel 2-2. Een paar dagen daarvoor werd er nog met 3-0 gewonnen van Lierse SK. in een oefenmatch. Ook de Supercup werd dit seizoen al binnen gehaald. Club won de seizoenopener met 3-2 van KRC Genk.

Lappenmand

Beide coaches beschikken over een fitte selectie als zij elkaar zondag gaan bekampen in Stadion Joseph Marien.

Prognose

Union Sint-Gillis wist het RSCA erg lastig te maken, maar wij verwachten dat Club Brugge wel met een zege op zak terugkeert in Brugge. Onze wedtip is 1-2 voor de Brugse formatie. Verwacht u iets anders of gaat u ook op deze voorspelling spelen? In onderstaand odds-overzicht vindt u de gemiddelde pre-odds die de Belgische bookmakers gereed hebben staan.

Quoteringen Union Sint-Gillis – Club Brugge

De hoogste quotering van deze wedstrijd wordt uitgekeerd als Union Sint-Gillis wint van Club Brugge. Gemiddeld ontvangt u x 5.40 keer het speelbedrag van de Belgische wedkantoren als u vooraf gokte op een stunt van het team uit Brussel en dit zondag ook echt gebeurt.

Een gelijkspel levert u in het 1X2 spelsysteem x 3.80 keer de inleg op. Een zege van Club Brugge krijgt met x 1.66 keer uw speelbedrag ook nog een prima quotering mee voor deze match.

De Jupiler Pro League match Union Sint-Gillis – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 1 augustus om 13:30 uur in Stadion Joseph Marien te Brussel. Vind op VoetbalGokken.be de strafste pre-odds die er te vinden zijn voor deze match en maak vandaag nog een deal met uw favoriete wedkantoor!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN