Pro League leider KRC Genk op verplaatsing naar Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 februari 2019     6 REACTIES

Het zijn spannende weken voor de Belgische ploegen: wie nestelt zich wel en wie niet in de top zes van de Jupiler Pro League. De verschillen zijn klein en met nog negen punten in drie wedstrijden te halen is nu elke match belangrijk. Bij Royal Sporting Charleroi (8e) moeten alle remmen los om in PO1 te geraken, terwijl Genk nu al Europees voetbal kan veiligstellen. Dit weekend spelen deze teams tegen elkaar en kan dat voor wat opschudding in de ranglijsten gaan zorgen. Wie denkt u dat er wint?

Philippe Clement: “Dit nog drie maanden vasthouden”

KRC Genk is nog altijd fier leider in de Jupiler Pro League, maar gemakkelijk gaat het niet meer. Een druk programma en steeds grotere weerstand bij de tegenstrevers zorgt voor wat puntverlies links en recht. Deze zaterdag moet is bij Charleroi gewonnen worden om Club Brugge niet nog dichter te zien naderen. En dat is vooral mentaal lastig na een Europese pandoering en de thuisdraw tegen Antwerp: “We zullen als mannen moeten reageren, niet als jongetjes. Mijn groep maakt alleszins geen geslagen indruk. Iedereen wil reageren en de juiste lessen trekken. Genk is een fantastisch geheel op dit moment. Dat moeten we nog drie maanden vasthouden. Dan kan het een héél mooi seizoen worden”, vertelt hij aan Voetbal België.

“Gelukkig met voorbereidingsweek op Charleroi”

De coach heeft er alle vertrouwen in dat Genk in de komende speelronde weer voor drie punten gaat: “Ik ben blij dat ik opnieuw ons voetbal heb gezien en dat de jongens steviger waren in de duels. Dat was ook nodig. Ik ben ook tevreden met de mentale kracht die ze getoond hebben. We waren misschien iets minder fris. We speelden de vijfde wedstrijd in 15 dagen. Bovendien hebben we weinig kunnen wisselen omwille van ziektes en blessures. Ik ben wel gelukkig met deze volledige voorbereidingsweek richting de match tegen Sporting Charleroi.”

Bryan Heynen: “Europees voetbal veiligstellen tegen Charleroi”

Middenvelder Bryan Heynen speelde tegen Antwerp een puike match en zal ook deze zaterdag weer belangrijk zijn als Genk tegen Sporting Charleroi aantreedt. “Het is spijtig dat we bij Antwerp niet konden winnen en zodoende onszelf zeker stellen voor Europees te spelen volgend seizoen”, zegt de 22-jarige speler op de facebook-pagina van Racing Genk. “Maar uitstel is geen afstel, we gaan dat in de volgende match op verplaatsing bij Charleroi Europees voetbal alsnog proberen veilig te stellen.”

Casper De Norre: “Alles aan doen om te winnen bij Charleroi”

Voor Genk-speler Casper De Norre is het duidelijk: de komende match is van zeer grote importantie: “Laat ik voorop stellen dat het al heel knap is als je nog voor de play-off het Europees ticket vast kan hebben, maar ik denk dat wij er alles aan moeten doen om dat zo snel mogelijk te realiseren. We zijn dan ook gefocust om bij Charleroi die zekerheid reeds te verkrijgen en daar te gaan winnen. We hebben nu terug een volledige normale trainingsweek, dus de scherpte en frisheid zal tegen zaterdag wel terug zijn”, aldus De Norre op de KRC Genk official-facebookpagina.

Felice Mazzu: “We gaan voor 9 op 9”

Sporting Charleroi staat momenteel buiten de Top-6 en PO1 lijkt een serieus moeilijke karwei te worden, zeker nu koploper Genk op bezoek komt. Langs de andere kant verwacht coach Felipe Mazzu dat de concurrentie ook niet veel meer gaat rapen, dus kan Charleroi nog dromen. “Ik weet dat velen me gek zullen noemen, maar we hebben nog drie games over en, wiskundig gezien, gaan de play-offs 1 nog steeds door. Dus we zullen met de spelers aan deze verschillende aspecten werken. Want misschien kunnen we nog steeds 9 van de 9 doen, je weet maar nooit!

“Tegen Genk tot einde toe vechten voor drie punten”

“Onze concurrenten zullen – als we er nog steeds zijn – heel weinig punten nemen. We kunnen nog steeds dromen! We zullen ervoor blijven spelen, zolang we nog kans maken. Zaterdag gaan we tegen Genk, dat ook tot het einde zal vechten, proberen om de zege te pakken.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Sporting Charleroi – KRC Genk

Voor de Belgische wedkantoren zijn deze weken vol topmatches één groot feest: de spanning is om te snijden en er wordt veel gespeeld bij de bookies zo rond de carnaval. Ook bij deze wedstrijd tussen Charleroi en Racing Genk vallen de pre-wedstrijdquoteringen weer feestelijk uit! Een overwinning van Charleroi wordt met x 4.05 keer de inleg zeer straf beloond.

Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem op x 3.75 keer het speelbedrag. Speelt u liever op save en verwacht u dat competitieleider Genk er met de volle buit vandoor gaat? Speel dan op winst van Genk en ontvang uw inleg x 1.87 keer als de Genkies op verplaatsing winnen bij Charleroi.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-wedstrijd Sporting Charleroi – KRC Genk wordt gespeeld op zaterdag 2 maart om 18:00 uur in Du Pays de Charleroi te Charleroi. Zoek de beste quotering die bij uw voorspelling past op de bookmakerspage van VoetbalGokken.be en speel mee!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

allesof...
27 februari 2019

Dit wordt een spannende match. Genk moet oppassen want de Zebra's kunnen er wat van. De bookies mogen van mij een gelijkspel invullen.

4 jaar geleden

weddens...
1 maart 2019

Ik gok op winst van Genk

4 jaar geleden

hansd
2 maart 2019

Ik speel nog ff snel op de Genkies voordat ik Carnaval ga vieren.

4 jaar geleden

sporza
2 maart 2019

Charleroi laat Genk vanavond wat afremmen

4 jaar geleden

bobgok
4 maart 2019

Het zit even niet mee bij Genk. Dat had ik niet voorspeld.

4 jaar geleden

martijnj
4 maart 2019

Die 1-1 had ik wel verwacht ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN