Pro League kraker RSC Anderlecht – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 november 2022     0 REACTIES

 

In de Jupiler Pro League treffen RSC Anderlecht en KRC Genk elkander deze zondag. De Genkies staan bovenaan de tabel van de Belgische competitie en RSC Anderlecht staat pas elfde. De ploegen spelen in het Lotto Park stadion tegen elkander en u kunt straffe odds scoren bij deze kraker. Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Robin Veldman: “Nog ongeslagen onder mijn leiding”

Bij RSC Anderlecht is Robin Veldman de interim-coach na het vertrek van coach Felice Mazzu. Met de Nederlander aan het roer lijkt Anderlecht uit moeilijke tijden te kunnen komen. De interim-coach zelf hoopt hoofdtrainer te mogen worden bij Paars-wit. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier. We zijn goed bezig en nog ongeslagen onder mijn leiding en we overwinteren in de Conference League”, noemt de interim-coach op.

“Ik verwacht een leuke match”

De interim-coach van Anderlecht panikeert niet nu de match tegen de koploper uit Genk op het programma staat. “Ik verwacht een leuke wedstrijd. In het Lotto Park zouden we maar wat graag willen winnen. Anderlecht heeft dit seizoen al te veel punten laten liggen”, aldus de Nederlander.

Wouter Vrancken: “We leven vol vertrouwen toe naar Anderlecht”

Racing Genk gaat na twee thuismatches weer eens op verplaatsing spelen en dit weekeinde is dat de kraker tegen RSC Anderlecht. Genk-coach Wouter Vrancken is verheugd om naar Brussel te reizen. “We kijken uit naar de match tegen RSC Anderlecht. Het is leuk om als koploper zo’n topper te kunnen aanvatten. We leven er vol vertrouwen naartoe”, vertelt de coach van KRC Genk.

“Vooral bezig met onszelf”

Coach Vrancken zegt niet bezig te zijn met de tabel van de Pro League nu de helft van het seizoen erop zit. “We hebben dit kalenderjaar nog twee matchen plus een volledige terugronde voor de boeg, dan heeft het weinig zin om al naar de stand te kijken. We moeten vooral bezig zijn met onszelf en onze manier van spelen. Wij willen op ons elan van de voorbije weken verdergaan en ons eigen ding blijven doen”, besluit de coach van de Genkies.

Statistieken

KRC Genk is met 43 punten koploper van de Jupiler Pro League. De Genkies hebben negen punten meer dan de nummer twee Royal Antwerp FC. RSC Anderlecht komt niet in de top vier voor. De ploeg in Brussel staat pas elfde en heeft twintig punten bij elkander geraapt.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Anderlecht en Genk dateert op 20 februari jl. Paars-wit hield toen drie punten in eigen huis door Racing Genk met 2-0 te hebben verslagen. De ontmoeting daarvoor zegevierde KRC Genk in het Lotto Park. Op 15 mei 2021 werd het 1-2 in Brussel.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Onder leiding van interim-coach Veldman heeft RSC Anderlecht in de voorbije twee speelronden vier punten gepakt. Voorbije weekeinde slaagde de Brusselse ploeg erin een punt te pakken bij Royal Antwerp (0-0). Eind oktober werd er zelfs met 4-2 gewonnen van KAS Eupen.

Huidige vorm KRC Genk

Racing Genk was dit seizoen in veertien duels de primus. Eenmaal werd het een gelijkspel (Sint-Truiden 0-0) en eenmaal werd er verloren (Club Brugge 3-2). Voorbije weekeinde pakten de Genkies drie punten. Tegen Sporting Charleroi werd het 4-1 in de Cegeka Arena.

Lappenmand

Anderlecht-spelers Marco Kana, Killian Sardella, Kristian Arnstad en Julien Duranville doen zondag om blessureleed niet mee tegen Genk.

In de lappenmand van Racing Genk verblijven Luca Oyen en Mujaid Sadick voorlopig nog door diverse kwetsuren.

Prognose

En dan onze prognose voor de match RSC Anderlecht – KRC Genk. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan voor deze match. Wij verwachten dat de Genkies zegevieren en zetten bij de online bookmakers in op een 0-2 zege van Racing Genk. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League kraker?

Quoteringen RSC Anderlecht – Racing Genk

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste quoteringen bij dit duel ingedeeld bij een gelijkspel. Als de ploegen de punten zondag delen, kunt u tot maximaal 3.50 keer uw speelbedrag scoren bij de bookmakers.

Een overwinning van RSC Anderlecht levert in het 1X2 spelsysteem een iets hoge pre-odd op dan bij winst van Racing Genk. De bookmakers gaan tot maximaal 2.70 keer het speelbedrag uitkeren bij een zege van Paars-wit.

Wint de koploper van de Belgische Pro League de laatste speelronde voor het WK in Qatar? Dan kunt u tot maximaal 2.63 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op winst van de Genkies.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Racing Genk wordt gespeeld op zondag 13 november om 18:30 uur in het Lotto Park te Brussel. Welke ploeg pakt volgens u de driepunter? Vergelijk, zet in en win bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN