Pro League kraker Club Brugge versus Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 maart 2021     3 REACTIES

De Jupiler Pro League heeft nog vier speelronden te gaan alvorens de play-offs van startgaan. Deze zondag komen Club Brugge en Royal Antwerp elkaar tegen op Jan Breydel. Deze clash in de Pro League betekent dat er straffe odds beschikbaar zijn bij de Belgische wedkantoren. Via VoetbalGokken.be maakt u snel de beste online voetbaldeals!

Philippe Clement: “Royal Antwerp is een sluipmoordenaar”

Club Brugge-coach Philippe Clement hoeft zich weinig zorgen te maken in de Jupiler Pro League. De Bruggenaren staan dik op de eerste plek en kunnen een stootje hebben. Toch is Clement op zijn hoede voor de match van zondag tegen Royal Antwerp. “Je komt van een ploeg die speelde als een rollercoaster: veel pressing, 1 tegen 1 verdedigen, veel doelpunten maken, maar ook veel doelpunten slikken naar een ploeg die meer een sluipmoordenaar is: een heel strikte organisatie en wachten op fouten van de tegenstander”, zegt Clement op de persconferentie.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.47
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.15
Royal Antwerp wint de wedstrijd
6.25

“Antwerp is een ijzersterke ploeg”

Met nog vier speelronden te gaan zijn er nog twaalf punten te behalen in de reguliere competitie. Daar ligt bij coach Clement dan ook de focus op. “We gaan gewoon door. Je weet niet wat er straks nog allemaal komt: elke match die gespeeld wordt, is belangrijk. Antwerp is een ijzersterke ploeg. Het wordt niet evident voor ons”, aldus Clement aan het slot van zijn relaas.

Frank Vercauteren: “Op papier is Club de beste ploeg”

Royal Antwerp draait nog wat stroef de voorbije weken, maar RAFC-coach Frank Vercauteren hoopt een resultaat te kunnen halen in Brugge. “Op papier is Club de beste ploeg, de sterkte van de kern zegt veel, maar we willen vooral na de vier laatste matchen nog steeds tweede staan”, legt de coach van Antwerp FC zijn doelen uit.

“Willen ons bespiegelen met Club”

RAFC won de laatste match met 4-2 van KV Kortrijk dat op de veertiende plek van Pro League staat. Een week eerder verloor The Great Old nog van de nummer zeven OH Leuven (2-0). Voor Vercauteren is de stabiele reeks van Club Brugge een goed voorbeeld voor zijn team. “De bezieling moet gewoon elke match hetzelfde zijn. Alle clubs zetten wel eens een goeie en een slechte reeks neer, op één team na. Alleen Club Brugge presteert constant. Daar trachten we ons aan te spiegelen”, besluit de T1 van Royal Antwerp.

Statistieken

Met zeventig punten is Club Brugge steevast de koploper van de Belgische competitie. Royal Antwerp staat op de tweede plek met 51 punten. The Great Old wordt gevolgd door KRC Genk dat met 49 punten op de derde plek bivakkeert. Omdat voor aanvang de play-offs de punten gehalveerd worden, is elke punt van groot belang.

Head 2 Head

Het is Royal Antwerp in de competitie van deze eeuw nog nooit gelukt om Club Brugge op Jan Breydel te verslaan. Voorbije jaar won de ploeg uit Antwerpen wel de bekerfinale van de Bruggenaren met 0-1, maar die match werd niet in Brugge gespeeld. Zelfs een gelijkspel kwam in die 21 jaar tijd niet voor. De laatste competitiematch op Jan Breydel werd het 1-0 voor Club.

Huidige vorm Club Brugge

Twee weken geleden werd Club door Standard Luik uit de Croky Cup geknikkerd en dat kwam hard aan in Brugge. De Luikenaren waren met 1-0 te sterk voor de formatie van coach Clement. Blauw-zwart herstelde zich snel en won drie dagen later van Zulte Waregem met 3-0. Vervolgens werd de match op verplaatsing bij Charleroi met 1-1 gelijkgespeeld. Voorbije weekeinde versloeg Club Brugge KAA Gent met 0-4 in de Ghelamco Arena.

Huidige vorm Royal Antwerp

Na drie matches op rij in de Pro League niet gewonnen te hebben, zegevierde de ploeg van coach Vercauteren in de laatste match tegen KV Kortrijk met 4-2. Een week eerder ging de match op verplaatsing bij OH Leuven nog met 2-0 verloren. Eind februari werd in eigen huis ook niet gewonnen van Sint-Truiden: 0-0.

Lappenmand

Bij Club Brugge is de lappenmand flink leeggelopen. Wel moet Noa Lang op zijn tellen letten om niet geschorst te worden. De linksbuitenspeler van Club heeft vier gele kaarten achter zijn naam staan.

Royal Antwerp-speler Matheus is nog altijd geblesseerd aan zijn kuit en zal ook niet meereizen naar Brugge. Dieumerci Mbokani en Abdoulaye Seck zijn beiden geschorst en moeten een match brommen.

Prognose

Club Brugge heeft de spelers terug fit en laat volgens ons op Jan Breydel geen punt meer liggen. Onze wedtip is 3-1 voor de Bruggenaren. Verwacht u dit ook of wilt u een andere uitslag invullen op de wedstrook van de bookmakers? U bent geheel vrij om uw eigen spel te spelen. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een indicatie van de gemiddelde quoteringen.

Quoteringen Club Brugge – Royal Antwerp

De match in Brugge krijgt straffe odds mee van de bookies. Gemiddeld wordt de hoogste quotering gehanteerd als Royal Antwerp wint. Uw inleg kan x 6.25 keer meer waard worden als The Great Old zegeviert.

Een gelijkspel is in het 1X2 spelsysteem gemiddeld x 4.15 keer uw inleg waard. Denkt u dat Club Brugge wint? Mocht dit gebeuren dan wordt elke speler die dit vooraf voorspelde via VoetbalGokken.be x 1.47 keer de inleg rijker.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 21 maart om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Denkt u een beloning te kunnen pakken met uw voorspelling? Ga dan snel naar de bookmakers van VoetbalGokken.be en speel vandaag nog mee!


Reacties

goktopper
20 maart 2021

Club gaat zegevieren natuurlijk ;)

3 jaar geleden

martijnj
21 maart 2021

Royal Antwerp kan van Club Brugge winnen

3 jaar geleden

mignole...
21 maart 2021

Niet moeilijk te voorspellen welke ploeg dit potje wint

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN