Pro League bets: doe mee met RSC Anderlecht – Waasland-Beveren!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 januari 2021     1 REACTIE

Deze vrijdag treedt RSC Anderlecht in het Lotto Park Stadion aan tegen Waasland-Beveren. De Paars-witte hebben al een goede week achter de rug en willen die graag afsluiten met een klinkende overwinning op laagvlieger Waasland-Beveren. Of de ploeg uit Beveren daaraan meewerkt is nog afwachten, want de Leeuwen vechten voor elke punt om straks niet te degraderen. Bij VoetbalGokken.be vindt u de beste deals voor deze match in de Jupiler Pro League.

Vincent Kompany: “Waasland-Beveren volgende drie punten match”

RSC Anderlecht baant zich een weg naar de top van de Belgische competitie. Midweeks werd al knap gewonnen van Charleroi met 3-0 en coach Vincent Kompany had verwacht dat het er een keer van zal komen. “De jongens hebben de lijn van laatste wedstrijden doorgetrokken en dat tegen ploeg die verdedigend sterk is. Ik zie heel veel doelpunten op training, dus hopelijk hebben we de volgende stap gezet richting de volgende drie punten match”, blikt Kompany vooruit op de match van vrijdag tegen Waasland-Beveren.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.35
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.90
Waasland Beveren wint de wedstrijd
7.40

“Onderschatting grootste gevaar”

Vrijdag speelt RSCA tegen laagvlieger Waasland-Beveren. Een paar dagen later treft de ploeg van coach Kompany met Moeskroen nog een ploeg dat onderaan het rijtje staat. Op papier gezien de kans om goede resultaten te halen, maar daar wil Kompany niets van weten. “Nee, nee, nee! Dat is de gevaarlijkste zin die er is voor mijn groep. Beveren, Moeskroen, Genk, Standard; dat verandert niks voor ons. Elke ploeg kan ons problemen bezorgen als wij niet tiptop in orde zijn!”, waarschuwt de coach in zijn persbabbel.

Nicky Hayen: “Toewerken naar match Anderlecht”

Waasland-Beveren behaalde deze week een punt in de match op verplaatsing bij Moeskroen. Waasland-Beveren coach Nicky Hayen had gehoopt dat er meer in zat nu vrijdag de zware match op verplaatsing bij Anderlecht op het programma staat. “Als je geen resultaten haalt, wordt de druk automatisch groter, maar we willen de knop omdraaien en werken naar de volgende wedstrijd. We hebben geen excuses meer, we moeten nu opnieuw punten beginnen pakken”, zegt Hayen aan Het Nieuwsblad.

“We blijven we keihard werken”

Waasland-Beveren vecht net als Cercle Brugge en Moeskroen om uit de gevarenzone te geraken. Coach Hayen heeft vertrouwen dat zijn ploeg dat kan bewerkstellen. “Deze groep is niet dood. Ik heb in mijn carrière al andere situaties meegemaakt, waarbij de drive uit de ploeg was en die op de dool ging. Wel, dat gevoel heb ik hier totaal niet. En zo lang deze groep honger heeft en strijdlust toont, blijven we keihard werken. Wij blijven geloven in een goede afloop”, eindigt Hayen met een straffe uitspraak zijn voorbeschouwing op de verplaatsing in Brussel.

Statistieken

RSC Anderlecht draait mee in de top vier van de Jupiler Pro league. De ploeg van coach Vincent Kompany raapte 35 punten bij elkaar in 22 matches.

Waasland-Beveren bevindt zich dieprood in de gevarenzone. Met twintig punten heeft de ploeg van coach Hayen het moeilijk in de Jupiler Pro League en komt de rode lantaarn weer erg dichtbij.

Head 2 Head

RSC Anderlecht en Waasland-Beveren bekampten elkaar voor het laatst op 29 september 2019 in het Lotto Park Stadion van RSCA. De thuisploeg wist toentertijd niet te zegevieren. De bezoekers van fusieploeg Waasland-Beveren hielden de stand op 0-0. Een jaar eerder werden de punten ook al gedeeld: 2-2. Op 12 maart 2012 zegevierde RSCA voor het laatst van de Leeuwen, die tussentijds enkele jaren in de tweede klasse uitkwam.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Bij RSC Anderlecht leven ze op een roze wolk. De midweekse match tegen Royal Charleroi Sporting werd met 3-0 gewonnen. Daarmee plakte RSCA de pleister op de wond van de laatste twee verloren matches tegen KAS Eupen 2-0 en OH Leuven 1-0. De stijgende lijn lijkt herbegonnen.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Dat Waasland-Beveren nog eens won is inmiddels ruim een maand geleden. Op 13 december zegevierde de ploeg van coach Hayen nog met 2-3 van KV Mechelen. Sindsdien werd er verloren van Gent 3-0, Royal Antwerp 0-3, Standard Luik 3-1 en Zulte Waregem 1-5. De matches op verplaatsing bij Genk 1-1 en Moeskroen 1-1 waren samen goed voor twee punten, waarmee de fusieploeg weeral bewijst verplaatsingen goed te verteren.

Lappenmand

Anderlecht-coach Kompany kan vrijdag geen beroep doen op Albert Sambi Lolonga (adductoren klachten), Yari Verschaeren (enkelblessure) en Hendrik Van Crombrugge (rugblessure). Ook Bogdan Mykhaylichenko (blessure) en de al lang geblesseerde Elias Cobbaut zullen er niet bij zijn. Daar komt nog bij dat Kemar Lawrence is geschorst voor de match tegen Waasland-Beveren.

Waasland-Beveren treedt deze vrijdag hoogstwaarschijnlijk zonder centrumspits Din Sula aan tegen RSCA. De 22-jarige Belg van Albanese afkomst heeft last van een enkelblessure. Afwachten is het nog of Dries Wuytens en Andreas Wiegel wel zullen aansluiten. Beide spelers kampen met een kwetsuur.

Prognose

Wij verwachten dat RSCA de smaak terug te pakken en bijgevolg ook wint van Waasland-Beveren. Mocht deze voorspelling uitkomen dan keren de bookmakers niet de hoogste, maar wel een zeer straffe odd uit. Check ook de overige odds van deze JPL-match in onderstaand overzicht.

Quoteringen RSC Anderlecht – Waasland Beveren

De hoogste odd van deze match x 7.40 keer uw speelbedrag wordt uitgekeerd als Waasland-Beveren wint. Elke tien euro die u inlegt wordt dan met dan zeventig euro waard.

Ook staat er een straffe odd voor u gereed als er gelijkgespeeld wordt in het Lotto Park. voor u gereed als er gelijkgespeeld wordt in het Lotto Park. U kunt rekenen op een gemiddelde odd van x 4.90 keer de inleg als de punten worden gedeeld. Een zege van RSC Anderlecht is bij de bookmakers x 1.35 keer het speelbedrag waard.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Waasland-Beveren wordt gespeeld op vrijdag 22 januari om 20:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Denkt dat de Leeuwen stunten en gaat u voor de hoogste odds? Ga naar de bookmakerspagina en speel al direct mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

heldenv...
21 januari 2021

Anderlecht gaat vrijdagavond gewoon door met winnen! Kompany heeft de smaak te pakken!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN